|
.
Sada je: 24 tra 2026 00:57. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 00:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Original Red
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 04 srp 2014 11:58 |
|
Pridružen: 02 srp 2014 09:57 Postovi: 20 Lokacija: Zagreb, Donji grad
|
Ovo su neka druženja redovnog tipa? Mislim rado bi doletio da sjednem, srknem kavicu il dvije, upoznam ljude iza avatara i malo se podružim pa me zanima jel se treba ipak bacit oko na ovu temu na forumu ili se može i mirne duše onako na blef pojavit? Inače kakva je nosivost stolaca tamo...pitam onako iz znatiželje 
_________________ whatever doesn't kill me... ...had better start running
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 04 srp 2014 12:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Original Red je napisao: Ovo su neka druženja redovnog tipa? Mislim rado bi doletio da sjednem, srknem kavicu il dvije, upoznam ljude iza avatara i malo se podružim pa me zanima jel se treba ipak bacit oko na ovu temu na forumu ili se može i mirne duše onako na blef pojavit? Inače kakva je nosivost stolaca tamo...pitam onako iz znatiželje  Svake subote smo tamo, lijepo bi bilo da se pojaviš, stolci testirani, vjeruj mi izdržavaju i najteže 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Original Red
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 04 srp 2014 12:45 |
|
Pridružen: 02 srp 2014 09:57 Postovi: 20 Lokacija: Zagreb, Donji grad
|
Max_ZG je napisao: Svake subote smo tamo, lijepo bi bilo da se pojaviš, stolci testirani, vjeruj mi izdržavaju i najteže  Hehehe nisi još mene vidio al definitivno bum došao ak niš drugo da potrgam stolac  . Ova subota jaako teško jer imam već jedan dogovor a i treba meni do tamo oko vuru vremena iz centra pa mi nema logike potrošit sve skup 2 sata na taljiganje po tramvajima i busevima a da tam uletim ko SWAT ali iduću bi se dalo nekaj skemijati da ko ljudi sjednemo kafenisat.
_________________ whatever doesn't kill me... ...had better start running
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 04 srp 2014 12:48 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Pošalji na PP gdje si pa te ja pokupim, nećeš biti ni prvi ni zadnji kojeg vozim u Palfi.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 04 srp 2014 14:39 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Da li neko od nas ima original nemesis ?? 22mm
Zelio bi ga vidjet uzivo da vidim stvarno realnu stvar da znam.. mislim da bi si uzeo original, ako je bolji od ovih kopija koje imam. makar ne vidim po cemu bi mogao biti bolji..mislim si ...
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
tomek1221
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 04 srp 2014 15:11 |
|
|
|
Pa posto je gola mehanika u izradi,neznam kolko moze orginal biti bolji od kopije :-) makar mozda se varam?
Sent from my Lenovo A850 using Tapatalk 2
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Postano: 04 srp 2014 15:51 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 04 srp 2014 15:58 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
dečki pa čuli ste za tolerancije i završnu obradu, izbor materijala i kontrolu ali ovo nije tema za to
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Postano: 04 srp 2014 18:18 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 04 srp 2014 19:03 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Samo citiram Spavleta iz prvog posta ove teme: Citat: U subotu ujutro oko pola deset budem došao na kavu u Palfi http://www.gostionica-restoran-palfi.com/, ponesem novine mod i atty, par dekang, Sinišinih i Tihomirovih tekućina, pa laganini jutarnja kavica, ako bude kakvog društva super, ako nebude kavica novine i sve pet 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 00:57. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 00:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |