Forum    FAQ

.

Početna » Liquid » Boge/Dekang

[ 145 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov:
 Post Postano: 12 sij 2015 20:46 

Kao i vecina, poceo sam s Dekangom i bilo mi je super. Problem je nastao nakon nekog vremena kada sam primjetio da iste tekucine nemaju uvijek isti okus. Kao da je nekad okus "ishlapio" ili je jednostavno drugaciji. Ne znam u cemu je stvar.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Dekang recenzije
 Post Postano: 13 sij 2015 11:10 

Beno_HR je napisao:
Kao i vecina, poceo sam s Dekangom i bilo mi je super. Problem je nastao nakon nekog vremena kada sam primjetio da iste tekucine nemaju uvijek isti okus. Kao da je nekad okus "ishlapio" ili je jednostavno drugaciji. Ne znam u cemu je stvar.

Zato sam i postavio ono pitanje iznad.Ne razumijem je li ti do nas parioca ili se dekangove tekucine s vremena na vrijeme mijenjaju.Sada parim tobaco i totalno mi je drugaciji id tobaca koji sam pario prije 2 tjedna,svasta.

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 sij 2015 11:53 
Administrator

bobi je napisao:
Zato sam i postavio ono pitanje iznad.Ne razumijem je li ti do nas parioca ili se dekangove tekucine s vremena na vrijeme mijenjaju.Sada parim tobaco i totalno mi je drugaciji id tobaca koji sam pario prije 2 tjedna,svasta.

Dekang nema stalnu kvalitetu. Ali i ciscenje organizma od cigarete traje jako dugo. U mojem primjeru pune tri godine !!
Tek nakon toliko vremena moci ces uzivati u izabranoj tekucini kako treba. I moci ces ju pariti godinama.
Kod prestanka pusenja vec nakon par mjeseci uocavaju se velike razlike u organizmu. Ali za neke treba jako dugo. Na zalost neke rane koje je cigareta napravila nece nikad zarasti, ali to ne treba nikoga brinuti. One ce nam samo skratiti zivot.
:rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2015 21:36 

Ista stvar! Kad sam ponovno poceo parit (eto skoro 2 mjeseca), iz zajeb.ncije sam uzeo mentol i to je bio moj favorit (trazim okus prave cigarete i nadjem okus prave cigarete, one s mentolom. ali fakat, odusevljan) ! (10/10), no zadnjih dva tri tjedna-uzas.

Mentol 16mg - ako se naleti na kvalitetnu seriju, fenomenalno, osjeti se "hlađenje", odštopava nos, no ponekad (u zadnje vrijeme), slab i nedorecen okus, ali osjeti se mentol. TH srednji. Ocjena 10/10 (6/10 za lošu seriju, no trenutno imam FA mentol i to nema okus. Tolko o FA :minus: )

Mentol HIGH, fasttech 100ml - F U J. Upravo u svadji i disputeu na paypalu za povrat love. Izbjegavam FT po tom pitanju apsolutna nula/10

King of Tobacco (po novom Tabac king) 24mg - odlična aroma, pomalo vuče na med/duhan/nekaj. Meni jako fina, super u kombinaciji sa mentolom ili USA mixom. Frendu odlicna isto :). TH jak. Ocjena 10/10

Kava 24mg - ima fini miris kave, no okus neke zagorene kokice. neparljivo, fuj 0/10

Vanilija 16mg - meni nije sjela aroma, neki parfemasti okus, no u frendovom driptipu je imala jaci okus. TH slab Parljivo 2/10

DK4 24mg - jak okus, nes papreno, mogu parit iako mi se ne svidja (subjektivno). TH jak. 8/10

USA mix 24mg - bar je tu bio uvijek isti okus, meni ne odgovara, podsjeća me na pesju pisalinu (lol), no opet stvar je subjektiva. Mojoj majci se svidja, kao i frendu. Puno bolji nego prije ~7 mjeseci kad je imao okus pepeljare, doslovno. TH jak. Ocjena: 7/10

Crystal Menthol 16mg - Gold dekang - uvjerila me zenska iz parilice u Areni da je to "isti mentol, samo vise nikotina". Ako je to isti mentil, Kim Jong un je svetac. Ok je okus, prihvatljivo, ali nema veze s mentolom. TH srednji. Ocjena 5/10

Probao sam ih još par, ali u početku, pa neću davat ocjenu jer je davno bilo.

Također, probao sam neke druge brendove (FA i neki Virginia white) i dekang mi je još uvijek broj 1 (mentol i Tabac king), ne namjeravam tak skoro prelazit, osim ako ne nadjem nes za prihvatljivu cijenu, a da mi odgovara

slikaslika slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 sij 2015 10:28 
Moderator

hm...a kako ti znaš kakav okus ima pesja pišalina? to je pravo pitanje! :zu:

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 sij 2015 23:50 

Mislio je na aromu a nju kroz nos osjeca ;)

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 sij 2015 23:15 

Ma da smrad
:rofl:

slikaslika slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 sij 2015 10:40 
Moderator

U pocetku parenja :
Vanilla - nesto predivno, odlican okus...nikada nisam probao tako nesto
Cheesecake - wow! Nije nesto posebno..ali, buraz, kolac od sira udisem u pluca!!
Cherry - predivna aroma visnje...tako puna..tako divna
Usa mix - koja fantazija od tekucine! Ovo bi sigurno bilo odlicno smiksati sa visnjom!! ..(poceci miksanja tekucina...bio sam ponosan na sebe)
Usa cherry mix - to je to...nikada u zivotu mi nece nista biti bolje
Blueberry - genijalna aroma! Da je barem takvih tekucina vise! Zasto pobogu druge tekucine toliko kostaju?! Ovo je vrh!

Mint - ah, ljubavi moja...em volim mentol, em odcepljuje sinuse, em je tekucina genijalna!

Danas nakon 1 god:
Vanilla - ovo je ogavno...kroz maglu se sjecam da mi je bila dobra...hm
Cheesecake - kakve ovo veze ima sa imenom?!? Cini mi se da kinezi apsolutno nemaju pojma kako kolac od sira treba imati okus...genijalno ogavno
Cherry - sjecam se za vrijeme rata, kad je rulja svercala iz austrije hranu...i uvijek smo sestra i ja napikirali vrecicu nuklearnih gumenih visanja...i onda povracali.
Usa mix - ovo cak i nije toliko lose, koliko nema veze sa ikakvim ljudima poznatim duhanom...nista posebno
Blueberry - odvratna turbo umjetna aroma satro borovnice koju mozete naci samo u vodenim stapic sladoledima...i dekangovim tekucinama
Mint - i dalje mi je dobra...ali sve vise osjecam cudan mjesung glupih aroma u pozadini...vanilija i mentol meni ne idu zajedno...muka mi je nakon pola tanka...ok za dripper

Sad vi izvucite zakljucak.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 sij 2015 11:27 

E, nakon toliko vremena korisrenja kvalitetnijih tekucina, mogu mislit kako te tekucine imaju okus.
Ja sam trosio Mountain Blend (Hill blend), Tobacco i par puta USA mix i kvalitete su varirale iz tjedna u tjedan. Kao da se ne radi o istom proizvodjacu.

Pogotovo USa Mix koji je cesce imao bljutav i travnat okus nego sto je valjao.

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 sij 2015 02:46 

fek0 je napisao:
U pocetku parenja :
Vanilla - nesto predivno, odlican okus...nikada nisam probao tako nesto
Cheesecake - wow! Nije nesto posebno..ali, buraz, kolac od sira udisem u pluca!!
Cherry - predivna aroma visnje...tako puna..tako divna
Usa mix - koja fantazija od tekucine! Ovo bi sigurno bilo odlicno smiksati sa visnjom!! ..(poceci miksanja tekucina...bio sam ponosan na sebe)
Usa cherry mix - to je to...nikada u zivotu mi nece nista biti bolje
Blueberry - genijalna aroma! Da je barem takvih tekucina vise! Zasto pobogu druge tekucine toliko kostaju?! Ovo je vrh!

Mint - ah, ljubavi moja...em volim mentol, em odcepljuje sinuse, em je tekucina genijalna!

Danas nakon 1 god:
Vanilla - ovo je ogavno...kroz maglu se sjecam da mi je bila dobra...hm
Cheesecake - kakve ovo veze ima sa imenom?!? Cini mi se da kinezi apsolutno nemaju pojma kako kolac od sira treba imati okus...genijalno ogavno
Cherry - sjecam se za vrijeme rata, kad je rulja svercala iz austrije hranu...i uvijek smo sestra i ja napikirali vrecicu nuklearnih gumenih visanja...i onda povracali.
Usa mix - ovo cak i nije toliko lose, koliko nema veze sa ikakvim ljudima poznatim duhanom...nista posebno
Blueberry - odvratna turbo umjetna aroma satro borovnice koju mozete naci samo u vodenim stapic sladoledima...i dekangovim tekucinama
Mint - i dalje mi je dobra...ali sve vise osjecam cudan mjesung glupih aroma u pozadini...vanilija i mentol meni ne idu zajedno...muka mi je nakon pola tanka...ok za dripper

Sad vi izvucite zakljucak.

Dobro sta onda paris sada?

Povratak na vrh 

[ 145 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sljedeća

Početna » Liquid » Boge/Dekang

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club