Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 03 lis 2024 12:06. Sada je: 03 lis 2024 12:06.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 64 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: 9/11
PostPostano: 11 vel 2015 00:05 
Administrator

Pa dobro sto od ˝imam niski prag tolerancije na vrijedjanje i ponizivanje˝ niste shvatili?

damirdjg tvoj rijecnik je primjeren kocijasima i budi siguran da necu dozvoliti da i dalje izazivas i vrijedjas bilo koga. Ako se ne mozes kontrolirati to je tvoj problem i ne treba biti bilo ciji na forumu.

Povratak na vrh

PostPostano: 11 vel 2015 00:23 

Vjerojatno sam nekoga vrijedao i ponizavao...kako ti kazes...

Povratak na vrh

PostPostano: 11 vel 2015 00:28 

damirdjg je napisao:
Vjerojatno sam nekoga vrijedao i ponizavao...kako ti kazes...

Citat:
Preporucio bih ti strucnu pomoc svakako jer ovo sa tvojim glavom je otislo predaleko. Tragedija,propast :(
Ocito je da imas problem koj8 je nemoguce rjesiti drugacije nego hospitalizacijom. Dosadno ti je pa se zabavljas mentalnom masturbacijom .

Dalje mi se neda tražiti ovo je samo iz ove teme

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh

PostPostano: 11 vel 2015 10:10 

I ne znam jel još neko opazio, SVI koji su za HDZ, pogotovo oni okorjeli su vjernici, barem je tak u mom krugu, SVI su glazali ZA na referendumu, SVI podržavaju branitelje u savskoj, SVI su konzervativci, SVI su veliki domoljubi i srbe ne mogu vidjet ni na slici, SVi ljevici pamte stvari od 41. a desnici zaboravljaju od prije 5 godina... eto, molim vas ako tu ima neko kom je HDZ drag i ne odgovara ovom opisu nek mi se javi i razuvjeri me da u ovoj državi postoji normalan desničar[/quote]
Zašto misliš da svi desničari glasaju za hdz. Moj svjetonazor jeste desna opcija ali nije hdz. Vjernik sam, idem u crkvu i desničar sam. Jednostavno sam tako odgojen jer su mi svi u bližoj i široj obitelji naklonjeni desnoj opciji. Eto sad znaš jednog normalnog ( barem mislim :D ) desničara. Još da ne zaboravim bitnu stavku je to da ja nemrzim nikog ( e sad, nije baš da sve volim jednako ). Toliko od mene :plus:

Mod:
Atomizer:

Povratak na vrh

PostPostano: 11 vel 2015 11:18 

čitam i ne vjerujem svojim očima. :)
Djelomično se slažem sa svime što ste napisali, samo da nadodam, jedno 5god prije napada na Blizance je navodno izašla neka studija nekog arhitekta ili nekog u sličnoj struci gdje je da, rekao da se ne mogu srušit bombom, ali da bi se moglo ako se strani predmet zaleti iznad 11 do 16 kata. taj strani predmet vmora bit veličine aviona, i kretati se određenom brzinom. Šta je točno uzrokovalo (osim aviona) pad se možda, kažem možda nikad neće saznat, ali mene to ne brine u životu oće il neće. Nekome je zanimljivo to sve pratit, ali previše je to suludo gubljenje energije i vremena na to. Nikakve koristi. Ako ništa drugo, nakon tog događaja Ameri imaju pravo pratit sve i svašta. i vjerijem da prate sve i svašta. Da me to zabrinjava, njet. Da me zabrinjava, iskljuzčio bi se s neta, pobaco mobitele, i ošo živit u šumu.

Šta se tičeHrvatske i naše vlasti, ja sebi posložio u glavi da nam vlast nikad neće nešto pomoć u životu. Radit moramo sami i oni pomoć neće. Jedino bi mogli posložit stvari u rokovima plaćanja i dat penale na neplaćanje al to je druga priča. I ne očekujem niš od njih, ko god da dođe na vlast. A ko će za šta glasat, to je stvar pojedinca. Živimo na prostoru di su ljudi većinom zatucani, u odnosu na Zapad. I to se neće mijenjat slijedećih 20god. Uvriježeno je mišljenje, ko razmišlja i radi drugačije od svih, s njime nešto nevalja.

Povratak na vrh

PostPostano: 11 vel 2015 12:57 

buje3000 je napisao:
I ne očekujem niš od njih, ko god da dođe na vlast. A ko će za šta glasat, to je stvar pojedinca. Živimo na prostoru di su ljudi većinom zatucani, u odnosu na Zapad. I to se neće mijenjat slijedećih 20god. Uvriježeno je mišljenje, ko razmišlja i radi drugačije od svih, s njime nešto nevalja.

Ja mislim da idućih 20 pa ni 100 godina neće donjet promjenu na bolje, već na lošije. Jer postajemo sve više i više zatucani kak kažeš.

damir1970 je napisao:
I ne znam jel još neko opazio, SVI koji su za HDZ, pogotovo oni okorjeli su vjernici, barem je tak u mom krugu, SVI su glazali ZA na referendumu, SVI podržavaju branitelje u savskoj, SVI su konzervativci, SVI su veliki domoljubi i srbe ne mogu vidjet ni na slici, SVi ljevici pamte stvari od 41. a desnici zaboravljaju od prije 5 godina... eto, molim vas ako tu ima neko kom je HDZ drag i ne odgovara ovom opisu nek mi se javi i razuvjeri me da u ovoj državi postoji normalan desničar

Zašto misliš da svi desničari glasaju za hdz. Moj svjetonazor jeste desna opcija ali nije hdz. Vjernik sam, idem u crkvu i desničar sam. Jednostavno sam tako odgojen jer su mi svi u bližoj i široj obitelji naklonjeni desnoj opciji. Eto sad znaš jednog normalnog ( barem mislim :D ) desničara. Još da ne zaboravim bitnu stavku je to da ja nemrzim nikog ( e sad, nije baš da sve volim jednako ). Toliko od mene :plus:[/quote]

:plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 11 vel 2015 13:05 

Tema je 9\11
Za sve ostalo tu je podforum Hrvatska :exc:

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh

PostPostano: 13 vel 2015 22:14 

http://www.jutarnji.hr/putin-zaprijetio ... -/1294781/

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID