Drustvo, novi sam na forumu, iz Splita, lagano izludjujem sa svojim setupima, dodje mi da bacim sve kroz prozor.
Molio bi netkog ako ima volje da se nadjemo, naime, neznam vise ni sam sta cu.
Lani uzeo Biansi imist, naravno to me drzalo ravno tjedan dana, katastrofa.
Odlucio opet probat prec na ecig, nedavno uzeo Ego Twist i PT2, to je bilo OK prvih par dana, pa su poceli problemi, uzeo nove grijace 1.5Ohm, uzas. Opet uzeo nove grijace 2.5Ohm u 300cuda, mozda dan dva bilo sve OK, pa opet po starom, ne valja nista, ocistin tank, novi grijac, 0 bodova. Mislio baterija u soku, uzeo Vamo V3 i PT2 mini, heh, tek sam se tu zahebo, to mi je bilo OK ravno jednu vecer, od tad ne znam vise sta cu, nit mini pt niti normalni pt ne valjaju na Vamo. Uzeo Kantal 0.22mm, organski pamuk, namotao grijac, (2.1 i 2.5 ohm, prvi mi je bio 0.2Ohm

), e sad ovo je tek UZAS, neman pojma vise di grijesim, imam preko nekoliko tekucina, sta od Tihe, Inawere, sa FT (ove su mi jos najbolje), Dekang, i apsoluno mi sad vise nista ne pase. Cak ni one koje su mi bile super krace vrime. Molio bi stvarno nekog ako ima pola sata-sat za kavu/pivu/pizzu da se nadjemo, moze i danas moze sutra bilo kad kako god, da mi pokaze par caka, jer ocito negdi grijesin a neznan di.
Fala unaprid
Jure