| Autor |
Poruka |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 12 sij 2014 11:00 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
|
Ja nemam što reći osim da sam ZA gdje god bilo samo da je za vikend ili neki produženi vikend. U 5. mjesecu sam 5 dana u Malom Lošinju ali ostalo sam slobodan.
|
 |
|
Bojan1302
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 15 vel 2014 15:02 |
|
|
Kinta je napisao: Moje je misljenje da ovako necemo nista rijesiti nego se samo natezati.  Treba osnovat komisiju za obljetnice i proslave u kojoj ce obavezno biti clanovi iz najaktivnijih gradova - Zagreb, Split i Zadar. Mravak je moj prijedlog za zagrebackog clana. ali ovako su svi slavonci opet kao 13.prase. Ionako je slavonija uvijek odsječena od centra događanja.Uvijek je u ZG ili u dalmaciji. Ja mislim da bi bilo dobro da se napravi jedan u 1.Zagreb 2.Osijek 3.Split ili Zadar.... nemora biti tim redoslijedom ali definitivno u tim gradovima.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 15 vel 2014 15:08 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Bojan1302 je napisao: Kinta je napisao: Moje je misljenje da ovako necemo nista rijesiti nego se samo natezati.  Treba osnovat komisiju za obljetnice i proslave u kojoj ce obavezno biti clanovi iz najaktivnijih gradova - Zagreb, Split i Zadar. Mravak je moj prijedlog za zagrebackog clana. ali ovako su svi slavonci opet kao 13.prase. Ionako je slavonija uvijek odsječena od centra događanja.Uvijek je u ZG ili u dalmaciji. Ja mislim da bi bilo dobro da se napravi jedan u 1.Zagreb 2.Osijek 3.Split ili Zadar.... nemora biti tim redoslijedom ali definitivno u tim gradovima. Bojane ja sam porijeklom iz jednog malog mjesta u Slavoniji ali već 30 godina živim u Zagrebu i bio bi najsretniji da se meet održi tu negdje. Problem je što su najaktivniji i najagilniji članovi foruma iz Zagreba, Istre i Dalmacije, znam samo nekoliko ljudi iz iz Slavonije koji se redovno javljaju na forumu i aktivni su u Vaperskoj zajednici. Prije par godina bilo je jako lijepih meetova u Osjeku ali nekako je sve to skupa zamrlo !!! Jedostavno nisu slavonci nikakvo 13. prase nego vidim da se Zadrani, Splićani, Istrijani Zagrebčani redovno sastaju druže razmjenjuju iskustva opremu tekućine a Slavonci su se umirili i od njih ni traga ni glasa osim par iznimaka !!! Može me Corto slobodno  ali to je tako !
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 15 vel 2014 19:36 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Tako je Bojane, reci im!!! Inati se Slavonijo!!!
Nema boljeg mjesta za meet od SB-a... i to međunarodni meet... ljeto, Poloj, roštilj i oblaci pare, kupanje u Savi na najljepšoj pješčanoj plaži bivše Juge...
Koševi, teren za odbojku i nogomet... dječje igralište, sladoled kod Žutog, pivo u hladu kod Romana...
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 16 vel 2014 02:27 |
|
|
Corto_1973 je napisao: Tako je Bojane, reci im!!! Inati se Slavonijo!!!
Nema boljeg mjesta za meet od SB-a... i to međunarodni meet... ljeto, Poloj, roštilj i oblaci pare, kupanje u Savi na najljepšoj pješčanoj plaži bivše Juge...
Koševi, teren za odbojku i nogomet... dječje igralište, sladoled kod Žutog, pivo u hladu kod Romana...
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2 zaboravio si komarce 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 16 vel 2014 15:14 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
pa zar ih treba uopće spominjati?
šalim se, njih ionako nema do negdje 19.00 otkako su šumu posjekli... i za njih je pretoplo... hihihi
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 25 tra 2014 12:32 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Di smo stali? Zadar za sada vodi, dosli bi iznajmljenim busom jednu subotu u petom mjesecu. Sto nam mozeste ponuditi? 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 25 tra 2014 12:39 |
|
|
Kinta je napisao: Di smo stali? Zadar za sada vodi, dosli bi iznajmljenim busom jednu subotu u petom mjesecu. Sto nam mozeste ponuditi?  u slucaju da bude meet u zd, ja sam iz sukosana i imam apartmane, a vjerojatno u 5om mjesecu necu imati jos gostiju. pa naravno uz dogovor sa sheficom tj mamom mozete spavati kod nas. vjerojatno neka sitna cifra za spavanje. 3 apartmana, za ukupno 8-10 ljudi ajmo reci. a do zd vam je 10min s autom.
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
Kun-Dak
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 25 tra 2014 12:49 |
|
Pridružen: 30 srp 2013 13:09 Postovi: 290 Lokacija: Križevci-Zagreb
|
_________________ May the VAPE be with you...  
|
|
 |
|
 |
|
Batara72
|
Naslov: Re: Croatia meet Postano: 25 tra 2014 15:12 |
|
|
Hoce li bit nocenja ili cete se istu subotu vratit? Jel vam bus na raspolaganju cili dan? Ja vam nazalost nikako nebi mogao ponudit mukte smjestaj ali posto sam u suradnji s nekim agencijama i apartmanima siguran sam da bi vam mogao naci nesto dosta povoljno. Ako nema nocenja dogovorit cemo neki rucak... neku peku ili nesto u nekom restoranu po mogucnosti sa pogledom na more i gdje mozemo parit pa malo obici grad i ispratit vas navecer.  Saznajte koliko bi vas bilo i javite koliko bi ostali. Ostalo prepustite nama.
_________________  Yihi SX Mini M Class- Evic VT 5000mAh - Evic VTwo Mini - Zero SX 50W - iStick Pico -Wismec RX200 RDA: 3-D RBA: The Russian 91%, Kayfun Lite Plus x 4, Aromamizer
|
|
 |
|
 |