| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Pakao u Novom Sadu Postano: 27 sij 2012 16:32 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
CHROMEX je napisao: ma sranje, nemam pojma zašto je tako, u stvari imam, ali bolje je ovak, a u bg idemo drugom prilikom, nikada nisam loše doćekan, ali danas, hm....nisam ziher Da nisi skrt i sebican mogao si mene uzet sa sobom. Ja bi lijepo popravio volva ispred tri hrasta i pogledali bi obje tekme zajedno. Jos bi te kao extra ball nosao na kiti po terazijama uz pjesmu - igrale se delije nasred zemlje srbije.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Pakao u Novom Sadu Postano: 27 sij 2012 16:40 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Pakao u Novom Sadu Postano: 27 sij 2012 16:48 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
 moram auto popravit
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Pakao u Novom Sadu Postano: 27 sij 2012 17:40 |
|
|
Kinta je napisao: Haha ja jutros iz broda za zagreb idem, a policije na svakom uglu. Rekoh šta je ovo, sigurno je banka neka pala 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Pakao u Novom Sadu Postano: 27 sij 2012 18:00 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Phil je napisao: Kinta je napisao: Haha ja jutros iz broda za zagreb idem, a policije na svakom uglu. Rekoh šta je ovo, sigurno je banka neka pala  Sad kad vidis cirkus veceras: Srbi mirno sjede i gledaju kako se nasi shoraju. 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Pakao u Novom Sadu Postano: 27 sij 2012 18:09 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Pakao u Novom Sadu Postano: 27 sij 2012 18:50 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: Pakao u Novom Sadu Postano: 27 sij 2012 19:07 |
|
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Pakao u Novom Sadu Postano: 27 sij 2012 19:25 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Shaka Zuluf je napisao: Stvarno momci - svaka vam čast  ne bi verovali koliko ljudi ne skapira da je njuz.net sajt sa zajebancijama, odnosno "vestima u ogledalu" Ja sam svojevremeno na ER-ovom forumu, u temi za šale i sprdnju okačio njihovu vest: http://www.njuz.net/srbi imaju duzi penis od hrvata. Odmah su me napljuvali, i podelili mi par minusa Pa se zapitam: koliko treba da budeš slep da ne skapiraš da se ljudi zajebavaju. Inače, svima preporučujem da dan počnu sa njuz.netom, opasno su dobri. Moje omiljene vesti su: http://www.njuz.net/nemacka stopira ulazak srbije u eu do 2043. zbog boska buheETF takmicenjei bez premca: http://www.njuz.net/coca-cola srbija menja ime svojih proizvoda u zuti sok i crni sokPratim to već dugo, ali mi je žao što se sad ne družimo, recimo u restaurantu Hercegovina gde je dobro iće i piće, a jeftino.No ja ne odustajem, ali drugi put sa kintinim autom, moj je za q.......
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: Pakao u Novom Sadu Postano: 27 sij 2012 19:30 |
|
|
Bice dana za megdana. Sledeci put uzmi od Kinte auto, a on ako nece da ide - ne mora Btw nije da se hvalim niti bih ga prodavao, ali moj stojadin za 240000 km i 23 godine voznje jos nije izdao na putu. Desi mu se da ga mrzi pa nece ni da krene, ali kad krene - nema stajanja 
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |