| Autor |
Poruka |
|
webstartm
|
Naslov: Koji atomizer Postano: 10 ruj 2013 17:35 |
|
|
Narucio sam VAMO sa fasttecha, pa bi sad uzeo neki atomizer za njega, a posto se ne razumim bas, trebam neku preporuku, sad koristim evod, vivi novu, CE4 i t2. Spaga ili mesh, svejedno, vazno da je lako napravit setup, da budem zadovoljan kolicinom pare, aromom i da nije skup. Evo par modela, valja li neki od ovih? http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... h-atomizerhttp://www.fasttech.com/products/0/1000 ... omizer-2-5http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... steel-tankhvala
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Koji atomizer Postano: 10 ruj 2013 17:47 |
|
|
|
Cobra ima plastican tank,po odiju su pljuvali iz nekog razloga...rsst imam i radi dobro ko i aga
Sent from ViperS
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Koji atomizer Postano: 10 ruj 2013 18:26 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Cobra i RSST su genovi i ne daju pravu stvar na vamu.
Oddy nije onaj oddy koji je dobar koji svi ovdje koriste. Takvog imaš u MTM-u. Je skuplji ali je to dobar primjerak. Uzmi sa metalnim tankom.
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Koji atomizer Postano: 10 ruj 2013 20:51 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
Valter je napisao: Cobra i RSST su genovi i ne daju pravu stvar na vamu.
Oddy nije onaj oddy koji je dobar koji svi ovdje koriste. Takvog imaš u MTM-u. Je skuplji ali je to dobar primjerak. Uzmi sa metalnim tankom. Oprosti, ali moram pitati, zašto genovi nebi bili dobri na vamu?
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Koji atomizer Postano: 11 ruj 2013 00:06 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
webstartm je napisao: Narucio sam VAMO sa fasttecha, pa bi sad uzeo neki atomizer za njega, a posto se ne razumim bas, trebam neku preporuku, sad koristim evod, vivi novu, CE4 i t2.
Spaga ili mesh, svejedno, vazno da je lako napravit setup, da budem zadovoljan kolicinom pare, aromom i da nije skup.
Vjerujem da je najbolje od svega sto nudi fasttech Ithaka clone. http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... izer-4-0mlAko ti nije previse novaca bit ces sigurno zadovoljan.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
webstartm
|
Naslov: Re: Koji atomizer Postano: 11 ruj 2013 12:11 |
|
|
|
znaci na vv/vw modove ne idu genovi tj. nisu dobri kao atomizeri sa spagom?
Razmislit cu o fasttech ithaki, ali mi se cini malo prekomplicirana posto san tek pocetnik
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Koji atomizer Postano: 11 ruj 2013 12:23 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
webstartm je napisao: Razmislit cu o fasttech ithaki, ali mi se cini malo prekomplicirana posto san tek pocetnik Ne moras na pocetku staviti oba grijaca. Jedan je dovoljan a kad se izvjezbas ides i na drugi. Makar pola sata je dovoljno da sve savladas.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
webstartm
|
Naslov: Re: Koji atomizer Postano: 11 ruj 2013 12:42 |
|
|
jos mi se cini lako sa izradom grijaca, nego kad vidim 20 dijelova, koji se svi zavidavaju jedan na drugoga 
|
|
 |
|
 |
|
Giza
|
Naslov: Re: Koji atomizer Postano: 11 ruj 2013 13:22 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 09:32 Postovi: 156 Lokacija: Zagreb, Medveščak
|
|
Ja isto imam Vamo I, vjerovali ili ne, na njemu najvise koritim EVOD s fasttecha. Imam I skupi Vision eternity ali I dalje sam najzadovoljniji najobicnijim EVODom. Znam da je jeftino sranje, ali radi....
|
|
 |
|
 |
|
webstartm
|
Naslov: Re: Koji atomizer Postano: 11 ruj 2013 13:32 |
|
|
|
i ja san zadovoljan sa evodom sa fasttecha, na prvu me razocara jer tvornicki grijac nije bia dobar, ni pare ni arome, ali kad san sam napravia radi odlicno!
|
|
 |
|
 |