| Autor |
Poruka |
|
Valter
|
Naslov: Re: Cro meet Varaždinske Toplice Postano: 04 lip 2014 17:32 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Još uvijek pokušavam organizirati svoj dolazak. Ne znam da li ću moći to izvesti.
Imam pitanje u vezi termina. Kada je polazak i odakle? Kada je predviđeni povratak? Ima li tko mjesta za mene?
Možda ću i ja moći imati auto ali to je već stvar dogovora. Uglavnom, Trebam sagledati cijelu sliku kako bi mogao organizirati.
|
 |
|
DALIBORZG
|
Naslov: Re: Cro meet Varaždinske Toplice Postano: 04 lip 2014 17:38 |
|
Pridružen: 07 ruj 2013 19:16 Postovi: 217 Lokacija: ZAGREB/GRAČANI
|
1. Kinta 2. Medo....nisam mobilan.....ali sudjelujem u troškovima 3. Max_ZG auto dvoje mogu samnom, eventualno 3 ako je netko jako mali da sjedi iza mene 4. Fosna, ak mogu bit kofer, super  ak ne  vozim pa evo još 3-4 mjesta 5. DALIBORZG nisam znal dali me žena pusti
_________________ Mod: Htc DNA40,Yihi SX 350 mini,Zero miniDNA75,Amber Starplat,Pylon,Dicodes Atty:SM Kayfun,SM Kayfun V3mini,SM Kayfun V5,Spheroid V4,Heron V2,Gus,Vapor giant V3mini,Rose V3 tpd,skyline
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Cro meet Varaždinske Toplice Postano: 04 lip 2014 18:06 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
DALIBORZG je napisao: 1. Kinta 2. Medo....nisam mobilan.....ali sudjelujem u troškovima 3. Max_ZG auto dvoje mogu samnom, eventualno 3 ako je netko jako mali da sjedi iza mene 4. Fosna, ak mogu bit kofer, super  ak ne  vozim pa evo još 3-4 mjesta 5. DALIBORZG nisam znal dali me žena pusti 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Cro meet Varaždinske Toplice Postano: 05 lip 2014 00:33 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Valter je napisao: Još uvijek pokušavam organizirati svoj dolazak. Ne znam da li ću moći to izvesti.
Imam pitanje u vezi termina. Kada je polazak i odakle? Kada je predviđeni povratak? Ima li tko mjesta za mene?
Možda ću i ja moći imati auto ali to je već stvar dogovora. Uglavnom, Trebam sagledati cijelu sliku kako bi mogao organizirati. 1. Kad se dogovorimo, spavle ima terapiju do 10h tak da se ne trebamo prije pojaviti 2. Kad se napijemo 3. Ima !!! Trebam shofera za nazad 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Cro meet Varaždinske Toplice Postano: 05 lip 2014 00:38 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Bilo bi dobro da još netko ide s autom
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Cro meet Varaždinske Toplice Postano: 05 lip 2014 08:08 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Max_ZG je napisao: Bilo bi dobro da još netko ide s autom Idem ja, za sada je dosta.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Cro meet Varaždinske Toplice Postano: 05 lip 2014 09:54 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Eh BTW jeli zagrebacka obilaznica prohodna? Gotovi su radovi ili nisu tamo ni bili? Mogu ja pokupiti velikogoricane racimo u Buzinu pa se nadjemo negdje po putu.
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Cro meet Varaždinske Toplice Postano: 05 lip 2014 10:00 |
|
|
Kinta je napisao: Eh BTW jeli zagrebacka obilaznica prohodna? Gotovi su radovi ili nisu tamo ni bili? Mogu ja pokupiti velikogoricane racimo u Buzinu pa se nadjemo negdje po putu. je prohodno je....radovi su gotovi.....što se mene tice može tako.....ako se valter slaže
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Cro meet Varaždinske Toplice Postano: 05 lip 2014 10:28 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Medo i Dalibor bi mogli samnom. Lijepo dođete do Šalate tu ima mjesta za ostavit auto, a Kinta nek pokupi Fosnu. Valter ako ide , može se uklopit po želji.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
DALIBORZG
|
Naslov: Re: Cro meet Varaždinske Toplice Postano: 05 lip 2014 10:29 |
|
Pridružen: 07 ruj 2013 19:16 Postovi: 217 Lokacija: ZAGREB/GRAČANI
|
|
super dogovoreno
_________________ Mod: Htc DNA40,Yihi SX 350 mini,Zero miniDNA75,Amber Starplat,Pylon,Dicodes Atty:SM Kayfun,SM Kayfun V3mini,SM Kayfun V5,Spheroid V4,Heron V2,Gus,Vapor giant V3mini,Rose V3 tpd,skyline
|
|
 |
|
 |