Forum    FAQ

.

Početna » Općenito » VaperClub

[ 373 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 38  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Amarena - novo okupljalište Zgb vapera
 Post Postano: 30 lis 2014 17:24 
Administrator

Ajmo malo probati razumijeti sve tri strane. I nas, i gazdu i ostale goste. Gazdu i nas je lako razumjeti ali treba i ostale goste jer su glupi i jer vjeruju Yutarnjem, Vecernjem i ostaloj zutoj stampi kao i ostalim zutim medijima. Jer drugih i nemamo, zar ne? I zato nam je nacija glupa i zatucana. A koji dio u tome je nasa krivica?

Vrlo lako je dici sidro i promijeniti birtiju. Medjutim hocu li samo ja to shvatiti kao nas poraz? Mozemo se potucati po birtijama i traziti nase mjesto. Mjesto u kojem nikog nema i cekaju samo nas. Takva birtija ce uskoro propasti s nama ili bez nas.

Zato predlazem da napravimo nesto drugo, nesto sto smo odavno vec trebali napraviti. Promijeniti princip s mi parimo, mi smo zdravi i pametni a svi vi ostali ste zatucane seljacine jer vjerujete Yutarnjem. Ajmo mi krenuti s edukacijom pa makar i od male Amarene. Mozemo lijepo napisati i isprintati letak koji ce gazda moci uvaljati gostu koji frce nosom. Kad idemo na pishanje i netko nas nesto znatizeljno pita, pa sjedni mu za stol i pokusaj objasniti o cemu se radi. A ne s visokog otpuhnuti paru prema lusteru. Sve ostale ideje su dobrodosle.

Iskreno meni se vise ne seljaka po birtijama i volio bi osvojiti ovaj prostor. Ili bilo koji drugi tak svejedno.
Makar moram priznati da Petra vrhunski obavlja svoj posao i stvori se kraj mene cim je casa pri kraju.

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 lis 2014 17:45 

Gazda je taj koji,u svakom slučaju mora napraviti neki kompromis glede svakog gosta,gosta se to ne tiće,niti ventilacija koja malo radi,malo ne,ili je na" dvojki"od mogućih 10,tu svaki gazda pokušava "uštediti".Ovaj gazda,izgleda,kako sada stoje stvari,dobio je šansu da to ispravi,neki nemaju tu sreću.I moja prva pomisao je bila da se na vidljivim mjestima naljepi naša naljepnica s natpisom da recimo...naš dim nije kao dim cigareta itd.itd.Slažem se s tim da mu treba dati još jednu šansu.A što se tiće konobara ili konobarice njihov i je posao da sve prate,pa i kad je gost pri kraju s pićem.Moraju sve stići.Ako nemogu gazda treba uzeti jos jedno(M\Ž)osoblje da se posao može obaviti kak spada,a ne da gost čeka zato kaj konobar(ica)ne stigne sve "zadovoljiti".Onda može i gazda uletiti ak je frka.Sve je na gazdi.

Zadnja izmjena: dady93; 30 lis 2014 17:56; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 30 lis 2014 17:50 

Promijenite kafanu, uvijek je bilo pravilo da gazdino nije da bude u kafani, i te kafane gdje ga nema rade najbolje. Nadjete si takvu kafanu i bas vas briga, tu obicno vlada zakon jaceg :-)

Sent from my D2005 using Tapatalk

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 lis 2014 18:18 
Moderator

A da Petru zaposlimo u Palfiju! :D

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 lis 2014 18:49 

Ja velim Palfi je za takva druženja bio mrak bar onaj prostor u kojem smo proveli večinu vremena i osobno baš nikada mi nije ništa zasmetalo u njemu,vjerojatno nekom je,u amareni opče nije loše al nemaju takav prostor koj mi trebamo pogotovo kad nas se skupi malo više.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 30 lis 2014 19:01 

Otisla vam birtija di su vas trpili zbog hebenog kisobrana. Stavite se u gazdine gace, dali bi vi trpili 15 padavicara koji spoje 3-4 stola, rade nered i tapijare citavo jutro uz kavu i na kraju mu ostave 250kn.Koliko god sam na vasoj strani, ja ne bi. Kinta je lijepo napisao ali koga biriga, zar nekog zanima e cig, zanima mozda 1od 35 sto dodu tamo

slika

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 30 lis 2014 19:09 
Moderator

Majka je napisao:
dali bi vi trpili 15 padavicara ...

:rotfl: :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 lis 2014 19:24 

Eto...
Vracamo se korijenima.... :D
Eto...opet bu te rekli medo ovo medo ono...
Samnom ili bez mene nebitno....sta odlucite odlucite.
Ne svodi se sve na moj jebehni kisobran...
Nije samo mene smetalo neke stvari vezano za Palfi...
Ako ste odlucili da mjenjamo birtiju samo zbog mene i mog kisobrana onda mogu biti pocascen jer to znaci da uzivam jedan poseban ugled u ovoj zajednici....
Stoga vas molim da se moj kisobran vise ne spominje.

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 lis 2014 19:48 

Medo imas mozda neki kisobran viska, da mi posudis na par dana,

Ma nije tvoj kisobran vazan, vi znate zasto ste otisli iz prijasnje birtije, u novoj ste jos gosti i to subotnji, bacite bar koji cobanac ili napravite kakovu manjadu svaku 2 subotu, gazde radi. Ako vam ne pase brisite ca, bar ih vi gore mozete birati. A stabste ocekivalivda ce vam se gazda naguziti svaku subotu koju dodete, vjerujem da on ima i stalne goste(iako neznam velicinu birtije) koji zbog vas, mozda, ne mogu naci mjesta. Uglavnom puklicste ko kokice, cime se vi opterecujete.......

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 lis 2014 19:57 

Ima Amarene svojih prednosti :kam: :
- onaj stari lijepi osječaj da si bil u bertiji (odječa smrdi po čikovim) :sanja:
- možeš čut' samo kaj Fek0 priča. Ostalo se uglavnom utopi u buci bertije. Našeg Feku nemre tak nekaj dekoncentrirat :afz:
- možeš naučit kuhat uz ekran metar na metar i golog kuhara :eat:
- onda je tu savladavanje osnovnih socijalnih vještina
- kako se probiti do stola :weco:
- kako razgovarati s nekom ko ti je iza leđa ...
- hladnokrvno ignoriranje netrpeljivih pogleda :beljise_har:

Povratak na vrh 

[ 373 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 38  Sljedeća

Početna » Općenito » VaperClub

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club