|
.
Sada je: 24 tra 2026 10:01. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 10:01. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Max Abarth
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 27 tra 2014 15:32 |
|
|
nije me bilo neko vrime... nebitno... ne kontam koja vam je frka sa nočenjem ? dobijete večeru doručak... ručak i napravimo sami... već sam jednom organizirao slično okupljanje... ekipa prezadovoljna... Aparthotel Lekavski kraj Zatona... napravi se i party po izboru, čovjek je svestran... kod njega su se okupljali dj-i nakon partijanja na garden festivalu ima bazen u kojemu se može ludirati koliko oš... cijena ne prelazi 250 kn po osobi, a znam i vjerujem da bi ovisno o broju koji bi nočio cijena bila niža... itd.itd ovako čete nabrzaka doći i nabrzaka poći i u čemu je fora ? treba naći poziciju gdje se smije grilati, stolove, stolice, sami gril, kruh, meso, začine, salatu, pribor.... oćete sve to furati sa sobom u busu ? evo vam link na fejsu - https://www.facebook.com/pages/Aparthot ... 1618378043kad već radite susret napravite ga kako treba a ne tamo neko čobanjenje na livadi nabrzaka
_________________  Sigelei zmax V5 , Nemesis clone, Chi You clone, rsst, Kraken clone, i clear30, Kayfun lite...
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 27 tra 2014 15:51 |
|
|
Max Abarth je napisao: nije me bilo neko vrime... nebitno... ne kontam koja vam je frka sa nočenjem ? dobijete večeru doručak... ručak i napravimo sami... već sam jednom organizirao slično okupljanje... ekipa prezadovoljna... Aparthotel Lekavski kraj Zatona... napravi se i party po izboru, čovjek je svestran... kod njega su se okupljali dj-i nakon partijanja na garden festivalu ima bazen u kojemu se može ludirati koliko oš... cijena ne prelazi 250 kn po osobi, a znam i vjerujem da bi ovisno o broju koji bi nočio cijena bila niža... itd.itd ovako čete nabrzaka doći i nabrzaka poći i u čemu je fora ? treba naći poziciju gdje se smije grilati, stolove, stolice, sami gril, kruh, meso, začine, salatu, pribor.... oćete sve to furati sa sobom u busu ? evo vam link na fejsu - https://www.facebook.com/pages/Aparthot ... 1618378043kad već radite susret napravite ga kako treba a ne tamo neko čobanjenje na livadi nabrzaka BRAVO !!! 
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 27 tra 2014 17:46 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
Kinta je napisao: Nije zgodno da domacini ne budu u punom broju. S druge strane zelio bi da spavle bude oporavljen kako treba a ne da se muci. Zato predlazem novi datum i to dva tjedna kasnije, 7.lipanj. Slažem se sa gazdom i da nam se spavle oporavi. Ujedno će biti i prilike da se pokažu trbušnjaci (koje smo stekli mućkanjem raznih tekućina  ) na nekom kupanjcu u moru. Siguran sam da nitko neće imati ništa protiv.
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 27 tra 2014 17:55 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
treba naći poziciju gdje se smije grilati, stolove, stolice, sami gril, kruh, meso, začine, salatu, pribor....
oćete sve to furati sa sobom u busu ?
To bi vi trebali naći i organizirati, mislim da višednevno druženje će drastično smanjiti broj ljudi, ali pokušajte pa ćemo vidjeti. Kaj nema u Zadru neki prostor di se smije nositi svoja cuga i mjesto gdje se može ispeć roštilj. Ne vidim potrebu za višednevnim posjetom .
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 27 tra 2014 18:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Ja isto mislim da bi "višednevno" druženje bilo previše. Lijepo se skupimo dođemo, provedomo, najedemo,  ... i na kraju svega vozač nas otfura doma.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 27 tra 2014 18:16 |
|
|
|
Ja sam to shvatio na ovaj slijedeci nacin:
doalzak subota ujutro druzenje i li ti ga festa duboko u noc spavanje nedjelja,odlazak svatko svojoj kuci
znaci,po vama je bolje potegnuti 800 kilometara i biti 6 sati na cesti i 2 sata na sletu,u svakom slucaju ce se lova potrositi dali na ovaj ili na onaj nacin a 250kn i nije neka lova
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 27 tra 2014 18:23 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
Majka je napisao: znaci,po vama je bolje potegnuti 800 kilometara i biti 6 sati na cesti i 2 sata na sletu,u svakom slucaju ce se lova potrositi dali na ovaj ili na onaj nacin a 250kn i nije neka lova Tebi mozda i nije neka lova za spavanje dat 250 kn ali mnogima je. Osobito nezaposlenima i onima sa malim placama.
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 27 tra 2014 18:35 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Pa ako nekome paše više organizirati se s vlastitim prijevozom, npr ekipa iz Istre, pa neka dogovore spavanje. Mislim da Zagreb i nije predaleko da se vratimo poslije doma. To i je poanta autobusa, da se ne moramo umorni sami vračati. A ko voli može ostati i više dana. 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 27 tra 2014 18:39 |
|
|
|
Tebi mozda i nije neka lova za spavanje dat 250 kn ali mnogima je. Osobito nezaposlenima i onima sa malim placama.[/quote]
Eto ga,svi smo mi jadni i nemamo para ali redovno se navlaci tona zeljeza sa FT ,daj ne sviraj molim te.Pa kaze Max da je u 250kn uracunat i dorucak ili vecera ako se dobro sjecam,u svakom slucaju da se dogovoriti,ne treba nikakav luksuz vec samo spavanje,u jednoj sobi mogu spavati i po 5 u slucaju da im ne smrde noge.Ne znam kako vas je niti volja odlaziti u ZD iz ZG na 2-3 hebena sata.U slucaju da je nekome previse ili nema 250 kuna taj ce ostati kod kuce i ne pada mu napamet ici nigdje a kamoli na sletove,ne, nisam bezobrazan,ali to je tako.
Edit:Usput,mozda i najbolja prilika da se lova iz kasice iskoristi.
Zadnja izmjena: Majka; 27 tra 2014 18:46; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 27 tra 2014 18:45 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Mislim da prvo Zadrani trebaju reći gdje će meet biti i mogu li to organizirat, a neka ostane sapavat ko hoće. Odma smo počeli popunjavati kapacitete. Bavimo se bitnim, a ako nekome treba krevet to ćemo poslije. Ekipa iz Zagreba može u ZD biti u 9 ujutro i do navečer mislim da je 12 sati tulumarenja čisto dosta.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 10:01. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 10:01. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |