Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 lis 2024 23:47. Sada je: 07 lis 2024 23:47.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 64 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: 9/11
PostPostano: 10 vel 2015 20:34 

Ne razumijes ...zasto avioni a ne bomba kad je jednostavnije ? Zasto avioni a ne otrov...

Povratak na vrh

PostPostano: 10 vel 2015 20:53 

damirdjg je napisao:
Ne razumijes ...zasto avioni a ne bomba kad je jednostavnije ? Zasto avioni a ne otrov...

Bombi je i bilo, i samoj bombi nebi ništa falilo osim nekog drugog za okrivit.. Jer bomba bez aviona opet baca ljagu na ameriku, a avion kojim upravlja neki terorist baca ljagu na teroriste i stvara novog neprijatelja i novi rat (čitaj: lova od industrije oružja)
Otrov nebi imo nikakvog smisla pošto opet nebi mogli okrivit teroriste i tu nema profita, a tak i tak im nije bio cilj ubit te ljude koji su im važni kolko i mrav na cesti

Povratak na vrh

PostPostano: 10 vel 2015 20:58 

Nisu mu jasne osnovne stvari Dentex....

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh

PostPostano: 10 vel 2015 21:00 

I za bombu mozes okriviti teroriste zar ne ? Samo je jednostavnije izvesti. Mozemo reci da su iskoristili napad za neke svoje svrhe ali ocjeniti da su iskonstruirali sve je definitivno previse .

Povratak na vrh

PostPostano: 10 vel 2015 21:02 

rootsandculture je napisao:

Evo i paranoika :)

Povratak na vrh

PostPostano: 10 vel 2015 21:16 

Pa ne moraju ni bit, mozda ni nije tak, ja osobno isto mislim da je tak jer mi Amerika smrdi otkad je otkrivena al nije to sad stvar za svađanje :) Ja sam takav da ne vjerujem ničem osim sebi i par osoba. Ne vjerujem u boga, ne vjerujem medijima, ne vjerujem reklamama, ne vjerujem teleoperaterima na cesti, ne vjerujem u vremenske prognoze i super mi je tak, jer me niko i ništa ne ograničava.. A u ovim raspravama se ne mogu 100% složit ni sa tobom ni sa njim, jer ništa nikad nije striktno crno ili strikto bijelo, više je sivo
Iskreno više me od ovih stvari brinu HDZ i Karmarkove sposobnosti obucenog policijskog ispiranja mozga ljudima za koje se moram složit da su ovčice.. Ustvari ne brinu me, jebe mi se, kad završim faks odlazim

I ne znam jel još neko opazio, SVI koji su za HDZ, pogotovo oni okorjeli su vjernici, barem je tak u mom krugu, SVI su glazali ZA na referendumu, SVI podržavaju branitelje u savskoj, SVI su konzervativci, SVI su veliki domoljubi i srbe ne mogu vidjet ni na slici, SVi ljevici pamte stvari od 41. a desnici zaboravljaju od prije 5 godina... eto, molim vas ako tu ima neko kom je HDZ drag i ne odgovara ovom opisu nek mi se javi i razuvjeri me da u ovoj državi postoji normalan desničar

Povratak na vrh

PostPostano: 10 vel 2015 21:18 

Dentex je napisao:

Pa ne moraju ni bit, mozda ni nije tak, ja osobno isto mislim da je tak jer mi Amerika smrdi otkad je otkrivena al nije to sad stvar za svađanje :) Ja sam takav da ne vjerujem ničem osim sebi i par osoba. Ne vjerujem u boga, ne vjerujem medijima, ne vjerujem reklamama, ne vjerujem teleoperaterima na cesti, ne vjerujem u vremenske prognoze i super mi je tak, jer me niko i ništa ne ograničava.. A u ovim raspravama se ne mogu 100% složit ni sa tobom ni sa njim, jer ništa nikad nije striktno crno ili strikto bijelo, više je sivo
Iskreno više me od ovih stvari brinu HDZ i Karmarkove sposobnosti obucenog policijskog ispiranja mozga ljudima za koje se moram složit da su ovčice.. Ustvari ne brinu me, jebe mi se, kad završim faks odlazim

I ne znam jel još neko opazio, SVI koji su za HDZ, pogotovo oni okorjeli su vjernici, barem je tak u mom krugu, SVI su glazali ZA na referendumu, SVI podržavaju branitelje u savskoj, SVI su konzervativci, SVI su veliki domoljubi i srbe ne mogu vidjet ni na slici, SVi ljevici pamte stvari od 41. a desnici zaboravljaju od prije 5 godina... eto, molim vas ako tu ima neko kom je HDZ drag i ne odgovara ovom opisu nek mi se javi i razuvjeri me da u ovoj državi postoji normalan desničar

S ovakvim razmišljanjem se u potpunosti slažem! :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 10 vel 2015 21:20 

damirdjg je napisao:
I za bombu mozes okriviti teroriste zar ne ? Samo je jednostavnije izvesti. Mozemo reci da su iskoristili napad za neke svoje svrhe ali ocjeniti da su iskonstruirali sve je definitivno previse .

Možeš, onu koju nosi na sebi ili u autu. Ali sad baš da bi talibani imali nacrte zgrade i konstrukcije i pristup tim mjestima za postavljanje bombi nisam siguran. Velim, kad je amerika u pitanju možda nisam objektivan jer mi se gadi njihova politika.

Povratak na vrh

PostPostano: 10 vel 2015 21:23 

Pa ko kaze da nije bilo i par bombica? ...neki svjedoci tvrde da je bilo par eksplozija prije udara aviona.... Mozda backup ako avion krivo pogodi :ilu:

Edit: dentex zasto talibani ?...pa ameri su organizirali napad...a ne lalibani :ilu:

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh

PostPostano: 10 vel 2015 21:32 

Dentex je napisao:
damirdjg je napisao:

Možeš, onu koju nosi na sebi ili u autu. Ali sad baš da bi talibani imali nacrte zgrade i konstrukcije i pristup tim mjestima za postavljanje bombi nisam siguran. Velim, kad je amerika u pitanju možda nisam objektivan jer mi se gadi njihova politika.

93 si imao bombaski napad na wtc sa 5-6 poginulih. Bomba od gnojiva u kombiju u garazi. Ramzi Jousef ili tako nekako. Znaci mogli su okriviti koga hoce. Na sudenju organizatorima cobvjek koji je ucestvovao u konstrukciji wtc a kaze da se zgrada ne moze srusiti bombom,eventualno avion pun goriva od kata...do kata...(ljudska glupost) Par godina prije napada na wtc 2001 snimljen je film Put u raj,Art Malik glumi ,b produkcija ali terorista otima avion i juri prema zgradi mozda cak wtc...ali sve to nije urota nego nesposobnost njihovih sluzbi fbi,cia....
Edit: Put u raj nije film na koji sam mislio ali sjetiti cu se i ovog

Povratak na vrh

[ 64 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl, Google [Bot] i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: