Forum    FAQ

.

Početna » Liquid » Boge/Dekang

[ 145 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Dekang recenzije
 Post Postano: 20 pro 2013 03:16 

DK4
Bivsi RY4. Super duhanska, slatkasta, lagano mi ima okus po paprati (ili tak nekaj xD). Lagano preferiram Desert al tu su negdje, definitivno all day vape i thumbs up. 8/10

Tonwin
Bivsi Wensten/Winston. Wow, totalni vrh. Nemam pojma dal se kaj mjenjalo od starog wenstena al ovo mi je zakon i trenutni broj 1 duhanski. Svima preporucam ovo koji su voljeli starog wenstena pa bi oni znali to procjenit. 9/10

Watermelon
Solidno, po zvakama od lubenice. Not bad al nije mi za cijelodnevni vape. Preferiram jabuke i cherry za vocne vapeove. 6/10

Slozio sam solidan mix blackberry/red cola. Recimo 60/40 za blackberry mix jer preuzme vecinu okusa a ovako mogu potrosit colu koja mi je meh sama :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 pro 2013 13:23 

Amaretto - 16mg sa FT

Iznenađujuće realistična aroma. Vrlo, vrlo intenzivna. Pomiješana s nekim laganim duhanskim okusom ne gubi na punini okusa, samo je ugodnija za pariti. Došlo mi je da stavim kap-dvije u kolače jer miriše božanstveno po pravim gorkim bademima :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 pro 2013 15:53 

razlog prelaska na paru bio je Goliath - Davidoff
ali da ipak pojasnim što se desilo ;)

donedavni pušač bilog marlbora od istoga počeo kašljati, nekotrolirano
prešao na bili ronhil i na tome ostao jer me nije tjerao na kašalj, njega kurio i do dvije kutije dnevno :oops:

frend zbog diteta prešao na e-cig i prilikom posjete njemu ponudio da probam

i još me navukao da potegnem ka konj :hi:

trenutno sam se zagrcnuo ka da sam povukao tek smotanu škiju

i ostao zbunjen :bli:
ostalo će ući u povjest... :D
dakle...

Goliath 24mg - TH zbog kojega sam se ostavio cigareta ;) po meni pogođen dadvidoff kojeg sam dimio svojevremeno. okus me podsjeća na njega kao i jačina
ipak količina nikotina je prevelika i zbrljavi mozak tako da preporučujem brzi prelazak na 16 mg. paše mi uz jutarnju kavu taj jači osječaj.
oko okusa se još uvijek dvoumim da li je malko slatkast ili ne, jednostavno ma podsjeća na davidoff ;)

Cherry 11mg - dobra ali probao bolju ;) sama podsjeća na sirup sok od višnje, onako slatkasti okus na in, a kiselkast na out, draža mi je iz clearomizera sa
topliom parom kao što je npr. Ce5. po potrebi pojačam je sa golioathom do 1/3 čisto da dobijem bolji TH

Cristal Menthol - gold label od 16mg - svojevremeno, u prošlom stoljeću, nabavljali su se kristali mentola u ljekarnama, isti mrvili na komadiće i kao takvi stavljali
na kraj filtera cigarete te se sa žarom druge rastopili čime bi se mentol upio u filter i time smo dobivali mentol cigarete :D
e pa kad sam vidio natpis cijeli film mi se izrolao u glavi pa reko uzimam da probam. na in me podsjeća na jednu vrstu Fisherman's Friend
bombončića, na aut osjetim malu peckavost. sam mi brzo dojadi i služi mi za dokapavanje u goliath mada kako je već netko rekao nije za duže
vrijeme parenja, više mi je za promjenu kad drugo dosadi

Apple 11mg - neznam ima li bolja jer druge nisam probao ;) no nisu ni sve prave jabuke istoga okusa. okus i miris mi da je na GOLDEN DELICIOUS tip jabuke
( one žute sa maaalim točkicama ) koje obožavam :) parim je samu ili u već klasičnoj kombinaciji sa cimetom. kod prve pare te kombinacije
zablokirao sam i zaslinio kao Homer sa sličicom štrudle iznad glave :D da je maaalo više kiselosti, a maaalo manje sladunjavosti miris štrudle bi bio
savršen

Cinnamon 11mg - kupljen radi jabuke i koristiim ga samo tako. uz vaše recenzije ući će vjerojatno u još neku kombinaciju

Coffe 11 mg - neloša ( druge nisam probao ), više daje i miris i okus na expresso nego na kavu kakva se doma kuha, čak osjetim i malo slatkosti.
parim je iz E-VOD Clearomizera je kad aroma jednom uđe u clearomizer teško je se riješiti,
no doči će i za nju jedan kanger ts3 pa će i dojmovi možda biti drukčiji. ova tekučina mi je čisto za gušt i nije mi za duže parenje

Power Drink 11 mg - proban kod parilice i i odmah prepoznat da daje na red bull. meni nenametljiv, lagan.. podjeća na dane partijanja :D
( još da mi je naći aromu vodke ;) ) danas nadodao par kapi višnje i dobio malo na slatkosti

DK Blend 16mg - samo proban u parilici nakon desetak dana parenja. oooooodmah mi je zasmrdio na cigarete. dali sam ja u 10 dana promirisao neznam...
teta u parilici ( hmm... dobra teta :zvoncica: ) rekla mi je da to početnici najviše kupuju jer najviše podsjeća na cigarete. neznam kako bi bilo
da sam prvo probao tu tekučinu umjesto goliatha. meni sada daje jako na cigarte, a od tog mirisa sam upravo pobjegao ;)
no vjerujem da će početnicima pasati

eto odvojio sam malo vremena inadam se da će nekome pomoći oko odabira ;)

Sigelei zmax V5 , Nemesis clone, Chi You clone, rsst, Kraken clone, i clear30, Kayfun lite...

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 sij 2014 10:08 

Mali update... već duže vrijeme sam na mentolu, sve ostale dekangove tekućine su mi nakon njega postale fuj bljak. Čak i DK4 i desert ship koje su mi bile vrh vrhova sad su mi bezze.

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 sij 2014 19:49 

Ja sam još uvijek na DK - tab 11mg, probao sam Goliath, USA mix i još neke i na kraju mi se ovaj DK-tab pokazao najbolji al u njega ukapam malo jabuke pa mi da jednu određenu svježinu (ponekad i limun). Mentol mi je bio ok dapače vrlo dobar međutim nakon dužeg parenja bi mi postao naporan :(.
Meni je problem što sam iz ove zabiti od Šibenika gdje toga nije ni bilo do prije nekih desetak dana već sam sve naručivao iz Splita (300 čuda) tako da sam išao na sigurno, odnosno ono što mi paše jer ako zaglibim s tekućinom ode nazad na cigarete :( a to ne želim.
Ovaj što se sad pojavio u Šbk ima samo Dekangove i Liqua (čini mi se) tako da mi za sad služi samo za eventualnu hiću.

Za sad sam zadovoljan, tek sam početnik, al izgleda da ću definitivno morati probati taj Desert a Goliath mi se nikako nije svidio, al ama baš nikako.

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 sij 2014 00:46 

od kuda je najjeftinije za naruciti dekang 30ml? sa shippingom

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 sij 2014 11:56 
Moderator

Coffee - moram priznati da me je ugodno iznenadila. Nakon duugo vremena ponovo parim Dekang. Slučajno sam je probao i evo jučer nabavio bočicu od 10ml. Nažalost samo 11mg nikotina, pa fali malo TH, ali ne puno jer sadrži dosta PG (70%PG 30%VG). Vjerujem da bi više nikotina i taj nedostatak riješilo.
Para je također zadovoljavajuća za tekućinu koja je pretežno PG.
Aroma je dobra, što više vrlo dobra, kako je netko prije napisao više slatka i vuče ka espressu nego nekoj domaće skuhanoj kavi.
Probao sam mnogo aroma kave i ova jedna od boljih. Iskrena preporuka za Dekang Coffee.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 sij 2014 19:09 

Meni Dekang kava no1 bas prava kava,jagoda mi je isto jako dobra ko stari Fructal sok gusti.
Neki dan smo frend i ja na akci u 300cuda uzeli maloi vise izmedju ostalog sam uzeo vaniliju..ajme i kuku al sam je pustija da izvjetri pa je sad vise manje ok.
Uzeo sam jos i Pina colada,,,katastrofa meni..joj ko neki najjeftiniji liker uzas ostavio sam i nju da vitri mozda bude podnosljiva kao i vanilija.
Od duhanskih sam uzeo King tobacco nisam siguran jesam li tocno naveo ilil King5 tako nesto i taj mi je jako jako dobar,ne mogu vise parit striktno duhanske a ovaj mi je blag i kao malo slatkast,al jako ok sve u svemu.
sljedeci tjedan kava i jagoda nema da mislim i razmisljam..

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 sij 2014 22:06 

Evo malo početničkog viđenja dekanga (preskočit ću ocjene-premalo sam toga probao)....

usa mix 11mg - ovo je kao neka duhanska aroma, ne znam za druge ali meni ovo ne vuče na nikakav duhan - izbjegavam
power drink 11mg - uuuu red bulll, odlično, čak se i :cobra: sviđa - kupujem ponovno
vanilla 11mg - nije loše, malo me podsjeća na neki miris iz auta, slatko, - kupujem ponovno ali ne za svaki dan, ponekad.... kad nema kolača doma.... :plus:

sve u svemu, koliko god da neki kude dekang, power i vanilla su mene ugodno iznenadili, čak štoviše da sam trenutno na neko vrijeme izbacio jc - black cherry iz upotrebe....

evic, caravela clone, ego-C Twist, ego-T, frenky v2
Protank II, Vivi nova, ce4, evod, raketna kaja, igo-l, helio, kayfun light

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 sij 2014 23:18 

CHE je napisao:
Evo malo početničkog viđenja dekanga (preskočit ću ocjene-premalo sam toga probao)....

usa mix 11mg - ovo je kao neka duhanska aroma, ne znam za druge ali meni ovo ne vuče na nikakav duhan - izbjegavam
power drink 11mg - uuuu red bulll, odlično, čak se i :cobra: sviđa - kupujem ponovno
vanilla 11mg - nije loše, malo me podsjeća na neki miris iz auta, slatko, - kupujem ponovno ali ne za svaki dan, ponekad.... kad nema kolača doma.... :plus:

sve u svemu, koliko god da neki kude dekang, power i vanilla su mene ugodno iznenadili, čak štoviše da sam trenutno na neko vrijeme izbacio jc - black cherry iz upotrebe....

kad nema kolača...heheheheheh

Povratak na vrh 

[ 145 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Sljedeća

Početna » Liquid » Boge/Dekang

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club