| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Neoprensko odjelo Postano: 30 svi 2014 11:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Fizijatar mi je rekao da moram jako puno plivati i to svaki dan kad sam na moru. Posebno je naglasio da kada je more hladno da plivam u neoprensom odjelu debljine 3 do 4 mm. Ima li tko iskustva na što moram paziti kada budem kupovao neoprensku obleku  ???
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Neoprensko odjelo Postano: 30 svi 2014 11:22 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
|
Trebaš pripaziti da ti ističe oči a naročito bicepse i tricepse jer ćeš nam biti kao Arnold Švajceneger
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Neoprensko odjelo Postano: 30 svi 2014 11:48 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
http://www.podvodni.hr/forum/forumdispl ... 13-Odijelaza ljeto ti je 3mm i previše problem je što ga je teško isprobati u dučanu na suho, odjelo se oblači s mješavinom gela za tuširanje i vodom da lakše uđeš u njega pa ti je mislim bolje kupiti po narudžbi ako ne misliš više rasti, u širinu naravno  dosta ti je da kupiš ljetno (bez rukava i s hlačama do koljena)
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Neoprensko odjelo Postano: 30 svi 2014 11:49 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Neoprensko odjelo Postano: 30 svi 2014 11:52 |
|
|
|
Moraš pazit da ti ide skroz uz tijelo....znaci da ti ide knap na tebe.... Predpostavljam da je rekao nepropusno odijelo....mišici ti moraju bit zagrijani zato moraš imat odijelo u moru.... plivanje je najbolja terapija za sve skupine mišica a pogotovo za leđne koje su kod tebe zanemareni od silnog sijedenja za radnim stolom i sada zbog ležanja. Ako želiš da ti kicma ostane u funkciji bez bolova i svega ostalog popratnog moraš nakon mora pod obv. Nastavit plivat barem dva do tri puta tjedno na nekom od bazena.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Neoprensko odjelo Postano: 30 svi 2014 12:12 |
|
|
To i mene mući sa kičmom samo sam lijenčina ići plivati na Utrine ili ... 
|
|
 |
|
 |
|
mačak
|
Naslov: Postano: 30 svi 2014 13:23 |
|
|
Odijela koja se moraju oblačiti sa šamponom su uglavnom za podvodne ribolovce, ona su iznutra 'lišo' (spaccato). Za ljeto je dovoljno kratko odijelo, ona su uglavnom 2.5mm i nisu 'lišo' iznutra pa se mogu i probati na licu mjesta. Spavle, ak ti je Novi Zagreb usput, kontaktiraj me na pp jer i u N. Zg-u ima odijela za probati  . Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
_________________ 'Idem malo prek k Žnidaršiću, štel bi si malo povedati o Abesiniji.'
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Neoprensko odjelo Postano: 30 svi 2014 16:44 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
spavle je napisao: Fizijatar mi je rekao da moram jako puno plivati i to svaki dan kad sam na moru. Ma ne trebas puno, samo svaki dan doplivaj do mene i nazad. Usput uzmi kakvu pivu. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Postano: 30 svi 2014 17:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
mačak je napisao: Odijela koja se moraju oblačiti sa šamponom su uglavnom za podvodne ribolovce, ona su iznutra 'lišo' (spaccato). Za ljeto je dovoljno kratko odijelo, ona su uglavnom 2.5mm i nisu 'lišo' iznutra pa se mogu i probati na licu mjesta. Spavle, ak ti je Novi Zagreb usput, kontaktiraj me na pp jer i u N. Zg-u ima odijela za probati  . Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Čujemo se kad se vratim iz toplica 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
markoveliki
|
Naslov: Re: Re: Postano: 30 svi 2014 17:47 |
|
|
spavle je napisao: mačak je napisao: Odijela koja se moraju oblačiti sa šamponom su uglavnom za podvodne ribolovce, ona su iznutra 'lišo' (spaccato). Za ljeto je dovoljno kratko odijelo, ona su uglavnom 2.5mm i nisu 'lišo' iznutra pa se mogu i probati na licu mjesta. Spavle, ak ti je Novi Zagreb usput, kontaktiraj me na pp jer i u N. Zg-u ima odijela za probati  . Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Čujemo se kad se vratim iz toplica  Koje su ti dimenzije Spavle. Možda imam neko odijelo u ormaru za tebe da ne kupuješ bezveze.
_________________  My Little mule & Fatty V3
|
|
 |
|
 |