| Autor |
Poruka |
|
Valter
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 25 sij 2014 20:04 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
A mislio sam se možda obrijati. Nisam mislio da će friki izvaditi taj kombajn i početi slikati. Na Fosninim fotografijama se ne vidi ništa osim pare.
A vidim da se friki i ne zna služiti time. Ja izgledam kao Goran Višnjić, samo ne znam što se dogodilo na tim fotkama.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 25 sij 2014 20:06 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
friki je napisao: Pa ozbiljno kažem. Imam par prijatelja koji su prekrasni/preslatki uživo. Ali čim je neka kamera u blizini, to se stisne, ukoči, i na fotkama ispadnu očajno. To danas nije bio slučaj, baš su svi bili super opušteni i prirodni. Normalno kad ova roba odavno nije na trzistu i bas ih briga kako ce ispasti. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
brewberry
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 25 sij 2014 20:08 |
|
 |
| VaperClub Veleposlanik |
 |
|
Valter je napisao: A vidim da se friki i ne zna služiti time. Ja izgledam kao Goran Višnjić, samo ne znam što se dogodilo na tim fotkama. I ja sam skužio da nešt ne štima. Na ovim fotkama izgledam kao da sam nizak i debel
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 25 sij 2014 20:08 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Kinta je napisao: friki je napisao: Pa ozbiljno kažem. Imam par prijatelja koji su prekrasni/preslatki uživo. Ali čim je neka kamera u blizini, to se stisne, ukoči, i na fotkama ispadnu očajno. To danas nije bio slučaj, baš su svi bili super opušteni i prirodni. Normalno kad ova roba odavno nije na trzistu i bas ih briga kako ce ispasti.  
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 25 sij 2014 20:31 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Brew 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
zwonko
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 25 sij 2014 23:21 |
|
Pridružen: 15 sij 2013 22:56 Postovi: 104 Lokacija: Wookomeretz
|
|
Ja sam, kao i uvijek, ispao užasno dobro. . . Hehe
_________________ Ja sam ovakav rođen, a koji je tvoj izgovor? 
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 25 sij 2014 23:30 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
zwonko je napisao: Ja sam, kao i uvijek, ispao užasno dobro. . . Hehe to ti je od rejva 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
zwonko
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 25 sij 2014 23:35 |
|
Pridružen: 15 sij 2013 22:56 Postovi: 104 Lokacija: Wookomeretz
|
|
Pa s obzirom na to kaj slušam još se dobro držim. . . Hahaha
_________________ Ja sam ovakav rođen, a koji je tvoj izgovor? 
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 25 sij 2014 23:37 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
zwonko je napisao: Pa s obzirom na to kaj slušam još se dobro držim. . . Hahaha aj bar neko ima sluha na ovom forumu 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 31 sij 2014 11:58 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Za sve nove i neodlučne Sutra 1.2.2014 Palfi od 9 -13h kao i svake subote. Za one koji nisu bili Palfi je u zagrebačkoj ulici blizu križanja s zagrebačkom avenijom iza velikog Mercator centra, parking i ugodno društvo osigurani. Servis parilica također.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |