Karo je napisao:
Zali Boze Gorana....
9 faula nad njemu od strane Vukojevica,dobra taktika
Nije to bila predvidjena taktika nego sklop okolnosti gdje je Vukojevic morao vaditi Rakitica koji nije izvrsavao Stimceve zamisli.
Kod makedonskih kontranpada postojao je nebranjen prostor izmedju centra i stopera koji su cekali na 16 metara. I taj prostor su makedonci brzo prelazili jer im se suprotstavljao samo Vukojevic koji se snalazio kako je znao i umio. Zato je Stimac izvadio Rakitica i pizdi na njega. Evo sto je Stimac trazio od Rakitica:
Zadnji vezni mora imati pet osvojenih lopti u prvom poluvremenu i deset duela. Mi smo u defenzivnoj fazi igrali 4-2-3-1, a u ofenzivnoj 4-1-4-1. On je trebao ići naprijed, ali se tamo nije pojavio. Vraćao se k stoperima preuzeti loptu. Neću to, imam igrače u obrani koji će to napraviti. Što ćeš mi tu! Budi tamo gdje je gusto, pokaži svoju kreaciju. On ima te kvalitete, želim da ih demonstrira, jer smo ih u nekim ranijih utakmicama vidjeli. Trebao je u defenzivnoj fazi pomoći Vukojeviću, a ne ga onako ostaviti na široko, a u ofenzivnoj se pridodati Luki Modriću - konstatirao je Štimac.