˝Oldtimerska scena u Hrvatskoj s dolaskom proljeća postaje sve aktivnija. Tako će Strmec Samoborski 18. travnja biti domaćin velikog sajma opreme i dijelova za starodobna vozila. Riječ je o prvom takvom sajmu ove godine, a potrajati će od 8 do 15 sati. Organizator je Oldtimer klub Stari kotači iz Strmca Samoborskog, a prema najavama organizatora, na sajmu će se moći razgledati i kupiti sve - od dijelova do literature. No, čak se očekuje i ponuda starodobnih vozila, motocikala, mopeda, bicikala... Sajam će se održati u suhom i natkrivenom prostoru društvenog doma Strmec Samoborski na adresi Vladimira Nazora 16. Osigurano je veliko parkiralište te bogata ugostiteljska ponuda, a ulaz za sve posjetitelje i trgovce biti će besplatan.˝
Mozete me nazvati techno frickom, mozete me nazvati nonlokal patriotom, mozete me nazvati dajnosaourom, mozete me zvati pluskvamperfektfilom, mozete me zvati ljubiteljom ... zovite me kako kod hocete ali ovo je bila j-e-b-e-n-a katastorofa.
Bogata ugostiteljska ponuda se sastojala od jednog roshtiljceka koji svatko od nas koji shtuje prijatelje ima doma. I 8 (osam) stolova s klupama.
Natkriveni prostor? Mozda ako vam se sin zeni u tom domu poslijepodne.
Veliko parkiraliste se sastoji od mjesta za cca. 10 oldtimera a sve ostalo je bilo parkirano zajedno sa svakodnevnim vozilima po obliznjim ulicicama obiljezenim mlakama od zadnje poplave.
Na srecu organizatora samo dva olditimera su dovoljna da dignu cijelu predstavu na ˝samo zbog ovoga se isplati doci˝ nivo.
A na kraje svega jada je da skoro svaki auto ima ceduljicu ˝prodaje se˝.
Ali ipak ... uzivajte:

Ups, ovo zadnje je zalutalo