Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 38 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Baza-preporuka
 Post Postano: 11 sij 2014 20:33 
Administrator

stralis je napisao:
Možda je problem sa ovim mojim tekućinama taj što ih nisam prozračivo...al kak onda opet objasnit
ove tekućine recimo od siniše koje sam uzeo tek smixane pa su mi fine i nakon tjedan dana bez ikakvog
luftanja i mućkanja...neznam.

Neke tekucine treba dozrijevati a neke ne treba.
Neke tekucine treba luftati a neke ne treba.

Liquid je ˝ziva tvar˝ ... revolucija koja tece.

Nekad davno ni jednu tekucinu nije trebalo ni luftati ni dozrijevati. Danas to treba skoro svima. Nesto su sjebali u postupku ili sastojcima.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 sij 2014 20:40 

Ma nekaj su smrdali s tim aromama.Dok mi je došo taj DS od inawere(ustvari to je tino d milano)imo je sličan miris ko DS od flavore art...međutim sad kad gurnem nos u bočicu s aromom samo se osjeti neki jaki miris sličan acetonu ili čistom alkoholu.
Ostavit ću bočicu prek noći da se malo prolufta pa vidjet ima li razlike.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 sij 2014 20:43 
Moderator

stralis je napisao:
Ma nekaj su smrdali s tim aromama.Dok mi je došo taj DS od inawere(ustvari to je tino d milano)imo je sličan miris ko DS od flavore art...međutim sad kad gurnem nos u bočicu s aromom samo se osjeti neki jaki miris sličan acetonu ili čistom alkoholu.
Ostavit ću bočicu prek noći da se malo prolufta pa vidjet ima li razlike.

Došlo je do toga da je "jedna noć" luftanja jednostavno premalo, sada treba malo duže da sve kemikalije i optapala ishlape!

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 sij 2014 20:55 

Na jednom stranom forumu je lik napiso da tekućine lufta 24 sata.
Al mene muči to što moram luftat bočice s aromama jer je miris totalno drugačiji nego onaj dan kad su mi došle a to je bilo prije dvadesetak dana.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 sij 2014 21:00 
Moderator

stralis je napisao:
Na jednom stranom forumu je lik napiso da tekućine lufta 24 sata.
Al mene muči to što moram luftat bočice s aromama jer je miris totalno drugačiji nego onaj dan kad su mi došle a to je bilo prije dvadesetak dana.

"Luftanje aroma" ne znam imam hrpu aroma i držim ih dobro zašarafljene i još bočice držim u dobro zatvorenim vrećicama, svaku u svojoj da ne "pokupe" mirise jedna od druge.

Da mi neka aroma promjeni okus, a da joj nije prošao "best before" datum proizvođač te arome bi be čuo :angry_shake: :shake:

Tako da stvarno ne kužim šta se tebi desilo :con: , daj malo detaljnjije opiši šta ti se desilo!

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 sij 2014 01:17 

jaoooo s tim tekućinama..ali stvarno šta se tiče ove inawere ja isto brijem..ili sam totalni antitalent za mikasta ili nevaljaju k... ..vjerujem da su neke arome bolje..ja naletio na katastrofu..valtere uzet cu ja tvoju bazu..samo cekam VZ arome da stignu ..

ja isto niš ne luftam od tihomira i neke su i dobre odmha neke mi budu tako tako kad ih dobijem i onda kroz neko vrijeme stavimu atty i druga priča..neznam kakve su arome bile prije ali iz mog iskustva..neke su mi dobre prvi dan neke nakon nekog vremena..uglavnom inawerin dessert ship i RY 4 su bananica :D..atmos lab lijepo miriši ali "čuje se" da treba čeka jer daje isti miris ko i izbočice s samom aromom..valjda se to promijeni jer ovo je preintezivno za moj ukus,a inače volim izražene arome..a probat ćemo pa šta bude bude

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 sij 2014 01:39 

dali je tko vidio na VZ stranici black &mild aromu..cini i se da je nema a isto tako mi se čini da sam negdje vidio da je netko naručivao konkretno tu aromu..vidim daima Black cigar ali sumnjam da je to isto..dali je netko probao tu aromu??znam da su ukusi različiti i možda je glupo o njima raspravljat..ali ipak..:) je čemu??

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 sij 2014 11:25 

Evo jedna zanimljivost ovog inawerinog desert shipa,jučer navečer nakapam malo arome na maramicu i pomirišim i opet onaj odvratni medicinski miris...bljak.
Međutim,danas kad je taj smrad ishlapio na maramici je osto onaj fini slatkasti miris DS-a :mrgreen:
Znači ipak ima nade,samo treba dobro proluftat tekućine.

Sent from my ZTE Blade III using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 sij 2014 11:31 

žan žak je napisao:
dali je tko vidio na VZ stranici black &mild aromu..cini i se da je nema a isto tako mi se čini da sam negdje vidio da je netko naručivao konkretno tu aromu..vidim daima Black cigar ali sumnjam da je to isto..dali je netko probao tu aromu??znam da su ukusi različiti i možda je glupo o njima raspravljat..ali ipak..:) je čemu??

vec dugo nemaju black&mild.
black cigar ima isti okus, cak je malo i finiji... subjektivo naravno ;)

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 sij 2014 16:54 

super..inače mi je black & mild jedna od dražih.nadam se da ce black cigar i meni bit još bolji

a što sew tiče dessert shipa sad se lufta pa cemo vidjet

Povratak na vrh 

[ 38 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club