|
.
Sada je: 12 svi 2026 11:41. | Zadnji put si ovdje bio: 12 svi 2026 11:41. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Mini/midi atty Postano: 24 sij 2015 00:22 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
Frenk je napisao: ...godinu i više dana nisam mijenjao spužvu u sferi...kad sam ju promijenio,staru oprao pod mlazom vode i ostavio za narednu izmjenu...  A mjenjaosi tekućine? Jel se to osjeti ili ne?
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Mini/midi atty Postano: 24 sij 2015 00:56 |
|
|
Fyla je napisao: Frenk je napisao: ...godinu i više dana nisam mijenjao spužvu u sferi...kad sam ju promijenio,staru oprao pod mlazom vode i ostavio za narednu izmjenu...  A mjenjaosi tekućine? Jel se to osjeti ili ne? ...da,mijenjao xyz likvide,foam bude suh kada se sve potroši iz njega/pod pretpostavkom da ga se drži uvijek u okomitom položaju/,2-3 pufa budu neodređeni a dalje nastupa novi likvid...pa tko bi stalno mijenjao...to bi bila takva tlaka da ga nitko nebi koristio...
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Mini/midi atty Postano: 24 sij 2015 01:23 |
|
|
|
Sad je to dvostruko mišljenje. DIABLO kaze da se mora mijenjat za svaku novu tekućinu...
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Mini/midi atty Postano: 24 sij 2015 01:28 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
|
Ja sam mijenjao tekućine na isti fluff par puta i točno je kak frenk kaže. Mada ja nisam nešto picajzlast kod miješanja aroma. Sigurno nešto ostane od prethodne, al meni ne smeta.
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Mini/midi atty Postano: 24 sij 2015 01:31 |
|
|
Lemi_O2 je napisao: Ja sam mijenjao tekućine na isti fluff par puta i točno je kak frenk kaže. Mada ja nisam nešto picajzlast kod miješanja aroma. Sigurno nešto ostane od prethodne, al meni ne smeta. Dakle, više-manje je normalno ko u svakom atty-ju kod promjene tekućine (bez promjene setup-a)?
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Mini/midi atty Postano: 24 sij 2015 02:24 |
|
|
Fyla je napisao: Lemi_O2 je napisao: Ja sam mijenjao tekućine na isti fluff par puta i točno je kak frenk kaže. Mada ja nisam nešto picajzlast kod miješanja aroma. Sigurno nešto ostane od prethodne, al meni ne smeta. Dakle, više-manje je normalno ko u svakom atty-ju kod promjene tekućine (bez promjene setup-a)? ...setup /MC/ 4x godišnje,dry burn i vatu mjesečno...
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 12 svi 2026 11:41. | Zadnji put si ovdje bio: 12 svi 2026 11:41. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |