Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 vel 2025 22:53. Sada je: 07 vel 2025 22:53.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 32 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
Autor Poruka
 Naslov: Re: O atomizerima, aromi i još koječemu 2016
PostPostano: 22 ruj 2016 10:26 

:dobar: :brav: :plus:

Povratak na vrh

Naslov: Re: O atomizerima, aromi i još koječemu 2016
PostPostano: 13 stu 2016 16:28 

Jako dobar post i slazem se sa svime u potpunosti jer sve ima smisla

Ja osobno obozavam oblake i naravno ne radim ih u kaficu preko 3 stola pa sve do sanka,ducanu i sl jer nema potrebe za tim ,vani na klupi,setnja ili doma je druga stvar i onda full gustam ako nije mjesto/situacija za oblake jednostavno povucem manje pare i to je to tako da opet sve je individualno sto se tice nas koji volimo oblake.....

Oblaci trose pun kufer tekucine istina da, ali eto meni je to gust i opet dode manje stetno od obicnih cigareta za kojima nemam nikakvu potrebu od prvog dana parenja.
Neka svatko pari kako zeli jer bolje to nego ostati na obicnim cigaretama(ja sam radi oblaka i poceo parit nakon 10 god kutije cigareta na dan),nekima su oblaci pare nepristojni i ruzni i predstavljaju oblik preseravanja,ja to ne gledam tako nemam potrebu biti cool ni faca a isto tako nemam nikakvih kompleksa... nepristojno je i bacat opuske,pljuvat i bacat smece po cesti,ostavit kakica od vlastitog psa i sl pa se to radi ali to nije tema.
Sve u svemu Valteru hvala na ovakvom postu da ljudi znaju sta rade i kako pariti zdravije i povoljnije a neka na kraju price svatko radi sta zeli,dok se pari i ne poseze za cigaretom sve je vise nego dobro :)

:51:

Povratak na vrh

[ 32 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: