| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 17 vel 2013 09:39 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Tabacco Silver
Nula bodova, kao da pljugas kitu japancu. Prije par godina sam popizdio i nekih tri mjeseca pario cistu bazu bez trunke arome. I tu je bilo vise okusa od ovog silvera. Mislim, ima u pozadini nesto sladunjavo ali to je kesa bez mesa. Preskociti.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 17 vel 2013 11:50 |
|
|
|
Tobacco M Light
Neutralna duhanska aroma pogodna za cjelodnevno parenje. Mene ne podsjeca na nista posebno.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 17 vel 2013 15:05 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Tobacco Desert Mist
Dekang. Ne vjerujem da bilo koja druga tvornica u svijetu moze napraviti aromu ˝crne carape sedmi dan˝ osim Boge/Dekanga. Ovaj liquid je must have za Helenu. Steta sto sam tako rano otvorio ovaj liquid jer sad vidim DK notu koja se provlacila kroz vec isprobane duhanske arome. Steta i za Boge/Dekang jer znamo da moze napraviti vrhunski liquid kao tabako ili 555, ali stalnu kvalitetu ne moze odrzati duze od par dana. Ili jedne sarze.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 17 vel 2013 15:30 |
|
|
Hahahaha....crna carapa-sedmi dan !!!! 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 17 vel 2013 18:50 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
RumRum ko rum. Aroma ruma i alkohola cista i skladna. Tocno onako kakav je bio kad smo ga krali iz mamine spajze. Liquid ruma se ne trosi puno ali je pogodan za mijesanje s duhanskim liquidima. Malo ruma i malo FA virginie ... 
|
|
 |
|
 |
|
GoldenZ
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 20 vel 2013 10:27 |
|
|
Hvala na recenzijama i na pohvalama gdje su bile. Nadam se da će i ostale tekućine doći na tapet. Vezano za komentar Desert Mist-a. Dekanga u njemu nema nego je dobijen mješanjem Inawerinig i FA aroma. Eto izgleda nisu kinezi jedini koji znaju napraviti tu finu aromu  Možda utjecaja ima i to sto koristimo alkohol u bazi kao i dekang???
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 21 vel 2013 16:47 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
GoldenZ je napisao: . Vezano za komentar Desert Mist-a. Dekanga u njemu nema nego je dobijen mješanjem Inawerinig i FA aroma. Nema to veze jer svi proizvodjaci medjusobno kupuju, prodaju i mijenjaju arome. Nista cudno nebi bilo da Inawera prodaje DK pod svojim imenom. Napravio sam pauzu u recenzijama zbog ruma. Probao sam razne tekucine s aromom ruma, jamajka, karibi, bijeli, tamni ovaj onaj ... ali ovo je Badelov rum. I to je ono pozitivno u cijeloj prici jer je to rum kojeg svi dobro znamo i navikli smo na njega. Od dva vraga bolji je onaj kojeg poznajes.  Dakle ovaj liquid ruma se fenomenalno mijesa sa svim duhanskim liquidima i dovoljno je samo par kapi da podigne cijeli dozivljaj. Zasto onda ne i ˝vaperclub preporuka˝? Zato jer je to obican badelov rum kojeg svi imamo u smocnici. Nista posebno ali svi ga imamo, kao sto bi i flasica ovog liquida trebala biti u frizideru. Ali da nastavimo dalje ChocolateI ovo je jako slicno Dekangu. Aroma Krash kakao u prahu i ... izopropilnog alkohola. Ima dio okusa secerne table bas kao sto je Lis rekao. Nebi zalio da sam preskocio ovaj liquid a sve me strah probati zadnju neduhansku aromu. Nadam se da nije ono sto pretpostavljam. 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 21 vel 2013 21:24 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Coffee
Uh dobro je, bojao sam se DK kave. Ovo je ipak nesto drugo. Nije francuska kava, nije talijanski espresso, nije ni turska kava ... pa sto je? Kava. Kao da zvacete zrna przene kave. Mozda bi vodka dobro dosla? Osjeti se mali alkoholni shtih ali nista strasno. Treba priznati da je aroma zrna przene kave jako dobro skinuta i tocno u pravoj mjeri. Nazalost nakon ove probe morat cu najvjerojatnije uzeti novi atty. Aroma kave uvijek se tesko ispire.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 22 vel 2013 22:15 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Tobacco Trotoar
Synopen. Ako se bas zadubim mogu osjetiti hrastovinu. Hrastovinu namocenu u alkohol. Mozda pokusaj latakije, duhana dimljenog na hrastovom drvu? Jebes mi prase ak znam kaj je ovo. Liquid dobar za odvikavanje od analogushe.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 25 vel 2013 10:10 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Tobacco Western
Jos jedan liquid koji ne smrdi ni ne mirise ... dobro samo ne mirise. Aroma je toliko neodredjena da se ne moze s nicim usporediti. Samo za pocetnike.
Tobacco Lucky Man
Ovo lici na gore opisani Western uz duplu dozu arome. Neodredjena duhanska aroma. Osjeti se dio tanina kada se ispuhuje kroz nos. Kad se ispuhuje kroz usta samo duhan. Ako bi se aroma umijesala s VG bazom cini mi se da bi bila vrlo upotrebljiva. Makar po kolicini pare i promjeni u ukupnom dojmu izgleda da je uteklo malo vise VG-a mješaču. Sasvim solidan liquid za pocetnike koji se skidaju s analoguse.
|
|
 |
|
 |