|
.
Sada je: 24 tra 2026 03:55. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 03:55. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 19 tra 2014 19:46 |
|
|
Opa, otkačili se palfisti 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 21 tra 2014 20:42 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Sve sami lijeceni alkici 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 21 tra 2014 20:44 |
|
|
Ne izgleda to meni liječeno ništa, više ko da su tek obolili 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 25 tra 2014 22:14 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 25 tra 2014 23:34 |
|
|
|
Ja nemrem prihajat.....pa ako neko putuje prema novom zg-u da mi dostavi naljepnice.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Danijela
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 26 tra 2014 16:50 |
|
|
Danas je bilo super, super, super! Bilo nas je puno, cini mi se. I starijih i nas mladjih... Nekima je bilo zima... jer su nas hitili van... vec drugi put. Mozda nas ne vole vise.  No, meni nije smetalo. Valter mi je sredio kayfuna! Max_zg je isto sredio jednog kayfuna. Dakle, dva puta sam gledala... hm, mozda sam cak i zapamtila kak se to radi. Dobila sam caravela mehanicki mod! Sva sam si vazna. Slusala sam uobicajeno... o naponima, voldropovima, pinovima, gumicama... Kinta je opet dijelio majice, kape i naljepnice. Feki treba provjeriti jel moj mali plavi krizni sarafciger kod njega i donijeti ga sljedecu subotu! I tak je to bilo iz moje perspektive, no sigurno sam neke dijelove zaboravila ili previdjela. 
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 26 tra 2014 22:46 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Danijela je napisao: Danas je bilo super, super, super! Bilo nas je puno, cini mi se. I starijih i nas mladjih... Nekima je bilo zima... jer su nas hitili van... vec drugi put. Mozda nas ne vole vise.  No, meni nije smetalo. Valter mi je sredio kayfuna! Max_zg je isto sredio jednog kayfuna. Dakle, dva puta sam gledala... hm, mozda sam cak i zapamtila kak se to radi. Dobila sam caravela mehanicki mod! Sva sam si vazna. Slusala sam uobicajeno... o naponima, voldropovima, pinovima, gumicama... Kinta je opet dijelio majice, kape i naljepnice. Feki treba provjeriti jel moj mali plavi krizni sarafciger kod njega i donijeti ga sljedecu subotu! I tak je to bilo iz moje perspektive, no sigurno sam neke dijelove zaboravila ili previdjela.  je..kod mene je...pokupio ga slučajno misleći da je moj. sorry. donesem ti ga idući put.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Lela
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 02 svi 2014 21:10 |
|
|
Jel ima sutra sastanak u  ???
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 02 svi 2014 21:17 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
Lela je napisao: Jel ima sutra sastanak u  ??? A zašto ne bi bio?
|
 |
|
Lela
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 02 svi 2014 21:21 |
|
|
Valter je napisao: Lela je napisao: Jel ima sutra sastanak u  ??? A zašto ne bi bio? ...ma ono praznici, spajanje vikenda i to... ja vjerojatno dođem pa se vidimo konačno nakon dugo vremena 
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 03:55. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 03:55. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |