razlog prelaska na paru bio je Goliath - Davidoff
ali da ipak pojasnim što se desilo

donedavni pušač bilog marlbora od istoga počeo kašljati, nekotrolirano
prešao na bili ronhil i na tome ostao jer me nije tjerao na kašalj, njega kurio i do dvije kutije dnevno
frend zbog diteta prešao na e-cig i prilikom posjete njemu ponudio da probam
i još me navukao da potegnem ka konj
trenutno sam se zagrcnuo ka da sam povukao tek smotanu škiju
i ostao zbunjen
ostalo će ući u povjest...
dakle...
Goliath 24mg - TH zbog kojega sam se ostavio cigareta

po meni pogođen dadvidoff kojeg sam dimio svojevremeno. okus me podsjeća na njega kao i jačina
ipak količina nikotina je prevelika i zbrljavi mozak tako da preporučujem brzi prelazak na 16 mg. paše mi uz jutarnju kavu taj jači osječaj.
oko okusa se još uvijek dvoumim da li je malko slatkast ili ne, jednostavno ma podsjeća na davidoff

Cherry 11mg - dobra ali probao bolju

sama podsjeća na sirup sok od višnje, onako slatkasti okus na in, a kiselkast na out, draža mi je iz clearomizera sa
topliom parom kao što je npr. Ce5. po potrebi pojačam je sa golioathom do 1/3 čisto da dobijem bolji TH
Cristal Menthol - gold label od 16mg - svojevremeno, u prošlom stoljeću, nabavljali su se kristali mentola u ljekarnama, isti mrvili na komadiće i kao takvi stavljali
na kraj filtera cigarete te se sa žarom druge rastopili čime bi se mentol upio u filter i time smo dobivali mentol cigarete
e pa kad sam vidio natpis cijeli film mi se izrolao u glavi pa reko uzimam da probam. na in me podsjeća na jednu vrstu Fisherman's Friend
bombončića, na aut osjetim malu peckavost. sam mi brzo dojadi i služi mi za dokapavanje u goliath mada kako je već netko rekao nije za duže
vrijeme parenja, više mi je za promjenu kad drugo dosadi
Apple 11mg - neznam ima li bolja jer druge nisam probao

no nisu ni sve prave jabuke istoga okusa. okus i miris mi da je na GOLDEN DELICIOUS tip jabuke
( one žute sa maaalim točkicama ) koje obožavam

parim je samu ili u već klasičnoj kombinaciji sa cimetom. kod prve pare te kombinacije
zablokirao sam i zaslinio kao Homer sa sličicom štrudle iznad glave

da je maaalo više kiselosti, a maaalo manje sladunjavosti miris štrudle bi bio
savršen
Cinnamon 11mg - kupljen radi jabuke i koristiim ga samo tako. uz vaše recenzije ući će vjerojatno u još neku kombinaciju
Coffe 11 mg - neloša ( druge nisam probao ), više daje i miris i okus na expresso nego na kavu kakva se doma kuha, čak osjetim i malo slatkosti.
parim je iz E-VOD Clearomizera je kad aroma jednom uđe u clearomizer teško je se riješiti,
no doči će i za nju jedan kanger ts3 pa će i dojmovi možda biti drukčiji. ova tekučina mi je čisto za gušt i nije mi za duže parenje
Power Drink 11 mg - proban kod parilice i i odmah prepoznat da daje na red bull. meni nenametljiv, lagan.. podjeća na dane partijanja
( još da mi je naći aromu vodke

) danas nadodao par kapi višnje i dobio malo na slatkosti
DK Blend 16mg - samo proban u parilici nakon desetak dana parenja. oooooodmah mi je zasmrdio na cigarete. dali sam ja u 10 dana promirisao neznam...
teta u parilici ( hmm... dobra teta

) rekla mi je da to početnici najviše kupuju jer najviše podsjeća na cigarete. neznam kako bi bilo
da sam prvo probao tu tekučinu umjesto goliatha. meni sada daje jako na cigarte, a od tog mirisa sam upravo pobjegao
no vjerujem da će početnicima pasati
eto odvojio sam malo vremena inadam se da će nekome pomoći oko odabira

Sigelei zmax V5 , Nemesis clone, Chi You clone, rsst, Kraken clone, i clear30, Kayfun lite...