rootsandculture je napisao:
Nisu mu jasne osnovne stvari Dentex....
Pa ne moraju ni bit, mozda ni nije tak, ja osobno isto mislim da je tak jer mi Amerika smrdi otkad je otkrivena al nije to sad stvar za svađanje
Ja sam takav da ne vjerujem ničem osim sebi i par osoba. Ne vjerujem u boga, ne vjerujem medijima, ne vjerujem reklamama, ne vjerujem teleoperaterima na cesti, ne vjerujem u vremenske prognoze i super mi je tak, jer me niko i ništa ne ograničava.. A u ovim raspravama se ne mogu 100% složit ni sa tobom ni sa njim, jer ništa nikad nije striktno crno ili strikto bijelo, više je sivo
Iskreno više me od ovih stvari brinu HDZ i Karmarkove sposobnosti obucenog policijskog ispiranja mozga ljudima za koje se moram složit da su ovčice.. Ustvari ne brinu me, jebe mi se, kad završim faks odlazim
I ne znam jel još neko opazio, SVI koji su za HDZ, pogotovo oni okorjeli su vjernici, barem je tak u mom krugu, SVI su glazali ZA na referendumu, SVI podržavaju branitelje u savskoj, SVI su konzervativci, SVI su veliki domoljubi i srbe ne mogu vidjet ni na slici, SVi ljevici pamte stvari od 41. a desnici zaboravljaju od prije 5 godina... eto, molim vas ako tu ima neko kom je HDZ drag i ne odgovara ovom opisu nek mi se javi i razuvjeri me da u ovoj državi postoji normalan desničar