|
.
Sada je: 12 svi 2026 01:01. | Zadnji put si ovdje bio: 12 svi 2026 01:01. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Phil
|
Naslov: Poklanjam / tražim Postano: 13 tra 2012 12:13 |
|
|
Ovo ovome već neko vrijeme razmišljam, pa rekoh hajde da probam. Svi mi imamo nekih dijelova, tekućina i sl., koje ne koristimo i samo smetaju, a možda ih netko želi probati. Zašto ih jednostavno ne bi poklonili, pa kad i nama nešto treba, netko će i nama pokloniti. FA jagoda (ostalo pri dnu), drip tip viška, stara baterija....sve je to što možemo razmjenjivati. Kako ne bismo plaćali poštarinu, ja mogu organizirati mjesto ostavljanja/preuzimanja za Zagreb. Rado bih poslao i Kari u Skopje kad nešto treba, ali onda mu i šunke i kulena moram slati Nadam se da će ova inicijativa polako zaživjeti. Za početak ja nudim CE4 clearomizer, sat vremena korišten, kao ovaj skroz desno na slici (haha Chromex, jesi se ponadao da je RN 4075 stara zaliha?  )  Tko želi neka ispod napiše "Poklonjeno" i javim di će u ZG to pokupit
Zadnja izmjena: Phil; 13 tra 2012 12:20; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Poklanjam / tražim Postano: 13 tra 2012 12:19 |
|
|
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Poklanjam / tražim Postano: 13 tra 2012 12:58 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Hvale vrijedna inicijativa koja onda zasluzuje i svoj podforum.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Poklanjam / tražim Postano: 13 tra 2012 16:17 |
|
|
Bravo decki Phil....zar imas srca da me odbijes ako ti potrazim bar 1 kg kulena... Ti se zezas ali ja sam stvarno trazio nacina da posaljem Kinti i Chromexu vino odavde ...ali...za koverat tezine 44 gr. postarina je 5 eura pa sad ti vidi,vino bi kostalo ko da sam kupio na aukciju u Sotheby's... Jbg,nekad je tesko ispuniti i vlastitu zelju da nekome ucinis nesto lijepo ali to je to...ako ne danas onda sutra dobijes priliku 
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Poklanjam / tražim Postano: 13 tra 2012 21:03 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Karo je napisao: Bravo decki Phil....zar imas srca da me odbijes ako ti potrazim bar 1 kg kulena... Ti se zezas ali ja sam stvarno trazio nacina da posaljem Kinti i Chromexu vino odavde ...ali...za koverat tezine 44 gr. postarina je 5 eura pa sad ti vidi,vino bi kostalo ko da sam kupio na aukciju u Sotheby's... Jbg,nekad je tesko ispuniti i vlastitu zelju da nekome ucinis nesto lijepo ali to je to...ako ne danas onda sutra dobijes priliku  Cuvaj pare, ide Munchov Krik na aukciju u Sotheby's Ideja za 5!
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Poklanjam / tražim Postano: 16 tra 2012 23:17 |
|
|
Phil je napisao: Ovo ovome već neko vrijeme razmišljam, pa rekoh hajde da probam. Svi mi imamo nekih dijelova, tekućina i sl., koje ne koristimo i samo smetaju, a možda ih netko želi probati. Zašto ih jednostavno ne bi poklonili, pa kad i nama nešto treba, netko će i nama pokloniti. FA jagoda (ostalo pri dnu), drip tip viška, stara baterija....sve je to što možemo razmjenjivati. Kako ne bismo plaćali poštarinu, ja mogu organizirati mjesto ostavljanja/preuzimanja za Zagreb. Rado bih poslao i Kari u Skopje kad nešto treba, ali onda mu i šunke i kulena moram slati Nadam se da će ova inicijativa polako zaživjeti. Za početak ja nudim CE4 clearomizer, sat vremena korišten, kao ovaj skroz desno na slici (haha Chromex, jesi se ponadao da je RN 4075 stara zaliha?  )  Tko želi neka ispod napiše "Poklonjeno" i javim di će u ZG to pokupit Poklonjeno 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Poklanjam / tražim Postano: 17 tra 2012 08:28 |
|
|
mravak je napisao: Phil je napisao: Ovo ovome već neko vrijeme razmišljam, pa rekoh hajde da probam. Svi mi imamo nekih dijelova, tekućina i sl., koje ne koristimo i samo smetaju, a možda ih netko želi probati. Zašto ih jednostavno ne bi poklonili, pa kad i nama nešto treba, netko će i nama pokloniti. FA jagoda (ostalo pri dnu), drip tip viška, stara baterija....sve je to što možemo razmjenjivati. Kako ne bismo plaćali poštarinu, ja mogu organizirati mjesto ostavljanja/preuzimanja za Zagreb. Rado bih poslao i Kari u Skopje kad nešto treba, ali onda mu i šunke i kulena moram slati Nadam se da će ova inicijativa polako zaživjeti. Za početak ja nudim CE4 clearomizer, sat vremena korišten, kao ovaj skroz desno na slici (haha Chromex, jesi se ponadao da je RN 4075 stara zaliha?  )  Tko želi neka ispod napiše "Poklonjeno" i javim di će u ZG to pokupit Poklonjeno  Može frende, zaleti se do importanea kad stigneš. I ponesi si liquid da ga testiraš odmah, da ti pokažem kako se koristi
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Poklanjam / tražim Postano: 17 tra 2012 16:58 |
|
|
Phil je napisao: Može frende, zaleti se do importanea kad stigneš. I ponesi si liquid da ga testiraš odmah, da ti pokažem kako se koristi A jesi skrtac pa natankaj coveku nesto dobro ,pa neka se davi u njemu!!! 
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Poklanjam / tražim Postano: 17 tra 2012 17:40 |
|
|
Majka je napisao: Phil je napisao: Može frende, zaleti se do importanea kad stigneš. I ponesi si liquid da ga testiraš odmah, da ti pokažem kako se koristi A jesi skrtac pa natankaj coveku nesto dobro ,pa neka se davi u njemu!!!  Imam minta, sa nekom čokoladom i primjesama nepoznatih supstanci... pa nek proba Majka ja bih jedan tvoj kart. Imam jednu baterjiu takvu, ali nemam kart i baš sam se sjetio da bih ju mogao opet staviti u upotrebu.
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Poklanjam / tražim Postano: 17 tra 2012 19:10 |
|
|
|
Ska probljem,ostavi adress u PM i saljem,jbg-a daleko sam od beli zagreb grad
|
|
 |
|
 |
Sada je: 12 svi 2026 01:01. | Zadnji put si ovdje bio: 12 svi 2026 01:01. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |