|
.
Sada je: 24 tra 2026 00:17. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 00:17. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
alois
|
Naslov: Re: Vaper Club Zagreb Strongman Competition Postano: 21 ruj 2015 12:18 |
|
|
Ne treba , Medo , ne treba , i ja sam tebi "punu" kutiju vozio , i svasta , jos nesto (za druge) . Ma vec za ovaj vikend sam ja u ZG-u. Ovaj su auto , upravo odslepali na popravak , ali , ima se toga jos (auta) . Vidimo se svakako , do kraja ovog tjedna. 
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Vaper Club Zagreb Strongman Competition Postano: 21 ruj 2015 12:21 |
|
|
alois je napisao: Ne treba , Medo , ne treba , i ja sam tebi "punu" kutiju vozio , i svasta , jos nesto (za druge) . Ma vec za ovaj vikend sam ja u ZG-u. Ovaj su auto , upravo odslepali na popravak , ali , ima se toga jos (auta) . Vidimo se svakako , do kraja ovog tjedna.   samo polako......po onom sto sam vidio i kako mi je i samom bilo mozda bolje da niste sudjelovali u mazohizmu, neznam bas dal bum ponovio 
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Yeti
|
Naslov: Re: Vaper Club Zagreb Strongman Competition Postano: 21 ruj 2015 14:13 |
|
|
alois je napisao: Rossi je napisao: steta Yeti da ti i lojz niste dosli... a Sale.... cekamo slike, prije i poslije nek su te bumbari spikali  za iducu godinu ce bit veci opus paprika  Roosi , nikome vise , krivo , nego meni . Spakrali samo se se , sve i , kaj da velim PEH . Jos sam I Yetija " zaHebo" kaj nije dosao , ma , moj auto , moj grijeh .  , Budem se nekako ravansiral ... Ma kaj ti je alois, kaj bi me zajebo, bit ce prilika...  Samo ti rijesi auto sad i nadam se da nebude previse kostalo..
_________________ "It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas." "I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free" 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 00:17. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 00:17. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |