| Autor |
Poruka |
|
flux
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 19 lis 2013 16:25 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
hahaha bas  ne znam kak se opce islo doma nakon tolke cuge 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
damir1970
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 19 lis 2013 16:35 |
|
Pridružen: 06 kol 2013 15:52 Postovi: 1343 Lokacija: Gruda, Konavle
|
Kinta je napisao: :pivo: se loce aaaa si videl koji raspashoj Ja uglavnom vidim coca colu 
_________________ Samo za društvo iz ćoška koje polako ali sigurno propada!   Mod: Atomizer:
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 19 lis 2013 20:02 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Bem vas corave 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 19 lis 2013 20:04 |
|
|
|
ali kinta nutra je bila sveta tekucina vapera.....v o d a......he he he
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 19 lis 2013 20:06 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
nije voda nego spavle pije produženu colu ako ćemo iskreno
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 19 lis 2013 20:09 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ne branite ga, kuzim ja alkice na prvu. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 19 lis 2013 20:29 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Uglavnom danas je bio "masovni" sastanak na "ubljuv" terasi u  , tu je bio uobičajeni inventar ( tom, valter, medo, fosma, igor, max, domagoj, ja ... ) i došli su neki koji su bili 2 ili čak prvi puta, pričalo se, mixalo, radili setupi ( u jednom trenutku sam iza hrpe alata čak i vidio Valtera ... ) isprobavali FT nemesis, baze i arome su mijenjale vlasnika, domagoj je dijelio srebrnu žicu, isprovavali medin voltmetar  Ja sam ranije morao ići ali vjerujem da je opet bilo dugo i zabavno.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
maska
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 19 lis 2013 20:32 |
|
Pridružen: 02 kol 2013 00:08 Postovi: 381 Lokacija: Zg...šuma na zapadu
|
...hihihii...bilo je suuuper! bar meni...decki...zakon ste i bok! hvala Valteru...kapa do poda! isto tako i domagoju na srebrnini koju je nesebicno namotao za mene! hvala svima koji trpili moja pocetnicka truckanja i isprobavali moje tavanske tekucine! a jbt. fakat...nebum vise nikad nis nosila svoje za probat...nikad! no puno mi je to znacilo! ....svetogrđe od cohibe sam napravila...jezus i marija sve vas 
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 19 lis 2013 20:59 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Hvala svima što ste me trpili.
Posebna zahvala domagoju koji je pozitivno shvatio drugarsku kritiku i nesebično podijelio materijal nama koji smo previše lijeni otići sami po to.
Posebna zahvala maski koja mi je bez jambranja predala ithaku na slaganje. Vjerojatno je to stvar neupućenosti ali niti jednu rupu ni dremel nije spomenula. Naravno, sve dok MaxZG to nije spomenuo pa je lagano promijenila boju u zeleno, ali tada je bilo kasno.
I, da maska. Ne možeš ti donesti toliko odvratnu tekućinu koju mi može mravak preporučiti. Tvoje su čista blagodat prirode naspram njegove haringe.
|
 |
|
maska
|
Naslov: Re: Ništa se neće dogoditi Postano: 19 lis 2013 22:31 |
|
Pridružen: 02 kol 2013 00:08 Postovi: 381 Lokacija: Zg...šuma na zapadu
|
...medo...sry...hvala ti na popravljenoj egici oddy...radi! ...otkrila sam tajnu i sad uzivam u njemu sam da znate da ipak valja i nije naheren jos dok skuzim redosljed nakon punjenja 
|
 |