| Autor |
Poruka |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 15 ruj 2011 06:29 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Svi ste više - manje gledali DINAMO vs Real, ovo je samo da nam ostane podsjetnik na jedan veliki klub koji je gostovao u Zagrebu.Real dobio sa 1:0, velika sreća da Dinamo nije nekim slučajem dao neki gol, onda bi bilo 5:1 za Real.To je nažalost tako. Po meni igrać utakmice Domagoj Vida.Sammira treba pod hitno nekom prodati, ako ga slučajno netko želi, a to sumnjam.Sve u svemu gledljiva utakmica, Real igrao 20% svojih mogučnosti, ipak su oni fini dečki, Kraljevski klub.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 24 ruj 2011 20:05 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
U kraljevskom klubu je zavladala recesija pa su doputovali s kombijem 10+1 sjedala. Kako je vozac odbio igrati jer su mu tjedan prije kontrolirali naftu u rezervoaru, Real je igrao s 10 igraca. I zato dobio samo s 1:0
Eto. Etto, bivsi dinamov igrac sada na privremenom radu u Karinoj omiljenoj drzavi.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 25 ruj 2011 08:40 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Dinamovi igrači uređuju grad, farbali pothodnike u Zapruđu
Dinamovci Šitum, Ibanez i Sammir priključili su se akciji 'Za ljepši grad' koju predvodi Antena Zagreb i zajedno s igračima Cibone farbali pothodnike u Zapruđu
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 25 ruj 2011 09:25 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
|
Reakcije nekih mojih: eto vidiš kak su dobri samo me zanima kolko su love dobili za to a,volontiraju,moš si mislit reklama ne zanimaju me ti kreteni
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 25 ruj 2011 12:01 |
|
|
Dinamo? To je onaj klub opisan u pesmi: "Volim te mama mnogo više od Dinama"? 
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 28 ruj 2011 09:52 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Opet nitko nista?
Lyon - Dinamo 2:0
Utakmicu najbolje opisuje moj omiljeni igrac Lucho Ibanez: ˝Ma kako nebi bio tuzan kad se od prve minute vidjelo koliko su bolji od nas ...˝
Dinamo je super prosao, lako je moglo biti i tri puta veci rezultat. Kao sto smo i rekli kup prvaka nije za nase krajeve. Kanta za napucavanje nikome ne odgovara osim Maminju koji moze staviti igrace u izlog. A ja se nadam da ce Dinamo do kraja ove tuzne price dati bar jedan gol. Samo tko ga moze dati i kome?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 28 ruj 2011 10:06 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Bolje da šutim, ali kad me Ajdokovci već vuku...zaMijenjam boju igraju ko pi..ce, pa ova boja paše.Trener je kreten, kao i cijela uprava, a o fondu igrača da ne pričam, opet je VIDA bio najbolji igrač.Šimunića si zemite u ajduk, odmah sam rekao da je stup-glup, hm za razliku od Pokrivača (samo ne znam koga on pokriva, valjda novu tajnicu kluba, tzv.devojku sa FHM-a.Rečeno je da nećemo proći ko Partizan prošle sezone, a idemo najboljim putem, 6 kola bez boda, jbg. stvarnost našeg fudbalaTajnica braće Maminjo 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 19 lis 2011 07:13 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Mali osvrt nakon prospavane noći, NE TREBA VIŠE GLEDAI lp, samo tekme s Lokomotivom, Lučkim....tu je diname jak, a ovo je samo kazalište, bez veze.
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 19 lis 2011 12:54 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
|
I Radobojem,kak su se hvalili da su im petardu nabili!
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 19 lis 2011 16:01 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
sanja je napisao: I Radobojem,kak su se hvalili da su im petardu nabili! Pa kaj Radoboj ima jedanestero mushkica u rasplodnoj dobi?
|
|
 |
|
 |