|
.
Sada je: 15 svi 2026 01:25. | Zadnji put si ovdje bio: 15 svi 2026 01:25. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
krki
|
Naslov: Re: Stigao kayfun V4, tražim vidice Postano: 13 sij 2015 11:55 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 13:22 Postovi: 400 Lokacija: Zagreb, Špansko
|
|
Mateo jesli slikao i sve to ili samo napisao u cemu je problem. Nisam nikad imao problem, pa nikad nisam slao nikakav zahtjev za zamjenom. Mozes li mi malo pojasniti proceduru, Thanks unaprijed...
_________________ Hussar, Heron V2, Ataman V2, Ružica V2-manja micika, EVL Reaper, Xplora SDNA 75, Vapor Flask Lite, Evictcmini, 4Nine, Nemi. Clone fan, nema se....
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Stigao kayfun V4, tražim vidice Postano: 13 sij 2015 14:11 |
|
|
|
Tražili su da im snimim video. Snimio sam, stavio na youtube jer su tako htjeli i stavio im link. To su ti tickets. Kad uđeš u details narudžbe pod Return, replace and support. Prije toga označi pošiljku kao Delivered.
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
Dudekovski
|
Naslov: Re: Stigao kayfun V4, tražim vidice Postano: 29 kol 2015 19:48 |
|
|
Evo nakon 3-4 dana slaganja kaye napokon je u funkciji kako spada. Izgubio sam zivce, od curenja do sauganja zagorjele vate  . Pa da pitam one koji ga znaju uzduz i poprijeko, kako ga skidate s moda? Problem mi je posto je iznad baze prsten za otvaranje/zatvaranje tekucine, no kada ga skidam taj prsten mi se okrece i zatvaram tekucinu, tj. dize se dio s coilom i stisne dimnjak, te kada ga trebam skinut dimnjak su muke. Cudi me da ovaj atomizer nema svoju temu.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Stigao kayfun V4, tražim vidice Postano: 29 kol 2015 20:00 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Dudekovski je napisao: Cudi me da ovaj atomizer nema svoju temu. Mislis? 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Stigao kayfun V4, tražim vidice Postano: 29 kol 2015 20:07 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Pitam se zašto nema svoju temu  Ajde da tebi striček fek0 oda tajnu velike moći™: Meni se dio s coilom diže svako jutro, a izvadim ga iz dimnjaka bez ikakvih problema...najbolje ti je malo navlažiti dio s coilom ako imaš problema sa vađenjem. I da...kayfun je sranje od atomizera, a ti ili nisi slušao na satu ili si markirao, pa si uzeo još gore sranje...popularno u narodu zvano Kayfun 4 umjesto svojim pravim imenom. Ovo ćeš čitati i misliti da ovaj nije normalan ili da imam pomaknuti smisao za humor....zanemariti ćeš, naravno, da je to što pišem istina i otrčati ćeš u prvu puffkalicu kupiti još jedan divan atomizer sa brojem 4 na kraju imena.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Tom Highway
|
Naslov: Postano: 29 kol 2015 20:12 |
|
|
|
Hahaha samo sam čekao. Al feko dobro zbori
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Stigao kayfun V4, tražim vidice Postano: 29 kol 2015 20:25 |
|
|
|
neznam ja kaj vama tu ne valja al ovaj kaj sam ja imal radio je fenomenalno...
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Stigao kayfun V4, tražim vidice Postano: 29 kol 2015 20:26 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
vulja je napisao: neznam ja kaj vama tu ne valja al ovaj kaj sam ja imal radio je fenomenalno... Hoćeš reći nije curio i davao je paru i neki okus...obično krivi. 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Stigao kayfun V4, tražim vidice Postano: 29 kol 2015 20:30 |
|
|
fek0 je napisao: vulja je napisao: neznam ja kaj vama tu ne valja al ovaj kaj sam ja imal radio je fenomenalno... Hoćeš reći nije curio i davao je paru i neki okus...obično krivi.  propišal ko veliki jer nije bilo sve stegnuto, ono dolje nešto što je na navoj što ide u onaj klinac, e to nije bilo stegnuto do kraja...kuiš? kad sam ga rasturio i skuzio što kamo onda se je pocel ponasat kao atty...ostao iznenadjen aromom iskreno
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Stigao kayfun V4, tražim vidice Postano: 29 kol 2015 21:04 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
to priznam, i ja sam bio iznenađen aromom
|
|
 |
|
 |
Sada je: 15 svi 2026 01:25. | Zadnji put si ovdje bio: 15 svi 2026 01:25. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |