Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 116 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Coil, Dual coil, Triple coil....
 Post Postano: 28 tra 2012 11:04 

Phil je napisao:
Corto_1973 je napisao:
Meni to vuče na Maxi model... kod njega se skidao poklopac ispod kojeg je bio USB konektor za punjenje, ali nije imao passthrough. Čudno da ne piše ništa...

Pa imao je Leo PT funkciju koliko ja znam. Ovo je ego PT baterija, najvjerojatnije od Smoktecha.

Tako je Phil,dobro zapazanje...to je eGo kopija.Nisam ni siguran dali koristi istu elektroniku kao pravi eGo...
Mislim da se treba obratiti paznju i na brend kad se kupuje (pogotovo) baterija.Koristim iskljucivo Joyetech a onda sam kupio ono V.V. smece od baterije koje kosta 24 usd i koje je potrajalo 7 dana....Ali o tome cu u drugoj temi ;)...kako bi noviji clanovi dobili pretstavu o cemu pricam.

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lip 2012 11:37 

Neki dan sam si uzeo 3,5ml DCT Cartomizer / Clearomizer Dual Coil
sličica...
slika
Evo i linkovi...

http://parilica.hr/kartomizeri-za-elektricne-cigarete/104-510-duail-coil-tank-v2.html
http://www.desire-ecig.com/Cartomizers-atomizer-Clearomizer/3ML-DCT-Cartomizer
http://bmd.en.alibaba.com/product/580867646-213043776/HOT_dct_cartomizer_dual_coil_clearomizer_510_DCT_with_large_capacity_3ml_6ml_fit_on_ego_series.html

Nekako..., ima dosta pare, ali je protok zraka stvarno velik, pa se gotovo i ne osjeti onaj udar na grlo..., para je toplija nego kod CE4...
Probao sam i 24mg HC Desert Ship, kontam dobit ću na udaru da osjetim snagu, no čvarak..., napunio sam kako predlažu oko 1ml direktno u unutrašnjost kartomizera.., okolo da se natopi i bilo je OK prvih nekoliko udaha, puno pare, dobra snaga i onda sve to nekako se smanjilo pa imam osjećaj da filtriram zrak sa dosta pare, malo okusa i malo snage...
Čak sam i probao čisti VG iako kažu da to nije dobro - naravno okusa i mirisa gotovo ništa, samo oblaci pare..., snaga nula...

Ima li tko kakva iskustva s ovim i kako da dobijem na snazi tj. udaru u grlo...

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lip 2012 13:06 

Koji kartomizer ti je unutra? Koliko ohma? To ti određuje TH. Kako god, ne bi trebao stavljati VG jer ga zaštopaju za 2 dana, a ni kroz rupicu neće da vuče

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lip 2012 13:09 

Sappy je napisao:
Neki dan sam si uzeo 3,5ml DCT Cartomizer / Clearomizer Dual Coil
sličica...
slika
Evo i linkovi...

http://parilica.hr/kartomizeri-za-elektricne-cigarete/104-510-duail-coil-tank-v2.html
http://www.desire-ecig.com/Cartomizers-atomizer-Clearomizer/3ML-DCT-Cartomizer
http://bmd.en.alibaba.com/product/580867646-213043776/HOT_dct_cartomizer_dual_coil_clearomizer_510_DCT_with_large_capacity_3ml_6ml_fit_on_ego_series.html

Nekako..., ima dosta pare, ali je protok zraka stvarno velik, pa se gotovo i ne osjeti onaj udar na grlo..., para je toplija nego kod CE4...
Probao sam i 24mg HC Desert Ship, kontam dobit ću na udaru da osjetim snagu, no čvarak..., napunio sam kako predlažu oko 1ml direktno u unutrašnjost kartomizera.., okolo da se natopi i bilo je OK prvih nekoliko udaha, puno pare, dobra snaga i onda sve to nekako se smanjilo pa imam osjećaj da filtriram zrak sa dosta pare, malo okusa i malo snage...
Čak sam i probao čisti VG iako kažu da to nije dobro - naravno okusa i mirisa gotovo ništa, samo oblaci pare..., snaga nula...

Ima li tko kakva iskustva s ovim i kako da dobijem na snazi tj. udaru u grlo...

Iskustva ima cak i previse....toliko puno iskustva da me glava boli :kuc:

Nekoliko faktora uticu na ove Dual Coil kartove a jedan od njih je da su OK samo na 5V....
svaka voltaza ispod 5V je mucenje samog sebe :) Neces osjetiti ni TH (udar u grlo),ni aromu (koliko je ima... :mrgreen: ) a o pari i ne pricam jer je nema.
Znaci iskljucivo na 5V pa kad to sredis i probas i opet imas losa iskustva onda idemo dalje...

LP :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lip 2012 14:47 

@Phil..., iskreno ne znam koji je kart unutra.., uzeo sam kompletić u.. http://www.elektronske-cigarete.com.hr/e-cigarete_akcije.htm - cijena je 60kn, a uz to sam uzeo i bateriju eGo 1100 mAh - nije promjenjiva voltaža..., na njoj mi para bude brzo mlaka, no nakon 4-5 usisa imam lagani osjećaj suhe paljevine - kao da nema sokića u kartu.
Dolje na kartu je jedna rupica - negdje sam vidio - valjda na youtubeu da neki buše i drugu rupicu za brže natapanje tekućinom da se ne bio dobio okus gorenja...

Imam još jednu bateriju od 900mAh i na njoj nemam taj osjećaj gorenja, ali je i para hladnija i nema baš puno arome i jačine...

@Karo
Jesi siguran za tu voltažu.., gledam na youtubeu na 3,7V ga lijepo pare i svi se smiju oko glave od zadovoljstva...
Meni se samo čini da nema dovoljno "đusa" u kartu pa već nakon 4-5 usisa dobijem neku bljuvotinu od pare.., kad je kart "odmoran" i natopljen pretpostavljam... prvih nekoliko udaha su baš solidni - puno pare i solidna jačina te aroma..., a nakon toga fujjjj...

Ima li druga solucija osim pokušaja bušenja nove rupice i kupovine nove jače baterije..., čini se da ima - kupovina još jednog CE4...., pokušati ću s dodatnom rupicom.., ako to ne uspije ide lijepo u smeće....

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lip 2012 15:52 

Probaj raditi malo duze pauze izmedju 2 povlacenja a i treba mu neko vrijeme da se razradi. Mozda pomogne. Mom je recimo bager pomogao. Otkako je presao preko njega shvatio sam koliko je stock atty ubojit :grin: :grin: :grin:

Sent from my U8650-1 using Tapatalk

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lip 2012 16:23 
Administrator

Sappy je napisao:
Meni se samo čini da nema dovoljno "đusa" u kartu pa već nakon 4-5 usisa dobijem neku bljuvotinu od pare.., kad je kart "odmoran" i natopljen pretpostavljam... prvih nekoliko udaha su baš solidni - puno pare i solidna jačina te aroma..., a nakon toga fujjjj...

Mozda je tako, a mozda su u shumi, a mozda se i ta malecna baterija treba odmoriti nakon napora. Pa tek nakon pauze daje sape dovoljno za gusht.

Ne tvrdim nista i nemam pojma. Ali znam da samo baterija dovoljnog kapaciteta daje pravo zadovoljstvo kod parenja. I lakse podnasa korisnikove pizdarije. I ne ljuti se ko supruga kad nije dobila dva dana. I pali od prve po zimi ko moskvic.

A dualcoil trazi bateriju koja ce ga moci zadovoljiti. Ko nervozna baba kad se vrati s posla.

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lip 2012 00:43 

@Sappy

Da se ne ponavljam...

...samo na 5V !!! :plus:

Jbs youtube :nem:

Ako ne cini onda dolazi druga,treca rupica....smisajbna itd.

...a kad ti pukne film od previse zezanja onda uzmes sve to na kup i stavis pred auto.....i :auto: :twisted:

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lip 2012 07:48 
Moderator

Naravno da ste svi u pravu, ali čovjek traži nešto što mu nijedan ......zer neće omogučiti.
Dakle ispravan odgovor je: uzeti nešto što radi na 5V (po mogučnosti 18650 batt) i klasičan atty (510, 901).
Tek tako će dobiti pravi gušt (para, udar, okus).
Eto, dakle i to smo riješili.

vjerujem da bi svi htjeli preurediti fiću da bude maserati, ali to je nemoguće, dakle kupiš odmah maseratija i nema preinaka, trošenja živaca i vremena. Samo uživaš.

Haug, govorio je poglavica Crnihdragaša. :51:

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lip 2012 09:59 

Sappy kakvu tekućinu koristiš? Ako je VG to ti nemre da ide. Ne treba ti 5V kako Karo kaže, jer su ti kartovi predviđeni za te baterije, iako bi na 5V radio odlično. Kako si ga napunio prvi puta?

Povratak na vrh 

[ 116 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club