| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 26 vel 2013 13:46 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Tobacco Hammer
Jos jedna tekucina s varijacijom na istu temu. Koju temu?
Tobacco Orient
Secer je na kraju. Napokon jedna tekucina s punocom okusa. Srednje teska aroma duhana s punom aromom paljene hrastovine. Nesto dosta slicno analognom Camelu. Jako dobra tekucina za pocetnika ali i iskusnom vaperu moze posluziti za cijelodnevno parenje.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 01 ožu 2013 01:15 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Na kraju osim fenomenalne breskve i jako upotrebljivog ruma, sto reci? Duhanske arome su upotrebljive za pocetnike kojima nedostaje smrad analogusa. Medjutim nakon 3 mjeseca 95% vapera zeli nesto drugo. Omjer PG/VG je negdje 70/30 ili 80/20. Vidljivo je to po maloj kolicini pare i teskom sjedanju na zeludac. Alkohol je tu da poveca kolicinu pare a voda ju smanjuje. Medjutim u ovoj kombinaciji PG/VG nema mjesta vodi. Voda se dodaje cistom VG od 8 - 20% samo zbog viskoznosti. Inace koristim VG bez imalo vode ali moje napravice su doradjene. Alkohol je druga prica. Koristi se samo 96% etilni alkohol. Onaj od 70% nije dobar jer je ostatak voda, a zna biti i neugodnog mirisa. U ovoj tekucini se osjeti alkohol ali samo mirisom i okusom. I tu nisam na cistu o cemu se radi jer vec dvije kapi alkohola osjetim na 10ml liquida. Pocinje polako drmati, ali ovdje toga nema. Sve u svemu nije to tako lose ali ponudu treba prosiriti i za iskusne vapere. A iskusni vaperi traze baze i arome, i to kvalitetu i bogatstvo okusa.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
dulenda
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 01 ožu 2013 12:08 |
|
Pridružen: 15 vel 2013 19:12 Postovi: 185 Lokacija: Zagreb East
|
Kinta je napisao: Dobio sam na testiranje 8 duhanskih i 4 neduhanske GoldenZ tekucine. Sve su 18mg nikotina i kombinacija VG/PG baze. Iducih dana znate sto vas ceka.   e da je meni dobit.sve bi to ispario 
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 01 ožu 2013 23:40 |
|
|
|
Mislim da nebi. Meni tekucine koje ne odgovaraju ili sjedaju na zeludac, ili imaju nikakavu aromu, ili ......sto drugih sranja zbog kojih mi nista ne znaci da su besplatne. Kad ti nesto nevalja, onda to nevalja i nemozes parit. Bez obzira na cijenu.
|
|
 |
|
 |
|
dulenda
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 02 ožu 2013 10:02 |
|
Pridružen: 15 vel 2013 19:12 Postovi: 185 Lokacija: Zagreb East
|
Lis je napisao: Mislim da nebi. Meni tekucine koje ne odgovaraju ili sjedaju na zeludac, ili imaju nikakavu aromu, ili ......sto drugih sranja zbog kojih mi nista ne znaci da su besplatne. Kad ti nesto nevalja, onda to nevalja i nemozes parit. Bez obzira na cijenu. i to što kažeš 
|
|
 |
|
 |
|
GoldenZ
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 02 ožu 2013 10:44 |
|
|
Kinta je napisao: Na kraju osim fenomenalne breskve i jako upotrebljivog ruma, sto reci? Duhanske arome su upotrebljive za pocetnike kojima nedostaje smrad analogusa. Medjutim nakon 3 mjeseca 95% vapera zeli nesto drugo. Omjer PG/VG je negdje 70/30 ili 80/20. Vidljivo je to po maloj kolicini pare i teskom sjedanju na zeludac. Alkohol je tu da poveca kolicinu pare a voda ju smanjuje. Medjutim u ovoj kombinaciji PG/VG nema mjesta vodi. Voda se dodaje cistom VG od 8 - 20% samo zbog viskoznosti. Inace koristim VG bez imalo vode ali moje napravice su doradjene. Alkohol je druga prica. Koristi se samo 96% etilni alkohol. Onaj od 70% nije dobar jer je ostatak voda, a zna biti i neugodnog mirisa. U ovoj tekucini se osjeti alkohol ali samo mirisom i okusom. I tu nisam na cistu o cemu se radi jer vec dvije kapi alkohola osjetim na 10ml liquida. Pocinje polako drmati, ali ovdje toga nema. Sve u svemu nije to tako lose ali ponudu treba prosiriti i za iskusne vapere. A iskusni vaperi traze baze i arome, i to kvalitetu i bogatstvo okusa. Hvala na recenzijama. Da li mogu očekivati rezenzije i drugih članova ili je tvoja sumarum svih mišljenja? Po do sada napisanom naše tekućine su generalno dobre za osobe koje počinju koristiti elektroničku cigaretu, a uskoro ćemo u ponudi imati nove arome.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 02 ožu 2013 16:37 |
|
|
|
Ja sam probao ali neide. PG mi previse smeta.
|
|
 |
|
 |
|
GoldenZ
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 07 ožu 2013 20:05 |
|
|
|
Izgleda da neće biti daljnih recenzija od drugih članova pa samim time da iznesem dvije činjenice vezano za goldenZ tekućine. Baza koja se koristi u izradi je većinski sastavljena og glicerina biljnog porijekla a manjim dijelom od propilenglikola. Alkohol koji se koristi je 96% etanol.
|
|
 |
|
 |
|
AmPh
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 08 ožu 2013 11:46 |
|
|
GoldenZ je napisao: Izgleda da neće biti daljnih recenzija od drugih članova pa samim time da iznesem dvije činjenice vezano za goldenZ tekućine. Baza koja se koristi u izradi je većinski sastavljena og glicerina biljnog porijekla a manjim dijelom od propilenglikola. Alkohol koji se koristi je 96% etanol. Koji je to točan postotak PG/VG, ovo "većinski"? Zašto se uopće koristi alkohol u vašoj bazi? 
|
|
 |
|
 |
|
domagoj
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 25 ožu 2013 23:08 |
|
Pridružen: 24 sij 2013 18:51 Postovi: 592 Lokacija: zagreb grad
|
|
bok evo malo o liqidu tabacco lucky man,,nije mi sijela aroma,možda nekom bu mslim da ima i dosta vode čim mi se vivica muči onak pucketa i grgljuče???' samo ispuhivanje pare pogotovo na nos dosta pecka višak pg??il alc.neznam??
|
 |