|
.
Sada je: 24 tra 2026 03:17. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 03:17. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Max Abarth
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 03 vel 2014 01:51 |
|
|
_________________  Sigelei zmax V5 , Nemesis clone, Chi You clone, rsst, Kraken clone, i clear30, Kayfun lite...
|
|
 |
|
 |
|
gnjala
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 03 vel 2014 01:54 |
|
|
|
Haha svi imaju neke nabrijane cigare sram me se pojamivit sa onom igrackom
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 03 vel 2014 02:02 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
tako nikada nemoj rarmišljati kakve veze ima s čime pariš
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Batara72
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 03 vel 2014 02:06 |
|
|
gnjala je napisao: Haha svi imaju neke nabrijane cigare sram me se pojamivit sa onom igrackom Svi smo poceli s malim egicama... nema srama u tome. Meet je bija odlican, opet skoro do pola noci... Ja nasao jos jednu dobru tekucinu... Cherry Cigar by Tihomir... kako je dobra. Hvala dylane. A i tebi Zipperu hvala puno na onim tekucinama sa 18mg. Nadam se da ca mi puncu pasat.
_________________  Yihi SX Mini M Class- Evic VT 5000mAh - Evic VTwo Mini - Zero SX 50W - iStick Pico -Wismec RX200 RDA: 3-D RBA: The Russian 91%, Kayfun Lite Plus x 4, Aromamizer
|
|
 |
|
 |
|
gnjala
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 03 vel 2014 02:09 |
|
|
|
Haha ma salim se , ne nego gledaam i nevjerujem ove sve izgledaju kao space shutleovi , ma eli vas ljudi pomalo cudno gledaj kad jedini parite a oko vas svi puse , ka ono sto se ti tu sad preseravas
|
 |
|
Batara72
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 03 vel 2014 02:14 |
|
|
gnjala je napisao: Haha ma salim se , ne nego gledaam i nevjerujem ove sve izgledaju kao space shutleovi , ma eli vas ljudi pomalo cudno gledaj kad jedini parite a oko vas svi puse , ka ono sto se ti tu sad preseravas Mene nije briga sto ko misli, al da... neki te onako malo cudno pogledaju, neki cak i pitaju sto je to.... lipo im objasnim, nekim cak dam da probaju jer uvik imam silikonsle kapice sa sobom i 95% njih se odusevi.
_________________  Yihi SX Mini M Class- Evic VT 5000mAh - Evic VTwo Mini - Zero SX 50W - iStick Pico -Wismec RX200 RDA: 3-D RBA: The Russian 91%, Kayfun Lite Plus x 4, Aromamizer
|
|
 |
|
 |
|
gnjala
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 03 vel 2014 02:17 |
|
|
|
Dada haha svi oce probat ,ali ja nemam silikonske kapice pa nezz sto da kzem
|
 |
|
ZipperBlack
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 03 vel 2014 02:25 |
|
|
gnjala je napisao: Haha ma salim se , ne nego gledaam i nevjerujem ove sve izgledaju kao space shutleovi , ma eli vas ljudi pomalo cudno gledaj kad jedini parite a oko vas svi puse , ka ono sto se ti tu sad preseravas ljudi ce cudno uvik gledati,neke ce mozda i zanimati sto je to,pa ce prici i pitati. meni je na pocetku bilo malo neugodno,sad me vise nije uopce briga ni za poglede ni komentare. ali jos su mi najaci oni sa komentarima tipa "ja san procita u novinama da je to veci otrov od cigarete,to ti je s**nje,ili se ostavi skroz ili nemoj" i slicno. onda kad im pokusas objasniti i vidis da toliko tupo viruju u novinske napise,samo kazen "je vjerovatno si u pravu,jbg meni ovako pase." kraj price,jer dalje smisla nema voditi diskusiju sa tvrdoglavima koji pilaju po svom,i samo oni su u pravu.
_________________ Evic,Nemesis clone,Stingray clone,CHI YOU clone,Spinner 1300mAh,Protank 2,Mini Protank 2,Evod,AGA T2,RSST,IGO-L,Trident,Russian 91%,Fogger v4,3D Dripper,Origen,Origen v2,Magma,Stillare,Quasar,Brass monkey
|
|
 |
|
 |
|
Max Abarth
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 03 vel 2014 02:38 |
|
|
gnjala je napisao: Dada haha svi oce probat ,ali ja nemam silikonske kapice pa nezz sto da kzem ima katica cijelu kutiju silikonskih kapica... samo treba doći 
_________________  Sigelei zmax V5 , Nemesis clone, Chi You clone, rsst, Kraken clone, i clear30, Kayfun lite...
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 03 vel 2014 02:38 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
ZipperBlack je napisao: ali jos su mi najaci oni sa komentarima tipa "ja san procita u novinama da je to veci otrov od cigarete,to ti je s**nje,.
što je najbolje oni ti to kažu kao za tvoje dobro jer oni su eto turbo informirani - već su 2 puta vidili prilog po minutu na tv-u... kad bi znali da po nekim čoškovima virtualnih svjetova postoje ljudi koji su na tim temama proveli na stotine i tisuće sati vjerojatno bi bili sigurni da apokalipsa sutra dolazi...no o tome na drugim temama... htjedoh samo reči  Zadar - svakoga dana u svakom pogledu ...
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 03:17. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 03:17. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |