Max_ZG je napisao:
Prvi put u Amarani unutra, zahladilo je za sjedit na terasi.
Loša umjetna rasvjeta i mobitel kamera, ali barem malo djelić atmosfere s današnjeg druženja
Parili ko ludi, skoro su nas istjerali , gazda se nešto bunio da mu klimatizacija nije dorasla našim parilicama, ali ne smeta mu što ostatak birtije puši, dimi i smrdi.
Sve mi se ćini da ni tu nećemo prezimiti.
Čuo sam se sa Kintom koji mi je pojasnio situaciju i nakon ćega sam obećao nazvati gazdu da vidim o ćemu se radi, a Kinti obećao ovdje napisati odgovor.
I sad nakon obavljenog razgovora ne znam ustvari kaj da velim?!
Uglavnom.. gazda kaže da njemu osobno ne smeta. No dogodio se dan kada su svi bili unutra jer je vani zima, došlo je puno vapera i ostalih gostiju. Čak kaže da te subote posječenost nije bila uobičajena.
Kad se gleda sa strane neupućenih u parenje.. to izgleda poprilično zadimljeno kad svi izvadite svoje sprave i krenete ih koristiti.
On je skužio da taj dim (para) ne smrdi i da se brzo raziđe, ali pojedini gosti su počeli prigovarati i ispitivati.
Eh sad.. on se tu našao u neobranom grožđu i ne zna kakav stav bi zauzeo prema nama ili prema ostalim gostima. Jer teško je nekom neupućenom objasniti o ćemu se radi kad taj isti vidi samo ogromne količine dima i za daljnje informacije njegov mozak ne funkcionira.
Prema njegovim riječima (gazdinim) on bi sve ostavio kako je slijedećih par subota, pa da se vidi kakve će reakcije biti na dalje i kako će sve to skupa funkcionirati.
Molba s njegove strane je da razumijete i njega jer ima goste koji su svakodnevno tamo, a isto tako drag mu je svaki novi gost.
Eto.. ja prenio razmišljanja. Shvaćam vas koji ste bili tamo u potpunosti i ne dam na vapere, ali isto tako donekle shvaćam i njega.