ne znam...u jednom trenutku je došlo do zasićenja kod starijih članova, otišao je vaping kao takav u nekom smjeru koji je poprilično glup i nepotreban, nikoga više ne zanima kako složiti kayfun lite i slično. poplava je kineskih uređaja i atomizera koji su jeftini a rade sasvim pristojno...tako da novi članovi nemaju potrebe znati ono što mi znamo i ustvari im tupljenjem o žicama i kurcima palcima samo idemo na živce te ispadamo dosadni snobovi. smjena generacija.
dakle...nema se o čemu više pričati. sve se zna, sve se isprobalo, novog više nema (to novo što izlazi je isti d'rek kao i ono prije tri četiri godine...samo sa većim rupama za zrak i ogradom umjesto grijaće žice).
Tako reći....postalo je dosadno, a usput je i sam koncept foruma kao takvog zastario...općenito forum tehnički ne prati ništa, grupe na fejsu su ga pojele.
ljudi traže jednostavnost koju face nudi...ovdje je za većinu viša matematika prikačiti youtube video na chat npr.
uopće neću ni početi o tome kako stariji članovi više nemaju volje ni živaca odgovarati na jedno te ista retardirana pitanja na koja se odgovorilo tisuću puta...novi članovi ne shvaćaju taj dio (a i da oči služe i za čitanje osim gledanja sisa i guzica) pa se ljute jer im nitko više ne želi pomoći i odu...koji će kurac ovdje. ovdje mora čitati...a samo bi htio saznati koja žica je nabolja ili neku sličnu glupost.
Ajde...realno...o čemu pričati i pisati na forumu o vapingu, ako je sam vaping u opakoj stagnaciji? možemo eventualno okupiti se na chatu i srat i zajebavati se...a ljudima se to više ne da (čast iznimkama).
postoje osobe zadužene za funkcioniranje foruma (valjda), postoji glavni i odgovorni na forumu...sjećam se kroz maglu kako izgleda, pa nek naprave nešto, nek animiraju ljude, teško da će forum opstati ako sami vladajući na forumu nemaju volje napisati na chat više od "morgen" i koju pošalicu.
jebiga.
vidimo se u Virageu subotom.