| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Kemig-nije mi jasno Postano: 25 stu 2013 17:27 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Corto_1973 je napisao: Hmm... kad bi organizirano nastupili, vjerojatno bi proslo. Zbog financijskog efekta. Vrijedi razmisliti.
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2 Super, hajde sastavite mail pa saljem u ime VaperClub udruge. Ja ne stignem ni svoje ideje realizrat a kamo li tudje.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Lela
|
Naslov: Re: Kemig-nije mi jasno Postano: 25 stu 2013 20:12 |
|
|
|
Eto i ja bila danas u Kemigu u Bauerovoj, kupila VG u smućkala 50 ml PG power od IW i 50 ml VG i dodala 10 ml vode = dobila 110 ml tekućine plus naravno arome.
Nakon što sam probala evo cijelo popodne, sviđa mi se , ima puno više pare.
A kakvi će rezultati biti, vidjet ćemo kroz nekoliko dana, valjda.
Nadam se da sam dobro smućkala ??? mislim koliličine ???
A ovo sa nicotinom iz Kemiga je baš zanimljivo...
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Kemig-nije mi jasno Postano: 25 stu 2013 20:48 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Ajde da netko tko zna lijeeeeepo pisati i slagati rečenice ( neču nikoga imenovati sami će se prepoznati  ) složi lijepi sastavak Kemigu u stilu: Mi smo vaperi u Hrvatskoj i ima nas punoKupujemo već sada puno PG-a, VG-a i bočica u Kemigu Zainteresirani smo za kupovinu nikotina u koncentaciji 36 ili 72 mg/ml to bi puno radije kupovali u Kemigu nego u Poljskoj ili Njemačkoj i postoji veliki interes za to bla bla bla ... i kada budemo imali to pismo Inmad ga odnese trgovkinjama u Kemig ili ga pošaljemo via snail mail ili e-mail upravi Kemiga
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Kemig-nije mi jasno Postano: 26 stu 2013 22:24 |
|
|
Dobio inspiraciju, napisao i poslao. Ima par č,ć tipfelera, a šta sad Citat: Upit za proizvod,......
Zadnja izmjena: imand; 27 stu 2013 00:56; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Kemig-nije mi jasno Postano: 26 stu 2013 22:33 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Kemig-nije mi jasno Postano: 26 stu 2013 22:47 |
|
|
Gazda, odobrio obli me znoj 
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Kemig-nije mi jasno Postano: 27 stu 2013 00:30 |
|
|
|
a sada ako su imalo pametni pa naprave kalkulaciju prodanog pg-a i vg-a unatrag godine dana shvatit ce da sa prosirenjem asortimana u svojoj maloprodajnoj mrezi mogu samo doci do pozitivne financiske kalkulacije....na radost svih nas kao stalni potrosaci istih. sada bumo vidli njihov odgovor....ja se nadam da ce se ocitovat!!
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Odg: Kemig-nije mi jasno Postano: 27 stu 2013 00:42 |
|
|
|
Ma ni novci nisu btni Samo da.... Imamo gdje nabaviti Fala Medo
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Kemig-nije mi jasno Postano: 27 stu 2013 00:54 |
|
|
|
sve pet
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Duxosijek
|
Naslov: Re: Kemig-nije mi jasno Postano: 27 stu 2013 03:02 |
|
|
spavle je napisao: Ajde da netko tko zna lijeeeeepo pisati i slagati rečenice ( neču nikoga imenovati sami će se prepoznati  ) složi lijepi sastavak Kemigu u stilu: Mi smo vaperi u Hrvatskoj i ima nas punoKupujemo već sada puno PG-a, VG-a i bočica u Kemigu Zainteresirani smo za kupovinu nikotina u koncentaciji 36 ili 72 mg/ml to bi puno radije kupovali u Kemigu nego u Poljskoj ili Njemačkoj i postoji veliki interes za to bla bla bla ... i kada budemo imali to pismo Inmad ga odnese trgovkinjama u Kemig ili ga pošaljemo via snail mail ili e-mail upravi Kemiga Mene zapravo zanima samo 99+%... ako razrijede postat ce samo puno skuplje... kao i dalje. Radije njima koju kunu vise nego kinezima... al ne bih bas duplo ili vise placao
|
|
 |
|
 |