|
.
Sada je: 12 svi 2026 09:38. | Zadnji put si ovdje bio: 12 svi 2026 09:38. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
Sappy
|
Naslov: Neki kartomizer Postano: 07 kol 2012 11:16 |
|
|
|
Zna li itko kako se zove ovaj kartomizer....
Danas sam ga kupio, no na računu piše CE4 (valjda zbog bulk nabavke pa ga vode generalno pod istim proizvodom...)...
Naravno da nije CE4, no izvana izgleda kao uski dual coil tank, a takav mu je i kontakt s baterijom, a unutrašnjost (jezgra) je potpuno kao CE4.., potpuno je rastavljiv ta jezgra se može mijenjati..., špagica koja skuplja tekućinu je dugačka do dna tanka.. Daje dosta pare i okusa, protok zraka je veći/bolji nego na CE4..., a sam tank je negdje čini mi se max. 1,5 ml..
Eto ako netko ima pojma kako se zove...super.., ne mogu ga naći ni na jednim stranicama koje se bave prodajom tih stvarčica...
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
Zadnja izmjena: Sappy; 08 kol 2012 12:43; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Neki atomizer Postano: 07 kol 2012 12:42 |
|
|
|
Niko...!!???
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Neki atomizer Postano: 07 kol 2012 16:10 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Neki divljak, otvori alibaba.com upisi CE4 pa trazi po slikama ako te jako zanima.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Neki atomizer Postano: 07 kol 2012 16:33 |
|
|
Ma jesam alibabu prešo i uzduž i popreko, isprepado sve hajduke, no šute ko zaliveni... U Osijeku.., divljak 50kn - izmjena grijača za 15kn..., iznenađen sam aromom i punoćom pare..., jedino što je tank manji (ipak mi se čini da je malo veći od 1ml) pa ga treba češće filovati.... Lako se puni i rastavlja.., sve na navoj..., ne curi, ma milina... Nema ga na cjeniku, ali kažu svježa roba... http://www.elektronske-cigarete.com.hr/ ... akcije.htm
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Neki kartomizer Postano: 08 kol 2012 21:26 |
|
|
|
Ako se ne varam....ovo je E1 Tank ili "E1 ReVive"
Prodaju ga par mjeseci po nekim sajtovima,ljudi kazu da je OK...
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Neki kartomizer Postano: 08 kol 2012 21:57 |
|
|
Je sve je gotovo isto osim veličine tanka koji je duplo manji, ima više metalnih dijelova i dulji fiber...., a i vjerujem da je low resistance jer ima okusa ko u priči pa na 3,7V lijepo dimi i daje dobar okus....  HVALA KARO !!!
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Neki kartomizer Postano: 14 kol 2012 10:31 |
|
|
|
Jučer uzeo još jedan taj divljak..., curi na donjem spoju s tankom (štedili su majku im na dihtuhgu, gumica se jedva vidi).., ma koliko čvrsto zavrnuo, isprva se ništa ne vidi, a nakon sat vremena ostaje trag ispod njega ko da si stavio hladno piće na stol..., vratio ga naravno i zamijenio za CE4 jer ponuda kartova i atomizera na Štrosi nije baš neka....
A opet taj CE4 nema dihtung na gornem prstenu ispod usnika, usnik ulazi bez otpora, valjda će ta gumica na samom usniku biti dovoljna (ako ju izgubim neće valjat) ..., više čovjek ne zna što kupuje.....
Eto jedan skroz OK, drugi curi..., trećem (CE4) fali dihtung..., nema što roba provjerena i kvalitetna....
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Sada je: 12 svi 2026 09:38. | Zadnji put si ovdje bio: 12 svi 2026 09:38. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |