| Autor |
Poruka |
|
domagoj
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 17 pro 2013 18:35 |
|
Pridružen: 24 sij 2013 18:51 Postovi: 592 Lokacija: zagreb grad
|
Kinta je napisao: Spaga s FT. Kako prakticki nemozemo kupovati tamo gdje sam dosada trzio uzeo sam spagu na FT. I po svemu sudeci radi se o istoj Microcig spagi.  bome ljepi komad špage  još kad znam da je i moje malo  čini me veselim 
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 17 pro 2013 19:04 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Kinta je napisao: Spaga s FT. Kako prakticki nemozemo kupovati tamo gdje sam dosada trzio uzeo sam spagu na FT. I po svemu sudeci radi se o istoj Microcig spagi.  Ja sam isto naručio špagu sa FTa, daj javi kad probaš jeli dosta par puta iskuhati ili se mora i paliti? 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 18 pro 2013 00:48 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
Kinta je napisao: Spaga s FT. Kako prakticki nemozemo kupovati tamo gdje sam dosada trzio uzeo sam spagu na FT. I po svemu sudeci radi se o istoj Microcig spagi.  A zašto ne možemo kupovati Mikrocig špagu ???- ja sam ju koristio i bila mi je po svemu dobra (i jeftina) ali sam još s par mjesta kupio zbog usporedbe (razlog - što kada sam rekao da dray burn nikada ne radim (probao par puta i ne valja to...) jer kada je žica za mijenjanje bude i špaga malo nagorena (tj potamnjena ispod grijača) a večina je rekla da im je i nakon par dana špaga potpuno bijela - meni nikada???)...Pa sam tražio takvu - što ostaje bijela i nisam našao i ni jedna još nija bila bolja od Mikrocigove. Najsličnija mi je bila s Mesh Company... Prije mjesec -dva naručio i s FT ali to mi nikako nije kao Mikrocig - (ne "nestane" u tekućini i osjećam neki pozadinski okus nakon iste obrade koje sve prolaze (3x kratko prokuhati)...sve u svemu lošija Tako da do daljneg odustajem od traženja bolje, i ovih dana mislio naručiti Mikrocig pakovanje što bih imao bar do penzije (50m)
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 18 pro 2013 01:09 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Forrest je napisao: A zašto ne možemo kupovati Mikrocig špagu ???- ja sam ju koristio i bila mi je po svemu dobra (i jeftina) ali sam još s par mjesta kupio zbog usporedbe (razlog - što kada sam rekao da dray burn nikada ne radim (probao par puta i ne valja to...) jer kada je žica za mijenjanje bude i špaga malo nagorena (tj potamnjena ispod grijača) a večina je rekla da im je i nakon par dana špaga potpuno bijela - meni nikada???)...Pa sam tražio takvu - što ostaje bijela i nisam našao i ni jedna još nija bila bolja od Mikrocigove. Najsličnija mi je bila s Mesh Company... Prije mjesec -dva naručio i s FT ali to mi nikako nije kao Mikrocig - (ne "nestane" u tekućini i osjećam neki pozadinski okus nakon iste obrade koje sve prolaze (3x kratko prokuhati)...sve u svemu lošija Tako da do daljneg odustajem od traženja bolje, i ovih dana mislio naručiti Mikrocig pakovanje što bih imao bar do penzije (50m) Mozes naruciti s Microciga ali postarina za Hrvatsku od nedavno je $45. Ako se dobro sjecam netko od forumasa je imao prste u tome. Fer odnos je prije svega bitan da nas e-cig ducani ne pocnu svrstavati u ˝Saljemo u sve zemlje svijeta osim u te i te˝ Makar vlasnik microciga je obicno spanjolsko pseto u sto smo se uvjerili jos prije par godina.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
dafreek
|
Naslov: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 18 pro 2013 01:10 |
|
|
Kinta je napisao: Spaga s FT. Kako prakticki nemozemo kupovati tamo gdje sam dosada trzio uzeo sam spagu na FT. Jel mislis na HC? Do sada sam uvijek od njih uzimao fiber i zadovoljan sam s njim. Btw koliko je mm taj sa FT-a? Sent from my iPhone
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 18 pro 2013 01:30 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
dafreek je napisao: Jel mislis na HC? Do sada sam uvijek od njih uzimao fiber i zadovoljan sam s njim. Btw koliko je mm taj sa FT-a?
Mislim na ovo: http://www.e-liquid.cn/fiberglass-wick- ... 95350.htmlSpaga je 2mm.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 18 pro 2013 07:16 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Ehm... ja bi brinuo više oko debljine. Jer ako je npr. 1.8 postavlja se pitanje wickanja na Ithaci... i Oddyju...
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 18 pro 2013 10:33 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Corto_1973 je napisao: Ehm... ja bi brinuo više oko debljine. Jer ako je npr. 1.8 postavlja se pitanje wickanja na Ithaci... i Oddyju...
Naravno, Ihaka super radi kad ovu spagu ˝raskolim˝ na pola i svaki grijac dobije svoju polovicu. Kad se stavi cijela spaga od 2mm wickanje je preslabo pa stalno treba vrtiti LC da se pusta zrak u tank.
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 18 pro 2013 10:46 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Dual coil... nisam ga još isprobao jer mi single preko duplog fibera radi odlično. Ovo sa zrakom itekako ima smisla mada mi se čini malo pretanko samo 1 mm fibera u kanalu... premda je otpor nizak i zagrijavanje je puno brže
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 18 pro 2013 11:52 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Corto_1973 je napisao: Ovo sa zrakom itekako ima smisla mada mi se čini malo pretanko samo 1 mm fibera u kanalu... Ja koristim cisti VG, bez dodataka koji ga razrijedjuju. 
|
|
 |
|
 |