| Autor |
Poruka |
|
Karo
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 28 lip 2012 15:35 |
|
|
Moj Vardar je naleteo na zid,Bate Borisov nam salje tople pozdrave..... ...da nam bude lakse-prva tekma je u goste 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 28 lip 2012 16:42 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
 nema lakse s BB
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 18 srp 2012 10:57 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Počinje nova euro sezona, prva tekma danas sa UTRE LUDGORETZ što bi bilo nešto kao Luda šuma. 11 Brazil FW Juninho Quixadá 13 Czech Republic GK Radek Petr 14 Netherlands MF Mitchell Burgzorg 18 Bulgaria MF Svetoslav Dyakov 19 Bulgaria MF Dimo Bakalov 20 Brazil DF Guilherme Choco 22 Bulgaria MF Miroslav Ivanov 23 Bulgaria MF Emil Gargorov
No. Position Player 25 Bulgaria DF Yordan Minev 26 Bulgaria MF Diyan Dimitrov 27 Romania DF Cosmin Moți Puni su poznatih imena pa se treba zabrinuti. Još jednom se nad maksimirsku šumu obrušio prestrašan protivnik koji može upropastiti cijelu sezonu. Pa, ako nemate stvarno niš za pametnije delati, pogledajte si tekmu.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 18 srp 2012 11:03 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Kaka je to euro sezona s brazilcima?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 19 srp 2012 06:14 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Prekrasna predstava, kao i svake godine, rvackog prvaka. Vođeni nepokolebljivom rukom Čačića (nije li on dopredsjednik vlade?) uspjeli su izvući 1:1 sa strašno jakim bugarima. Jedan od povijesnih rezultata, kao i rapsodiju u plavom sa loptom ćemo još dugo pamtiti, a biti će sigurno i upisan u anale kluba zlatnim slovima. Bravo modri, tako se bori za svetinju. 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 19 srp 2012 08:57 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Pazi moja razmisljanja. Bedak Maminjo se zamjerio BBB-ojsima, zato ce mu u uzvratu sloziti pizdariju. Dinamo leti iz Europe i Maminjo leti iz Dinama. Jer bez europskih utakmica ovakva momcad je neodrziva.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 19 srp 2012 15:45 |
|
|
Karo je napisao: Moj Vardar je naleteo na zid,Bate Borisov nam salje tople pozdrave..... ...da nam bude lakse-prva tekma je u goste  Update: Bate Borisov je zavrsio I pol. sa 1:0,Vardar u drugom pol. za 10-tak minuta dao dva gola i cuvao rezultat od 1:2 do 90' min. ...na 3 min. pre kraja primio dva gola i Bate Borisov pobijedio sa 3:2 Lici na klasicnu namjestaljku za kladjenje u zivo,onaj ko se razumije u ovo zna o cemu pricam... 
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 19 srp 2012 15:49 |
|
|
Karo je napisao: Karo je napisao: Moj Vardar je naleteo na zid,Bate Borisov nam salje tople pozdrave..... ...da nam bude lakse-prva tekma je u goste  Update: Bate Borisov je zavrsio I pol. sa 1:0,Vardar u drugom pol. za 10-tak minuta dao dva gola i cuvao rezultat od 1:2 do 90' min. ...na 3 min. pre kraja primio dva gola i Bate Borisov pobijedio sa 3:2 Lici na klasicnu namjestaljku za kladjenje u zivo,onaj ko se razumije u ovo zna o cemu pricam...  Singl tiket na revans utakmicu koja se igra kod nas...(2-X),koef. otprilike bi bio oko 13-14...
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 08 kol 2012 19:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Danas utakmica tisućljećja Diname vs šerif iako oslabljei (ne igraju: zambata, kranjčar, čonć, cerin, zajec, mustedanagić, modrić i samir) plavi dečki kao i uvijek idu na pobjedu predvođeni mirkom barišićem
cilj ove generacije je da ostane zajedno bar još 2 dana, a onda kud koji, mili moji
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 11 kol 2012 13:33 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
He, prošli strašan šerif, a sada slovenci. To je dobro, doći će hrpa BBB-a u maribor i rasturiti taj gradić, dinamo izbaciti iz euro natjecanja i tu je kraj
|
|
 |
|
 |