Forum    FAQ

.

Početna » Liquid » Flavour Art

[ 28 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: FlavourArt - Simba (druid)
 Post Postano: 18 srp 2012 09:23 

Evo rezime FA od Simbe..., nisam još probao Pitu od jabuka i Virginiu...
Sve što sam probao odlikuje solidna jačina arome, oblaci pare, no nekako ne osjetim potpuno tih 18mg kao kod HS tekućina na koje sam navikao...

Royal - 10/10 - još nisam potpuno nadošo što bi to okusno moglo biti, ali stvarno mi se sviđa, mogao bi ga parit i u snu...

Maxboro
- 8/10 - ne mogu reči da me podsjeća na marlboro, ima neku "anis" podlogu, slatkast je - svakako odlična aroma..., sve mi se više sviđa.., preporuka za ribiče.., posebno šarandžije..

Hypnotic myst - 7/10 - hmmm, WTF, aroma totalna nepoznanica.., lagana, moš parit cijeli dan, a da ne znaš što bi rekao..

Dark Vapure -6/10 - mračna, teška aroma.., ko neko začinsko bilje, čudna aroma, nije mi baš sjela..., solidan za malo promjene, no nije mi za svakodnevno parenje...

Limun - 5/10 - sam je OK.., no fali okusa (ko neka light limunada) - gotovo da ga se ne osjeti kao dodatak ostalim tekućinama...., za razliku od HS koji je bilo kojoj aromi davao upečatljiv limunasti štih...

dopuna...
Apple Pie - Jabuka-cimet - 9/10 - mmmmmm..., tko voli pitu od jabuka, ovo je prava stvar, može se pariti koliko ti srce želi.., blago slatkasta, baš aroma vjerna originalu (kao što je mama znala napravit)...

Virginia - 7/10 - nevjerojatno mi vuče na Dark Vapure.., nimalo sličan HS Virginiji na koju sam navikao..., hmmm, moram tu dodati malo limuna..., nisam oduševljen...
Dodao sam Virginiji - na 1,6ml (CE4) - 5 kapi HS Vanilije i sad mi vuče na Maxboro - sad je ocjena tog mišunga - 9/10

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Zadnja izmjena: Sappy; 19 srp 2012 23:03; ukupno mijenjano 5 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 srp 2012 09:33 
Moderator

Poslije godina korištenja FA tekučina, meni se sve svelo na dvije: virginija i desert ship, ponekad dodam caramelu u virginiju.

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 srp 2012 09:40 

@Chromex
Baš sam to mislio uzeti slijedeće..., Desert ship mi je skroz OK od HS-a, no kako to da nema FA Vinston...!??

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 srp 2012 22:56 

CHROMEX je napisao:
Poslije godina korištenja FA tekučina, meni se sve svelo na dvije: virginija i desert ship, ponekad dodam caramelu u virginiju.

...PARAF... :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 srp 2012 22:59 

Mislim da nas 90% dere po DS-u i Virginiji :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 srp 2012 23:23 

Evo da se i ja pribilježim... Već dva mjeseca sam mixam FA Desert ship, Virginiu i Espressso... :blje:
Prekjučer mi stiglo sa Inawere 100ml Dirty Neutral baze sa 24mg i 6 aroma (Gold Ducat, 3 Five, Tobacco C, Coffe Paradise, Jamaica Rum i Wild Strawberry) , pa sam odmah smutio po 10ml za test i 10m FA Deserta s tom bazom...
Pričekat ćemo do ponedjeljka/ utorka da sazriju pa ćemo vidjeti kako je ispalo....

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 srp 2012 20:32 

Sappy je napisao:
Royal - 10/10 - još nisam potpuno nadošo što bi to okusno moglo biti, ali stvarno mi se sviđa, mogao bi ga parit i u snu...

Upravo sam dobio 14 okusa. Nemam čistih kartova, pa ću se morat strpit sa probama dok ne stignu novi. Imam samo jedan i u njega sam nestrpljivo ukapao Royal... čista desetka.
Još sam jedan kart prokuhao i u njega prolio pol bočice ry#4 (stisnuo sam ko sivonja i ispao mi čep, ode 5ml. što po meni što po podu). Nisam napomenuo 50-50 pa mi je čovjek poslao čisti PG i malo mi je prejak za grlo ali mi je okus perfektan.

Od sad samo FA-la Siniša :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 srp 2012 21:10 

sanja je napisao:
Mislim da nas 90% dere po DS-u i Virginiji :)

Tocno.
Mada i to mi se je odavno zgadilo. Trenutno sad kapam Jack Daniels umjesto arome

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 srp 2012 21:38 

slažem se,treba nekaj mijenjat ali kad se sjetim traženja novih okusa koji bi mi odgovarali sere mi se,to je tak teeeško :hmm:

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 srp 2012 23:11 

A nije bas ni jeftino.
Kupim aromu, potrosim dvije - tri kapi i tras u frizider. Na kraju imam punu kutiju aroma koje ne koristim.
Žao mi ih je bilo bacit pa sam nekih 10-15 flasica poklonil.

Povratak na vrh 

[ 28 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Liquid » Flavour Art

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club