| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 28 tra 2014 12:30 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Max_ZG DALIBORZG Sanja Kinta Fosna domagoj Medo spavle
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Batara72
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 28 tra 2014 12:39 |
|
|
spavle je napisao: Batara72 je napisao: Samo znajte da je ovo dalmacija i taj datum je vec u turistickoj sezoni koju su svi cekali cilu zimu kako bi zaradili nesto,  ???
_________________  Yihi SX Mini M Class- Evic VT 5000mAh - Evic VTwo Mini - Zero SX 50W - iStick Pico -Wismec RX200 RDA: 3-D RBA: The Russian 91%, Kayfun Lite Plus x 4, Aromamizer
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 28 tra 2014 13:02 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Batara72 je napisao: spavle je napisao: Batara72 je napisao: Samo znajte da je ovo dalmacija i taj datum je vec u turistickoj sezoni koju su svi cekali cilu zimu kako bi zaradili nesto,  ??? Kaj stvarno nemate nešto poput Jaruna gdje se može doći sjesti, feštati, roštiljati jesti, piti .... nekakvo otvoreno izletište ?????
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
DALIBORZG
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 28 tra 2014 13:39 |
|
Pridružen: 07 ruj 2013 19:16 Postovi: 217 Lokacija: ZAGREB/GRAČANI
|
Kak se meni cini ništa od toga,a da organiziramo slavoniju oni nemaju sezonu 
_________________ Mod: Htc DNA40,Yihi SX 350 mini,Zero miniDNA75,Amber Starplat,Pylon,Dicodes Atty:SM Kayfun,SM Kayfun V3mini,SM Kayfun V5,Spheroid V4,Heron V2,Gus,Vapor giant V3mini,Rose V3 tpd,skyline
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 28 tra 2014 14:03 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
A da otvorimo natječaj za ponude izletničkog grill kampa pa ko ponudi bolje. Molim koju slikicu i opis ili www adresu ako ima.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
adventurer
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 28 tra 2014 14:29 |
|
|
spavle je napisao: Batara72 je napisao: Samo znajte da je ovo dalmacija i taj datum je vec u turistickoj sezoni koju su svi cekali cilu zimu kako bi zaradili nesto,  nemam pojma kaj se čudiš....ja npr radim u charter firmi di je subota glavni radni dan...i da nemam godišnji odmor skoro ni slobodan dan kad je sezona...tako da je to dosta nezgodno...
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 28 tra 2014 15:24 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
adventurer je napisao: spavle je napisao: Batara72 je napisao: Samo znajte da je ovo dalmacija i taj datum je vec u turistickoj sezoni koju su svi cekali cilu zimu kako bi zaradili nesto,  nemam pojma kaj se čudiš....ja npr radim u charter firmi di je subota glavni radni dan...i da nemam godišnji odmor skoro ni slobodan dan kad je sezona...tako da je to dosta nezgodno... Ko te teral u Dalmaciju?! :-) Vidim da si već poprimil ae..teško mi je naćin života. Sent from my Mobikita!
|
 |
|
adventurer
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 28 tra 2014 15:31 |
|
|
D@DO je napisao: adventurer je napisao: spavle je napisao: nemam pojma kaj se čudiš....ja npr radim u charter firmi di je subota glavni radni dan...i da nemam godišnji odmor skoro ni slobodan dan kad je sezona...tako da je to dosta nezgodno... Ko te teral u Dalmaciju?! :-) Vidim da si već poprimil ae..teško mi je naćin života. Sent from my Mobikita! hehehehe a da...ak ih nemreš pobijediti pridruži im se... 
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 28 tra 2014 15:49 |
|
|
Hahahahaha, ae i meni je teško hahahaha! Predobar post 
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 28 tra 2014 17:48 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
posto je ovo croatia meet, a ne VC meet, spojite se s drugim forumom pa da vidis ekipe  ko motoristi kad se skupe svaki sa svojim obiljezjima i "igrackama" 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |