| Autor |
Poruka |
|
Karo
|
Naslov: Re: JC by parilica Postano: 17 pro 2011 03:02 |
|
|
D@DO je napisao: Kak bu probal kad ih je dal meni!  Onda probaj ti.... 
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: JC by parilica Postano: 17 pro 2011 04:19 |
|
|
Karo je napisao: Dobio sam fantastican rezultat kas sam spojio J.C.,Triple Coil cart i Devil na 5V. Znaci sasvim drugaciji okus od onog prvog puta kad sam probao na eGo i 901.....Jedno sa drugim nema nikakve veze a ovo sto sad parim polako pocinje stvarati zavisnost,ne mogu da ostavim mod ni na minut... Drazenko,imas kod tebe od tih triple coil cartova....probaj !!  Sad si me navukao da to isprobam, a od moje super ultra cool baterije sa promjenjivim naponom i micky mousom još ni traga. Joj kad vidim poštara bit će mu 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: JC by parilica Postano: 17 pro 2011 14:43 |
|
|
Phil je napisao: Karo je napisao: Dobio sam fantastican rezultat kas sam spojio J.C.,Triple Coil cart i Devil na 5V. Znaci sasvim drugaciji okus od onog prvog puta kad sam probao na eGo i 901.....Jedno sa drugim nema nikakve veze a ovo sto sad parim polako pocinje stvarati zavisnost,ne mogu da ostavim mod ni na minut... Drazenko,imas kod tebe od tih triple coil cartova....probaj !!  Sad si me navukao da to isprobam, a od moje super ultra cool baterije sa promjenjivim naponom i micky mousom još ni traga. Joj kad vidim poštara bit će mu  Hahahaha.....mozda postar uziva negde,raspakovao sve i pari li pari... 
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: JC by parilica Postano: 20 vel 2012 21:30 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Ja se trudim, ali pošta kod mene.........hh nema psovanja Nego Parilica jeste dobili origigi JC? Ak jeste šaljite, bar 2 boce. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: JC by parilica Postano: 21 vel 2012 15:40 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
U jebote, tajfun je prosao Parilicinim skladistem. Neka, lijepo da se JC prodaje. CHROMEX je napisao: Ja se trudim, ali pošta kod mene.........hh nema psovanja Nego Parilica jeste dobili origigi JC? Ak jeste šaljite, bar 2 boce.  aha evo ti odma 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
parilica.hr
|
Naslov: Re: JC by parilica Postano: 23 vel 2012 15:24 |
|
|
CHROMEX je napisao: Ja se trudim, ali pošta kod mene.........hh nema psovanja Nego Parilica jeste dobili origigi JC? Ak jeste šaljite, bar 2 boce.  Stižu ili sutra ili u ponedjeljak.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: JC by parilica Postano: 23 vel 2012 17:29 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Šalji 1 origigi, najveće pakovanje, i naravno ove nove, prve 4 po redu po 10 ml. Da se razbahatim, imaš moju adresu.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: JC by parilica Postano: 23 vel 2012 19:58 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Eh steta sto nisam parilica. Ja bi ti poslal kitu od koze i jaja od ofce u kuverti da mi tak napises. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: JC by parilica Postano: 24 vel 2012 08:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Kinta je napisao: Eh steta sto nisam parilica. Ja bi ti poslal kitu od koze i jaja od ofce u kuverti da mi tak napises.  A kaj bi ti, da šaljem slike, razglednice, plačam karticom na kojoj nemam kune, opis svake tekučine? Mi rvati i slovenci se razmemo i ovak, jedino bi ti nekaj nasral 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: JC by parilica Postano: 24 vel 2012 10:20 |
|
|