|
.
Sada je: 28 tra 2026 17:54. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 17:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
alois
|
Naslov: Re: Vaperi iz okolice Varaždina Postano: 23 srp 2015 16:16 |
|
|
Max_ZG je napisao: Bilo je odlično , hvala varaždincima na ugodnom društvu. Prošla 3 sata za čas. Aloiz, tekućina je jako dobra, mislim da ću bacit koju narudžbu kad se vratim s mora.
A za neko veće druženje ćemo se isto dogovorit samo da prođe sezona godišnjih odmora. Eto , bas mi je drago , to moramo Filya -i , zahvaliti kaj je omogucio , On vec ima dobre "veze" kod njih , kad ga svako malo gnjavim , da mi dokupi... ne primaju VISU kartu za naplatu .
|
|
 |
|
 |
|
Yeti
|
Naslov: Re: Vaperi iz okolice Varaždina Postano: 23 srp 2015 16:38 |
|
|
Fyla je napisao: Treba složit u nedjelju tak da morem i ja  Sve ostalo za mene je radni dan jbga... Potrudit cemo se, ovo je uletilo tak kak je... Ali budemo dogovorili nesto kad cu ja biti slobodan nedjeljom.. 
_________________ "It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas." "I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free" 
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Vaperi iz okolice Varaždina Postano: 23 srp 2015 16:41 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
Yeti je napisao: Fyla je napisao: Treba složit u nedjelju tak da morem i ja  Sve ostalo za mene je radni dan jbga... Potrudit cemo se, ovo je uletilo tak kak je... Ali budemo dogovorili nesto kad cu ja biti slobodan nedjeljom..  Ja nisam slobodan ni nedjeljom, al bar ne radim (svaku :p). Pa bum nagovoril  da me pusti 
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Vaperi iz okolice Varaždina Postano: 16 kol 2015 20:51 |
|
|
Danas se sastali ja, Yeti, Danko1975 i Alois. Hvala momci na druženju i da se čim prije ponovilo.   Da se i mi malo sa sjevera podružimo. I bilo je P.S. Molim moderatora da temi promjeni naziv prema našem dogovoru: Parioci sa sjevera
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Parioci sa sjevera Postano: 16 kol 2015 21:08 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
dobro je, ima nade...6:3 za druge atomizera naspram kayfuna. bit će sve u redu, ipak 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Yeti
|
Naslov: Re: Parioci sa sjevera Postano: 16 kol 2015 21:17 |
|
|
Bilo je odlicno! Upoznali se, podruzili, isprobali tekucina i odlicnih atomizera i kombinacija u kojima su bili...  Moramo ponoviti cim prije...
_________________ "It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas." "I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free" 
Zadnja izmjena: Yeti; 16 kol 2015 21:19; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Danko1975
|
Naslov: Re: Parioci sa sjevera Postano: 16 kol 2015 21:19 |
|
Pridružen: 05 lip 2015 18:13 Postovi: 180 Lokacija: Koprivnica
|
Vrlo ugodno druženje! Ponovit ćemo svakako! 
_________________ RTA GP Spheroid v4®,Tilemahos v2plus®,Cthulhu Hastur MTL Mini®,Berserker Mini MTL®,Doggystyle 2k16 MOD Dicodes Dani Box®, Dicodes No.6®, Sbody Elfin DNA75®, Lost Vape EPetite®
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Parioci sa sjevera Postano: 16 kol 2015 21:24 |
|
|
Hvala decki na druzenju. @Fek0 Prodam ti ja jedan kajfun kaj mi stoji od pocetka, ak ti tolko fali...  . Ja sam se nasao sa Grcima, da im malo popravim nacionalno stanje. :p E: @Yeti sad sam ja tebi otkrio tajnu velike moci  )))
|
|
 |
|
 |
|
Yeti
|
Naslov: Re: Parioci sa sjevera Postano: 16 kol 2015 21:40 |
|
|
Bome, hvala ti na tom iskustvu!  GUS Phenomenon + GP Paps (novi), nesto najbolje sto sam probao odkad parim, uskoro ce biti moji! 
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Parioci sa sjevera Postano: 16 kol 2015 21:45 |
|
|
Yeti je napisao: Bome, hvala ti na tom iskustvu!  GUS Phenomenon + GP Paps (novi), nesto najbolje sto sam probao odkad parim, uskoro ce biti moji!  Po mom skromnom misljenju, mnogi bi se iznenadili kako je to dobar atty. i koji puno duze pare... 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 28 tra 2026 17:54. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 17:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |