|
.
Sada je: 23 tra 2026 19:52. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 19:52. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
sasha19_81
|
Naslov: Postano: 18 tra 2015 13:17 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Ok.. danas nas je bilo 5. Imam pitanje za sve vas koji niste dosli, ajde se izjasnite, bez prepitivanja, bez kritika i razmisljanja o razlozima. Ali necu ici u picku materinu na ilicu ako se nalazim samo sa fekom, to mogu odradit bilogdje. "Zasto se ne dolazi u amarenu?" Molim vas da se izjasnite. Neda mi se gledat feku je prihvatljiv odgovor. Smetaju mi televizori je iato tako prihvatljiv odgovor. Ali zelim znat. Jer imam prijedlog za promjenu lokala ako nas smeta lokal. Cafe bar "Virage" 150 brigade 8 Imaju zasebnu prostoriju, sa ili bez zvucnika,bez tv-a, odlicnog konobara i voditelja lokala. Cijene su prihvatljive.  Izjasnite se..
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
mpix
|
Naslov: Re: Amarena - novo okupljalište Zgb vapera Postano: 18 tra 2015 13:49 |
|
|
|
Meni je u prvom redu timing. Da je to negdje navečer, došel bi koji puta, ali prije podne makar i vikendom mi nije dobitna kombinacija. A i ne znam kak je s parkingom.
_________________ "The camera is an instrument that teaches people how to see without a camera" - Dorothea Lang 
|
|
 |
|
 |
|
Rain
|
Naslov: Re: Amarena - novo okupljalište Zgb vapera Postano: 18 tra 2015 16:13 |
|
|
ja subotom spavam do 12 cca, onda je lagani dorucak, pa malo odmaranja, pa rucak, pa odmaranje 
_________________ mod: ZNA40, Deviate DNA40, Cachalote DNA200, Wismec Reuleaux DNA200, Volcano Lavabox DNA200, Evolv Reference mod DNA75 atty: Kayfun v4, Kayfun mini v3, Erlkonigin, Squape R, Le Magister, Le Zephyr, Mad Hatter, Patriot 
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Amarena - novo okupljalište Zgb vapera Postano: 18 tra 2015 16:47 |
|
|
|
ja sam se sad vratil s terena...
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Amarena - novo okupljalište Zgb vapera Postano: 18 tra 2015 17:37 |
|
|
|
Ja sam trenutno razapet, radi se na nekom projektu koji mi iziskuje dosta vremena a inače vecina zna da radim zbrda zdola Jel radim u tri smjene, a slobodnog vremena skoro i nemam....ubrzo cu se stabilizirati pa onda se vidimo.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
zwonko
|
Naslov: Re: Amarena - novo okupljalište Zgb vapera Postano: 18 tra 2015 18:32 |
|
Pridružen: 15 sij 2013 22:56 Postovi: 104 Lokacija: Wookomeretz
|
|
Ja radim subotom od 8-16h pa mogu samo ako je blagdan neki...
_________________ Ja sam ovakav rođen, a koji je tvoj izgovor? 
|
|
 |
|
 |
|
DALIBORZG
|
Naslov: Re: Amarena - novo okupljalište Zgb vapera Postano: 18 tra 2015 20:27 |
|
Pridružen: 07 ruj 2013 19:16 Postovi: 217 Lokacija: ZAGREB/GRAČANI
|
|
Saško podržavam tvoj prijedlog da promjenimo lokal ja danas nisam bio ni nemislim više dolaziti jer nema smisla, sa ljudima do kojih mi je stalo mogu popiti bilo kada i bilo gdje kavu,a ovo što se trenutačno dešava mi je smiješno ponašanje kao dijeca bar takav imam osiječaj možda griješim.Uvijek sam naglašavao zašto dolazim i da jedva čekam tu subotu da mogu biti sa svima vama ali ovo nema smisla.
_________________ Mod: Htc DNA40,Yihi SX 350 mini,Zero miniDNA75,Amber Starplat,Pylon,Dicodes Atty:SM Kayfun,SM Kayfun V3mini,SM Kayfun V5,Spheroid V4,Heron V2,Gus,Vapor giant V3mini,Rose V3 tpd,skyline
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Amarena - novo okupljalište Zgb vapera Postano: 18 tra 2015 22:48 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Svoje sam rekao još prije. Izaberite drugi lokal ako vam smeta, meni svejedno gdje se nalazimo...dolazim zbog društva, a ne zbog lokala. I dalje tvrdim da nešto već duže vrijeme ne štima...u čemu je problem, nemam pojma...a i polako me boli kita. Neka odluče mjerodavni na forumu šta i kako...dotada, ne pada mi više na pamet ići na drugi kraj grada nalaziti se sa dvoje troje ljudi.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Amarena - novo okupljalište Zgb vapera Postano: 18 tra 2015 23:50 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Zvucite ko moja ili vasa  kad ju puca estrogen  Nitko se na nikog ne ljuti nego je doslo proljece, ljudi rostiljaju, kurvaju se ... ima i malo zasicenja, cak i obaveza ... Opustite se, nitko vas ne vara 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Braja
|
Naslov: Re: Amarena - novo okupljalište Zgb vapera Postano: 19 tra 2015 09:45 |
|
|
|
Ekipa ja radim subotom, ako sam negdje u blizini i ako si mogu priuštiti da stanem pola sata dođem popiti kavu i čuti koju pametnu.
_________________ Joyetech VTC Mini x2 ~ Kayfun Lite Plus ® x2and many other things..................................
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 tra 2026 19:52. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 19:52. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |