|
.
Sada je: 13 svi 2026 14:32. | Zadnji put si ovdje bio: 13 svi 2026 14:32. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
Corto_1973
|
Naslov: Dacia Lodgy: obiteljski monovolumen Postano: 10 vel 2012 23:35 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Došlo je vrijeme da Dacia proširi svoju gamu za još jednog člana. Novak se zove Lodgy, a riječ je o monovolumenu koji će biti dostupan u verzijama s pet, odnosno sedam sjedišta. Lodgy će nastaviti filozofiju Dacia branda, nudeći izdašan kabinski prostor i zadovoljavajući pragmatične zahtjeve kupaca.  Ne treba zaboraviti trogodišnju garanciju. Dakle, oni koji su u potrazi za obiteljskim prijevozom s cijenom koja je “prijateljski” nastrojena prema novčaniku, mogu se radovati novom Dacijinu modelu koji će premijerno biti prikazan na Autosalonu u Ženevi u ožujku ove godine.
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Dacia Lodgy: obiteljski monovolumen Postano: 11 vel 2012 01:35 |
|
|
Corto_1973 je napisao: Došlo je vrijeme da Dacia proširi svoju gamu za još jednog člana. Novak se zove Lodgy, a riječ je o monovolumenu koji će biti dostupan u verzijama s pet, odnosno sedam sjedišta. Lodgy će nastaviti filozofiju Dacia branda, nudeći izdašan kabinski prostor i zadovoljavajući pragmatične zahtjeve kupaca.  Ne treba zaboraviti trogodišnju garanciju. Dakle, oni koji su u potrazi za obiteljskim prijevozom s cijenom koja je “prijateljski” nastrojena prema novčaniku, mogu se radovati novom Dacijinu modelu koji će premijerno biti prikazan na Autosalonu u Ženevi u ožujku ove godine. Kod nas se priča da u svakoj Dacii,ako je mala ima ugrađen mali vampir,u večoj,veliki vampir i svakom imaocu tog afta piju krv sve dok jedno od dvoje ne crkne-češće afto crkne prije imaoca,jel to moguće ? 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Dacia Lodgy: obiteljski monovolumen Postano: 11 vel 2012 09:18 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
 istina živa Frenk.Ja to odma kupim i dam ženi, pa da vidimo. BTW i meni Volvo pije živce, a izgleda da će me preživjet, on se ne trudi nimalo, samo prca po sitno, a ja 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Dacia Lodgy: obiteljski monovolumen Postano: 11 vel 2012 15:25 |
|
|
CHROMEX je napisao: BTW i meni Volvo pije živce, a izgleda da će me preživjet, on se ne trudi nimalo, samo prca po sitno, a ja  Nije to ništa, zamisli tek koliko je bratiću od moje mame pio krv Volvo - taj je zahtjevao da mu tvornica u novi model ugradi motor iz njegovog starog Volva. I učinili su to, na opće zadovoljstvo...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Dacia Lodgy: obiteljski monovolumen Postano: 11 vel 2012 18:03 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Dacia Lodgy: obiteljski monovolumen Postano: 26 ruj 2012 11:19 |
|
|
Hm... objavljena cijena... Nisam bas happy. Benzinac sa turbom od 115 KS skuplji od diesela... Evo linka http://www.autoportal.hr/index.php/testc/5346Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Sada je: 13 svi 2026 14:32. | Zadnji put si ovdje bio: 13 svi 2026 14:32. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |