|
.
Sada je: 11 svi 2026 20:17. | Zadnji put si ovdje bio: 11 svi 2026 20:17. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
NiSa62
|
Naslov: Re: Dekang recenzije Postano: 18 vel 2015 20:28 |
|
|
cickova je napisao: NiSa62 je napisao: Dekang Mint 24 mg - Nakon par inhaliranja nisam mogla progovoriti pola sata. Preporučam svim početnicima kojima nedostaje osjećaj grebanja u grlu. Kupljeno na kiosku za 15 kn bočica. di si to kupil?!? ocu to Skužaj, par dana me nije bilo na forumu, problemi s kompjutorom. Ja sam to kupila u Splitu na rivi, ima jedna mala trafika tek nedavno otvorena (piše na njoj Tobacco Shop) gdje drže uglavnom pribor i tekućine za e-cigarete i tu sam kupila sve što imam. Izbor nije velik ali za početak ipak je dobro jer imaš samo jednostavne i neophodne stvari a i cijene su im poprilično umijerene što je dobro za početnike koji još ništa ne znaju i nabavljaju pomalo nasumice.
|
|
 |
|
 |
|
gogim
|
Naslov: Re: Dekang recenzije Postano: 10 pro 2015 23:14 |
|
|
|
dekang moje prve tekućine i mogu reć za vegas blend i usa mix da su ok tekućine i mogu se parit po ugodno cjeli dan od voćnih proazi jagoda i najviše sam koristio kombinaciju vegas blend sa malo jagode i vanilije i super kombinacija mi je bila, a najgore šta sam probo je jabuka i pina colada. prejak okus i grebanje po grlu, toliko jak miris jabuke i okus da sam 4 bočice šta imam otvorio na ar dana da što više ishlape i da ih pomalo ubacujem u kts tekućine tako da se polako potroše.
|
|
 |
|
 |
|
slevak
|
Naslov: Re: Dekang recenzije Postano: 21 vel 2016 02:01 |
|
|
|
i ja također počeo s dekangom, usa mix 24 i izgorilo mi grlo, previše nikotina, inhalirao tekućinu (slučajno) ali kad sam shvatio u ćemu je problem bilo je ok. Za sad već godinu King of tobacco 11mg i tobacco 11 svakodnevno i to mi je uglavnom baza za dodavanje drugih aroma. Kao što ranije netko u postu spomene malo Minta u tobacco je zakon. Još uvijek kupujem svakakve arome i istražujem. evo nekih dojmova:
Tobacco - za svaki dan King of tobacco - za svaki dan Mint - samo kao dodatak par kapi Coffe - kao da jedeš kavabon - tu i tamo Banana - bananko - nikad više Virginia - ok, može proći Usa mix - ko voli malo minta super je i može za svakodnevno proći (osobno sam je još malo razblažio tobaccom) Borovnica - odlična - čak es i drugima u okolini sviđa miris Grožđe - Super lagana aroma Limun - nikad više - sve samo ne citrusno i sviježe
za sad toliko od mene za dekang
_________________ Joyetech Cuboid 150W,iStick 30W, iStick 40W, Joyetech eVick VTC mini, Nemesis ss,Kayfun v4, Kayfun lite v2
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Dekang recenzije Postano: 21 vel 2016 04:53 |
|
|
slevak je napisao: i ja također počeo s dekangom, usa mix 24 i izgorilo mi grlo, previše nikotina, inhalirao tekućinu (slučajno) ali kad sam shvatio u ćemu je problem bilo je ok. Za sad već godinu King of tobacco 11mg i tobacco 11 svakodnevno i to mi je uglavnom baza za dodavanje drugih aroma. Kao što ranije netko u postu spomene malo Minta u tobacco je zakon. Još uvijek kupujem svakakve arome i istražujem. evo nekih dojmova:
Tobacco - za svaki dan King of tobacco - za svaki dan Mint - samo kao dodatak par kapi Coffe - kao da jedeš kavabon - tu i tamo Banana - bananko - nikad više Virginia - ok, može proći Usa mix - ko voli malo minta super je i može za svakodnevno proći (osobno sam je još malo razblažio tobaccom) Borovnica - odlična - čak es i drugima u okolini sviđa miris Grožđe - Super lagana aroma Limun - nikad više - sve samo ne citrusno i sviježe
za sad toliko od mene za dekang jbt god dana je prošla i ti još na dekangu... neznam kako možeš...svaka čast
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
s1m0n
|
Naslov: Re: Dekang recenzije Postano: 01 lip 2016 14:05 |
|
|
Ja sam trošio Dekang oko godinu i pol  Isprobao gotovo sve ali redovno trošio Dark USA Mix. Znatno ugodiniji mi je bio od USA Mix koji mi je ujedno bio i pre sladak. Pred kraj miješao Dark USA Mix i Lime (3:1 omjer) i to mi je bio vrlo dobar all-day vape. Nakon što sam otkrio CELB, Dekang je otišao u povijest 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 11 svi 2026 20:17. | Zadnji put si ovdje bio: 11 svi 2026 20:17. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |