|
.
Sada je: 24 tra 2026 07:57. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 07:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
DylanDog
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 06 sij 2014 16:29 |
|
|
O koliko vas je bilo! Uskoro ćemo morati mijenjati birtiju ili ćemo sjediti na kat, jedni drugima u krilo  Što i ne bi bilo loše da sastav nije uglavnom 97% mužjaka 
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 06 sij 2014 16:42 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
vidim da ste u prosjeku puno mladi od  ekipe. jel to zbog morske klime il kaj? 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 06 sij 2014 17:29 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
flux je napisao: vidim da ste u prosjeku puno mladi od  ekipe. jel to zbog morske klime il kaj?  Ja mislim  da je "il kaj" u pitanju !! 
|
|
 |
|
 |
|
DylanDog
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 06 sij 2014 17:33 |
|
|
To je zbog ribe koja je puno zdravija od vaših pajceka 
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 06 sij 2014 17:56 |
|
|
DylanDog je napisao: To je zbog ribe koja je puno zdravija od vaših pajceka  nasih pajceka? a vi prsut i pancetu radite od sardina?  Forrest je napisao: Ja mislim  da je "il kaj" u pitanju !!  
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
DylanDog
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 06 sij 2014 18:32 |
|
|
UUUps! Gle kak je Flux odmah nagazio na minu! Vaši, naši....Ma zajebavam se, nema toga, Hrvat je samo jedan jedini! Bio on Slavonac, Dalmatinac, Primorac.....čak i Zagorec!  Nećemo sad izazivati međuetničke sukobe. Svi ste pozvani, doći u ZD na naš susret pa ćete vidjeti kak smo mi dobri. I Friki vam posuđujemo povremeno  Inače, znam ja ribare koji ribu više ne mogu ni pogledati i dali bi sve za komadić mesa! Bilo kojeg. I obratno... nečega se zasitiš pa te vuče ono drugo. A to što dečki u zadru dobro izgledaju za svoje godine.... (čak i za Abarthom bi se još koja okrenula  ) to je valjda ipak nešto drugo, treba njih pitati je li hrana u pitanju ili je ipak ono "il kaj". U svakom slučaju - peace brother !! Nisam mislio ništa loše.
|
|
 |
|
 |
|
Max Abarth
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 06 sij 2014 19:19 |
|
|
e moj DD.. neznaš još jednu činjenicu susreta u nedilju... a to je da je "zakonita"  isto navratila .... i ostatak večeri sidila na rubu fotelje iza mene tako da... bolje da se koja ne okrene ako je i ima 
_________________  Sigelei zmax V5 , Nemesis clone, Chi You clone, rsst, Kraken clone, i clear30, Kayfun lite...
|
|
 |
|
 |
|
DylanDog
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 06 sij 2014 19:58 |
|
|
 Nemoj mi ni pričat! jesi vidio moju prošli put.... samo malo navratila, snimila, prekontrolirala i ode. Doma me pita čija je ona tamo što je sjedila (to je bila tvoja). Ali da nije bila.... Nema sad žalbe... sami smo krivi. To ti je isto ka da nogom udariš u betonski blok i onda cijeli život govoriš kako ti je noga sjebana.... A pomoći nema  Žao mi je što nisam bio prošli put ko pesu! Jesu tebi i Batar stigli pošćeri? je li se Batara skinuo s vanilije?
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 06 sij 2014 22:07 |
|
|
DylanDog je napisao: UUUps! Gle kak je Flux odmah nagazio na minu! Vaši, naši....Ma zajebavam se, nema toga, Hrvat je samo jedan jedini! Bio on Slavonac, Dalmatinac, Primorac.....čak i Zagorec!  Nećemo sad izazivati međuetničke sukobe. Svi ste pozvani, doći u ZD na naš susret pa ćete vidjeti kak smo mi dobri. I Friki vam posuđujemo povremeno  Inače, znam ja ribare koji ribu više ne mogu ni pogledati i dali bi sve za komadić mesa! Bilo kojeg. I obratno... nečega se zasitiš pa te vuče ono drugo. A to što dečki u zadru dobro izgledaju za svoje godine.... (čak i za Abarthom bi se još koja okrenula  ) to je valjda ipak nešto drugo, treba njih pitati je li hrana u pitanju ili je ipak ono "il kaj". U svakom slučaju - peace brother !! Nisam mislio ništa loše. hahaha a jesi se raspiso  pa zajebavam se 
|
|
 |
|
 |
|
Max Abarth
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 06 sij 2014 22:13 |
|
|
hodi gujda na 
_________________  Sigelei zmax V5 , Nemesis clone, Chi You clone, rsst, Kraken clone, i clear30, Kayfun lite...
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 07:57. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 07:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 4 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |