|
.
Sada je: 25 tra 2026 10:51. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 10:51. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 04 tra 2015 10:17 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
bas lijepo razgovaramo dalibor i ja...
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Amarena - novo okupljalište Zgb vapera Postano: 04 tra 2015 10:57 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
vjerojatno ti pričaš a Dalibor sluša 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 04 tra 2015 11:10 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
a gle, s obzirom na opadanje interesa za druzenja, tesko da ce iduci puta bilo tko pricati ili slusati
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Amarena - novo okupljalište Zgb vapera Postano: 04 tra 2015 11:14 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
a gle možda nam je Amarena dojadila pa je vrijame da se negdje drugdje preselimo iskreno, smrdi po čikovima, ljudi bleje u televizore, posluga nije ništa bolja nego drugdje sad će lijepo vrijame pa treba sjedit negdje vani
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 04 tra 2015 11:23 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
pa onda ajde jebemu...ovo je glupo, vecina ekipe vise ne dolazi, iz ovog ili onog razloga...ako je samo to razlog treba pronaci drugo mjesto ili se vratiti u Palfi. Ovo vec postaje zalosno...druzenje bi trebalo biti bitno, kog briga di se nalazimo, a ne da svi, ko zadnji supci, bez ikakvog objasnjenja najednom prestanu dolaziti dok nas par gleda i ne kuzi sto se dogadja.
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Amarena - novo okupljalište Zgb vapera Postano: 04 tra 2015 11:41 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Doći će ljepše vrijeme pa će biti i više ljudi. Ja nisam danas došao jer nisam imao auto a za motorina je prehladno. A rado bi došao i popio kavu sa fekom i Daliborom. No, tako je grah pao ovaj tjedan. Valjda će sljedeći biti toplije.
Birtija nema veze s time. Kada smo vani, svugdje je dobro. Pa nismo baš tako izbirljivi.
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Amarena - novo okupljalište Zgb vapera Postano: 04 tra 2015 12:13 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Fek0 ne ljuti se ne dolazm zadnja 2 -3 puta jer nemogu , a ja sam bar svaki put tamo inaće. Nije Amarena problem , a i terasa će uskoro proraditi.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 04 tra 2015 12:38 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
ma ne pricam izricito o tebi, vec o svima koji su prije dolazili a onda nestali netragom bez objasnjenja...a prije su dolazili relativno cesto. Ne ulazim u razloge, ali bar nesto...vec sam zaboravio kako neki izgledaju. Sta ja znam...mozda sam ja cudan pa se volim druziti, dok drugi imaju neke druge interese.
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Amarena - novo okupljalište Zgb vapera Postano: 04 tra 2015 13:03 |
|
|
|
ja bi mogo sad krenut opet, poceo sam radit, pa kad sjedne placa... uvijek je bilo, il nemam auto, il nemam goriva il tak nekaj. potrudit cu se doc sljedecu subotu
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
duc
|
Naslov: Re: Amarena - novo okupljalište Zgb vapera Postano: 04 tra 2015 16:26 |
|
Pridružen: 31 sij 2014 06:51 Postovi: 1121 Lokacija: Zagreb - Karlovac
|
|
Fek0 ,nemaš pojma koliko sam ljubomoran na Dalibora . Nadam se da češ sljedeću subotu biti samo moj od 09 - 13 h. Sretan Uskrs !
_________________ MOD : Sigelei 213 , VapeDroid C1D2 75 DNA , SVA mod BF Penguin DNA 75 , Evade BF , VT Inbox DNA 75 , RTA : Ubertoot UTA2 , Doggystyl 2K16 , CloudOne , RDA : Speed Revolution , Strike , Hadaly ® ,
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 10:51. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 10:51. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |