Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 25 sij 2025 15:28. Sada je: 25 sij 2025 15:28.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 62 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Zašto je forum otišao u kukija, i šta napravit da izađe...
PostPostano: 21 pro 2016 11:40 
Moderator

eto tu možemo sad raspravljati šta se dogodilo s forumom, jel stvar do nas članova ili je koncept potrošen, ili je gazda kriv ili .... ili....

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 21 pro 2016 12:00 

Kad si otvoril temu ti prvi i napisi nest konkretno :zu:

Ja mislim da su krivi masoni i kinta...i moguce da je to jedno te ista stvar :D

Povratak na vrh

Naslov: Re: Zašto je forum otišao u kukija, i šta napravit da izađe.
PostPostano: 21 pro 2016 12:13 
Moderator

ne znam...u jednom trenutku je došlo do zasićenja kod starijih članova, otišao je vaping kao takav u nekom smjeru koji je poprilično glup i nepotreban, nikoga više ne zanima kako složiti kayfun lite i slično. poplava je kineskih uređaja i atomizera koji su jeftini a rade sasvim pristojno...tako da novi članovi nemaju potrebe znati ono što mi znamo i ustvari im tupljenjem o žicama i kurcima palcima samo idemo na živce te ispadamo dosadni snobovi. smjena generacija.
dakle...nema se o čemu više pričati. sve se zna, sve se isprobalo, novog više nema (to novo što izlazi je isti d'rek kao i ono prije tri četiri godine...samo sa većim rupama za zrak i ogradom umjesto grijaće žice).

Tako reći....postalo je dosadno, a usput je i sam koncept foruma kao takvog zastario...općenito forum tehnički ne prati ništa, grupe na fejsu su ga pojele.
ljudi traže jednostavnost koju face nudi...ovdje je za većinu viša matematika prikačiti youtube video na chat npr.

uopće neću ni početi o tome kako stariji članovi više nemaju volje ni živaca odgovarati na jedno te ista retardirana pitanja na koja se odgovorilo tisuću puta...novi članovi ne shvaćaju taj dio (a i da oči služe i za čitanje osim gledanja sisa i guzica) pa se ljute jer im nitko više ne želi pomoći i odu...koji će kurac ovdje. ovdje mora čitati...a samo bi htio saznati koja žica je nabolja ili neku sličnu glupost.

Ajde...realno...o čemu pričati i pisati na forumu o vapingu, ako je sam vaping u opakoj stagnaciji? možemo eventualno okupiti se na chatu i srat i zajebavati se...a ljudima se to više ne da (čast iznimkama).

postoje osobe zadužene za funkcioniranje foruma (valjda), postoji glavni i odgovorni na forumu...sjećam se kroz maglu kako izgleda, pa nek naprave nešto, nek animiraju ljude, teško da će forum opstati ako sami vladajući na forumu nemaju volje napisati na chat više od "morgen" i koju pošalicu.

jebiga.

vidimo se u Virageu subotom.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

PostPostano: 21 pro 2016 12:30 

Feko slazem se s tobom. Plus ovi pusti kineski oglasi su ga dotukli. Ne znam jel kinta ima neke koristi od oglasa ali brate kad otvoris forum i vidis te puste njihove oglase dođe mi lose. Samo zatvorim. Neda mi se kopat i trazit nesto zanimljivo.

My Little mule & Fatty V3

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 21 pro 2016 12:35 

Forum se financira iz oglasa

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 21 pro 2016 13:05 
Moderator

problem sa oglasima je samo na tapatalku kada se ode na neprocitane poruke. forum kao takav ima oglase odvojene od ostatka foruma i iskreno ne vidim zasto bi nekome smetali, jednostavno ih ne citas. e, sad...to sto je zabrinjavajuce da se crveni od poruka samo dio sa kineskim oglasima, a ostatak foruma zjapi prazan...to je vec drugi problem koji je usko vezan za ono sto sam napisao u prijasnjem postu a ne za kineske oglase.

Sent from my T6 using Tapatalk

Povratak na vrh

PostPostano: 21 pro 2016 13:35 

problem je jer ono što bi netko i pitao nešto je stoputa prožvakano, oprema je postala previse user friendly, recenzije nisu zanimljive jer imamo jutjub sa videom i glasom, dogodilo se zasićenje tržište po pitanju opreme....bitno da oglasi još idu kolko tolko :zu:

Povratak na vrh

PostPostano: 21 pro 2016 13:58 

Forum ubija masovni kineski oglasi, zasicenost starih clanova, koncept foruma je kompliciran novim clanovima.
Kroz godine se forum puni svakojakim pod temama i ljudi se gube u svemu tome, stare teme se cuvaju umjesto da se brišu.
A ovi oglasi kineza su jedan od razloga zašto me nema, svaki put kad otvorim forum izbacuje mi hrpu kineza, to mi ide na zivac.

Povratak na vrh

PostPostano: 21 pro 2016 14:01 
Moderator

na čemu kada otvoriš forum? :zu:
ne branim kineze, idu i meni na kurac...ali ako se ide preko browsera ne pretjerujte...ništa ne iskače.

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 21 pro 2016 14:13 

Ja idem logicno na Aktivne teme ravno,ili na unread u tapatalku

Povratak na vrh

[ 62 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.