|
.
Sada je: 24 tra 2026 10:54. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 10:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
friki
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 29 pro 2013 22:52 |
|
Pridružen: 13 stu 2013 14:02 Postovi: 405 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Bit će da oni još uvijek pare i guštaju kod Tehnomarketa, a ja sam opet, kao i zadnji put, morala otići ranije nego što sam planirala. Mrmlj i Ali bilo je super Pa sažetak! Složila sam svoj prvi grijač (1.5 ommmm-a) pod ffromsovim budnim okom. I radi! (On mi je prethodno složio jedan, puno majstorskije od mene). Naučila sam neke nove pojmove koji su me prije bunili ali nisam se usudila pitat ovdje na forumu da ne galamite na mene u smislu: "To ti je objašnjeno u ovom/onom topicu!!!"  Dobila sam PUN tank JC Chocolate Mint-a (fala, upravo ga njupam!) i velikodušnu hrpicu kanthala, silice i flavor wick-a (fala!). Razmijenila se za neke sokiće i pozdravila se od meni mrskog kapućina (nadam se da će se novom vlasniku ipak svidjeti!). Sorry ali pozaboravljala sam većinu imena/nickova pa da ne lupam bezveze tko je što je  Bilo nas je manje od očekivanog, ali zabavno i veselo i ljubomorno sam gledala sve te sjajuckave modove i vrtila po rukama svog ožuljanog Spinkija i mrmljala si u bradu: "Kad će više  " Dobili smo na probu Bobu i nije uopće loš  I probala sam 100% VG Cohibu. I višnju. I još nešto čega se nemrem sjetiti. Mama je galamila na mene di sam više, a ja bih najradije još satima ostala i slušala sve te mudrolije i savjete oko parenja, modova, ovih i onih debljina žica, svašta nešto 
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 29 pro 2013 22:57 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
I sada moraš doći na Zagrebački meet da usporediš dojmove  Nestrpljivi smo da upoznamo kreatoricu naših maskota 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
friki
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 29 pro 2013 23:13 |
|
Pridružen: 13 stu 2013 14:02 Postovi: 405 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
spavle je napisao: I sada moraš doći na Zagrebački meet da usporediš dojmove  Nestrpljivi smo da upoznamo kreatoricu naših maskota  Ma doću, ne brini  Zlomoru ovom  moram izradit novi drip tip, izgubio ga negdi, siroče 
|
 |
|
Max Abarth
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 30 pro 2013 00:04 |
|
|
_________________  Sigelei zmax V5 , Nemesis clone, Chi You clone, rsst, Kraken clone, i clear30, Kayfun lite...
|
|
 |
|
 |
|
Max Abarth
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 30 pro 2013 00:21 |
|
|
ffroms svaka čast na tisuću zašto i tisuću kako izdržao si dosta dugo  hvala na radionici i na prezentaciji  sve snimke na jubito nemogu dočarati kako pari driper... meni kao početniku prejako i znam da ćete mi sada reći - ooo doći češ ti do toga !  cohiba.... što reći.... ako nema attya na stolu zna se gdje je... kod batare kad ga se pita - daj malo- pogleda te koda ditetu otmeš lizu al da je dobra, je no bounty me je isto zainteresirao i to ide sigurno u konzumaciju hvala svima na testnim uzorcima, ispitivanje uskoro 
_________________  Sigelei zmax V5 , Nemesis clone, Chi You clone, rsst, Kraken clone, i clear30, Kayfun lite...
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 30 pro 2013 00:35 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Bravo Zadrani, mora da su vas drugi u čudu gledali koga vraga to radite. Pa onda kad vide još i Zlomore..... Mi imamo sreću u Palfiju da smo u zasebnoj prostoriji pa nismo nikome čudni. 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 30 pro 2013 00:37 |
|
|
 Zadrani!! 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Max Abarth
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 30 pro 2013 00:39 |
|
|
ako vam se da... 6. slika po redu.... pronađite uljeza 
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 30 pro 2013 00:45 |
|
|
|
ja sam ga našo.....a vi pogodite gdje..... Zadrani....za svaku ste pohvalu....bravo!!!!.....ffroms....bravo i cestitke za trud oko novih parioca..... nadam se da ce past koji meet u 2014...sjever...istok....zapad....jug....
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
ZipperBlack
|
Naslov: Re: Parioci iz Zadra Postano: 30 pro 2013 00:52 |
|
|
tog tipa san odma snimija hahahah faca ono  ,a virujen i da je vecini ljudi tamo isto bilo ma nejasno  svaka cast lipo ste popunili stol triba vatat onaj stol skroz u kantunu do tehmarketa,miran kutic. jbg ja ipak nisan moga stici danas,ni bar na kratko,necakinji rodjendan,cili dan samo vino-peka-janjetina haha stigao mi nemmy sa fasta,moram ga pokupit na posti,pa ga ponesem za drugi put uz sve ostalo naravno 
_________________ Evic,Nemesis clone,Stingray clone,CHI YOU clone,Spinner 1300mAh,Protank 2,Mini Protank 2,Evod,AGA T2,RSST,IGO-L,Trident,Russian 91%,Fogger v4,3D Dripper,Origen,Origen v2,Magma,Stillare,Quasar,Brass monkey
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 10:54. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 10:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |