| Autor |
Poruka |
|
razdor
|
Naslov: Re: Kayfun Mini by Tobeco Postano: 05 lip 2014 14:46 |
|
|
|
 |
|
 |
|
markoveliki
|
Naslov: Re: Kayfun Mini by Tobeco Postano: 05 lip 2014 15:05 |
|
|
Kinta da samtingšajn  . Di ti je to palo napamet  . Mi se zabrinjavamo kantalom, temperaturama coila ...itd,a nikome nije palo napamet iz čega parimo. To ti je koda kuvamo zdravu hranu u bakrenom loncu i raspravljamo jel zdravije kuvat na plin ili struju. Zato cijenim originale. I po meni bi FT treba služit da nađeš zadovoljavajući atty i onda kupiš original.
_________________  My Little mule & Fatty V3
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 05 lip 2014 15:25 |
|
|
|
Ma seres marko:) a po cem si ti zakljucil da ova mini kaya nije ista ko i tvoja?? Zato sto je jeftinija? I zato je losija?
|
 |
|
markoveliki
|
Naslov: Re: Postano: 05 lip 2014 15:35 |
|
|
vulja je napisao: Ma seres marko:) a po cem si ti zakljucil da ova mini kaya nije ista ko i tvoja?? Zato sto je jeftinija? I zato je losija? Vulja ja sam te oduvijek smatrao pametnim članom ovog foruma. Tjeraš me da sumnjam u svoja uvjerenja. Ovo je ko ona reklama s tetkom: jeftinije bolje od skupljeg. Šalim se Vulja nemoj se uvrijedit. Takav sam šta ču. Eto ti kupi pa budemo usporedili.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 05 lip 2014 16:01 |
|
|
|
Mislim,ti si iskocil odma sa izjavom da ti nema veze da je jeftinije jer je tvoja kvalitetnije...a izjava ti se temelji na obicnom mislhenju,pretpostavki na temelju cega? Lako moguce da je to isti produkt ko i tvoj...trpas izjave a nemas cime potkrijepit,u tom je stvar...nhf,al nisi u pravu,mozda i jesi,al nemas cime potkrijepit to:)
|
 |
|
markoveliki
|
Naslov: Re: Kayfun Mini by Tobeco Postano: 05 lip 2014 16:09 |
|
|
Od moje kayice je pod Ivogo proizvodima. Ta s FTa nema loga i nema ovako lijep Phillips screwdriver keychain. A štaš sad 
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 05 lip 2014 16:22 |
|
|
|
Bojim se da he to isto ko recimo sparovo mlijeko,jeftinije od dukatovog,a pakira za njih dukat...i milijun takvih prouzvoda,recimo jedan dio sparovog vocnog soka je rauchov,pa usporedi cijene...pa jesmo komentirali da je na isti dan izlazio taj tvoj klon i tobecov,i da su svi rekli da je to sigurno jedno te isto...bolji su mi oni plavi i crveni sarafcigeri,taman za namatat setup btw;)
E da,imas kayu s ft bez svoemesto liga,a imas i sa logom;)
|
 |
|
markoveliki
|
Naslov: Re: Kayfun Mini by Tobeco Postano: 05 lip 2014 20:39 |
|
|
|
Samo se ti nadaj da su isti. Kupi pa čemo usporedit. Ja samo znam da na ovom mom nisam treba ništa dorađivat. Sve je savršeno. Na FTu nisam nikad ništa kupia a da nisam dorađiva. A o navojima netreba ni pričat. Kupia sam i Ithaku Magoo i to se nemože usporedit s ovima s Fta.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 05 lip 2014 20:47 |
|
|
|
E vidis,vrh po pitanju kvalitete navoja do sada sa ft sam vidio na aqua rba,takodjer ni jedna kaya klon nije odudarala...a koja je onda po tebi razlika izmedju tobeco i ivogo verzije? Isto kostaju a moguce da su i isti proizvodi...neda mi se cekat inace bi narucio,volio bih probat al sumnjam da bi koristio
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: Kayfun Mini by Tobeco Postano: 17 lip 2014 17:54 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Dosao sa Angelcigsa.. Ima logice, al nebitno.. Sve je na svom mjestu, sve radi super, jedino sam primjetio da ne funkcionira najbolje sa MicroCoilovima.. Obicno namatanje 4 komada 0,30 1.3 ohma i sve 5.. Mc od 1.3 ga isusi prebrzo i dobijes dryhit..
Inace svi navoji mrak, extra oringi, serafciger driper mode etc sve radi super..
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |