buje3000 je napisao:
I ne očekujem niš od njih, ko god da dođe na vlast. A ko će za šta glasat, to je stvar pojedinca. Živimo na prostoru di su ljudi većinom zatucani, u odnosu na Zapad. I to se neće mijenjat slijedećih 20god. Uvriježeno je mišljenje, ko razmišlja i radi drugačije od svih, s njime nešto nevalja.
Ja mislim da idućih 20 pa ni 100 godina neće donjet promjenu na bolje, već na lošije. Jer postajemo sve više i više zatucani kak kažeš.
damir1970 je napisao:
I ne znam jel još neko opazio, SVI koji su za HDZ, pogotovo oni okorjeli su vjernici, barem je tak u mom krugu, SVI su glazali ZA na referendumu, SVI podržavaju branitelje u savskoj, SVI su konzervativci, SVI su veliki domoljubi i srbe ne mogu vidjet ni na slici, SVi ljevici pamte stvari od 41. a desnici zaboravljaju od prije 5 godina... eto, molim vas ako tu ima neko kom je HDZ drag i ne odgovara ovom opisu nek mi se javi i razuvjeri me da u ovoj državi postoji normalan desničar
Zašto misliš da svi desničari glasaju za hdz. Moj svjetonazor jeste desna opcija ali nije hdz. Vjernik sam, idem u crkvu i desničar sam. Jednostavno sam tako odgojen jer su mi svi u bližoj i široj obitelji naklonjeni desnoj opciji. Eto sad znaš jednog normalnog ( barem mislim
) desničara. Još da ne zaboravim bitnu stavku je to da ja nemrzim nikog ( e sad, nije baš da sve volim jednako ). Toliko od mene
[/quote]