| Autor |
Poruka |
|
macchiato
|
Naslov: Re: Put pod noge pa u Italiju po FlavourArt Postano: 14 srp 2014 20:27 |
|
|
|
eto zato
"Flavourart and Umbrella corporation ltd – Serbia are pleased to announce the appointment of Umbrella corporation HR, Zagreb, as exclusive reseller for Croatia and Slovenia."
tesko da cu vise koristit te arome
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Put pod noge pa u Italiju po FlavourArt Postano: 14 srp 2014 20:54 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Imaju službenog zastupnika u HR pa se obrati njemu, to je vjerojatno razlog.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Put pod noge pa u Italiju po FlavourArt Postano: 14 srp 2014 21:12 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
FA u Bosni kosta oko 4 evra, i ja sam razmisljao da nabavim iz Italije koju litru 
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Put pod noge pa u Italiju po FlavourArt Postano: 14 srp 2014 23:50 |
|
|
|
Prakticki sve arome koje koristim su od FA. Ali nijednu nisam kupio direktno od njih, nego od SM Bjelovar. Uopce se ne zamaram sa Italijom, jer isporuka od Sinise nikad nije trajala duze od tri dana. Ta nasa "suradnja" traje vec godinama i ne vidim nijedan razlog zasto bi se isao natezat sa Italijom.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Put pod noge pa u Italiju po FlavourArt Postano: 15 srp 2014 07:18 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
macchiato vam nesto drugo hoce reci.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Put pod noge pa u Italiju po FlavourArt Postano: 15 srp 2014 09:01 |
|
|
|
Nesto mi prodajemo njima nesto oni nama...valjda ce fa propasti jer se ovaj nasao uvrijeden...
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Put pod noge pa u Italiju po FlavourArt Postano: 15 srp 2014 13:01 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
Tako se radi, obicno se uvozi za vise republika bivse drzave, bolji je racun tako, a sad, sto to nama smeta zato nista i nemamo Ja to uvijek gledam kroz svoju profesiju, na regiji 300 istih firmi, svaki gazda hoce da ima bolji auto i vise kurvi nego onaj drugi, nazalost to se otkida najvise od radnika pa zatim od drzave, e sad, da je to jedna firma sve, gazda bi se ubrzo zasitio jer bi mu ostajalo 300 puta vise a i ne bi imao s kim da se takmici i radnik i drzava bi imali vise
|
|
 |
|
 |
|
macchiato
|
Naslov: Re: Put pod noge pa u Italiju po FlavourArt Postano: 15 srp 2014 14:19 |
|
|
damirdjg je napisao: Nesto mi prodajemo njima nesto oni nama...valjda ce fa propasti jer se ovaj nasao uvrijeden... tebi nema smisla nista objasnjavati
|
 |
|
macchiato
|
Naslov: Re: Put pod noge pa u Italiju po FlavourArt Postano: 15 srp 2014 14:25 |
|
|
Lis je napisao: Prakticki sve arome koje koristim su od FA. Ali nijednu nisam kupio direktno od njih, nego od SM Bjelovar. Uopce se ne zamaram sa Italijom, jer isporuka od Sinise nikad nije trajala duze od tri dana. Ta nasa "suradnja" traje vec godinama i ne vidim nijedan razlog zasto bi se isao natezat sa Italijom. imas pravo. mogu i ja naruciti od nasih ali sinisa nema sve arome koje bi ja htio. MTM nema sve arome koje bi ja htio od FA. ovako direktno od njih uzmem sve sta mi pase, postarina 5 eura i to je to. ne pada mi na pamet iz srbije narucivati FA arome. poslao sam mail tom karlu popovicu sta kazu talijani ali taj naravno nista ne odgovara. sve je to jadno i nozbiljno. naravno da nisu jedini, ima brdo proizvodaca aroma.
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Put pod noge pa u Italiju po FlavourArt Postano: 15 srp 2014 19:15 |
|
|
macchiato je napisao: damirdjg je napisao: Nesto mi prodajemo njima nesto oni nama...valjda ce fa propasti jer se ovaj nasao uvrijeden... tebi nema smisla nista objasnjavati U stvari mi se ne svida kada mi takvi objasnjavaju 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |