|
.
Sada je: 12 svi 2026 02:48. | Zadnji put si ovdje bio: 12 svi 2026 02:48. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Roots
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 30 ožu 2015 11:03 |
|
|
Ide i bonus na plaću za ovakva s*anja? Napisao bi ti još toga tipa kako toga nije bilo kada sam bio mali, kako toga nije bilo prije ulaska u NATO itd. al znam da nebuš pročitao,ili buš mislio da sam nekompetentan pa eto da se malo našalimo,nemoj se uvrijediti. 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 30 ožu 2015 11:11 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
rootsandculture je napisao: Ide i bonus na plaću za ovakva s*anja? Napisao bi ti još toga tipa kako toga nije bilo kada sam bio mali, kako toga nije bilo prije ulaska u NATO itd. al znam da nebuš pročitao,ili buš mislio da sam nekompetentan pa eto da se malo našalimo,nemoj se uvrijediti.  Ma kaj bi se vrijeđal, zabavljamo se. Ali znaš kaj? Bilo je toga i kad smo oboje bili ići mići, a i davno prije nas. Imaš bezbroj fotki i filmova. Već sam prije napisao, od kada je visinskih letova od tada je i takvih tragova.
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 30 ožu 2015 11:17 |
|
|
Lemi_O2 je napisao: rootsandculture je napisao: Ide i bonus na plaću za ovakva s*anja? Napisao bi ti još toga tipa kako toga nije bilo kada sam bio mali, kako toga nije bilo prije ulaska u NATO itd. al znam da nebuš pročitao,ili buš mislio da sam nekompetentan pa eto da se malo našalimo,nemoj se uvrijediti.  Ma kaj bi se vrijeđal, zabavljamo se. Ali znaš kaj? Bilo je toga i kad smo oboje bili ići mići, a i davno prije nas. Imaš bezbroj fotki i filmova. Već sam prije napisao, od kada je visinskih letova od tada je i takvih tragova. To nije istina, razlikuje se contrail od geonižinjeringa, tako da pogledaj i ti, imaš sa sjednice UN-a video gdje se govori o tome, imaš i dokumentarce gdje amerika priznaje da su to koristili još za vrijeme vijentama, što je bilo davno , što znači da su i malo poboljšali tehnologiju, onaj video koji si ti stavio, to je contrail, a sve ostalo možeš ti to tako zvati, nadati se da nije tako, ali u stvarnosti je tako, a to je da se šprica. Imaju i razloge npr. globalno zatopljenje http://www.theguardian.com/environment/ ... nipulation
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 30 ožu 2015 11:51 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Mislim da je kolega roots zaboravio jednu bitnu stavku. Ona paučina koju su ispuštali avioni jna tokom DR-a... na avijaciji bez granica se prave blentavi i tvrde da nisu nista ispustali...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 30 ožu 2015 12:17 |
|
|
D-I-A-B-L-O je napisao: Da li chemtrails postoji? Svakako da, činjenica je da nas zasipavaju nečime, samo neznamo čime. Isto kako su nas za vrijeme rata Srpski ili čiji su već avioni bili, zasipavali onom paučinom, za koju ni danas nemogu dokučiti šta je bila, dok je u isto vrijeme evidentno da je u Sisku u zadnjih 15 godina opako porastao broj oboljelih od raznoraznih tumora a broj stanovnika nije ni približno porastao proporcionalnom broju oboljelih, tako nas isto i sada zasipavaju nečim.
Pokrio je tu tematiku kolega D-I-A-B-L-O 
|
|
 |
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 30 ožu 2015 13:23 |
|
|
rootsandculture je napisao: D-I-A-B-L-O je napisao: Da li chemtrails postoji? Svakako da, činjenica je da nas zasipavaju nečime, samo neznamo čime. Isto kako su nas za vrijeme rata Srpski ili čiji su već avioni bili, zasipavali onom paučinom, za koju ni danas nemogu dokučiti šta je bila, dok je u isto vrijeme evidentno da je u Sisku u zadnjih 15 godina opako porastao broj oboljelih od raznoraznih tumora a broj stanovnika nije ni približno porastao proporcionalnom broju oboljelih, tako nas isto i sada zasipavaju nečim.
Pokrio je tu tematiku kolega D-I-A-B-L-O  Da.... Ovdje je objašnjena famozna paučina sa referencama istraživanja. Ali ako ste anti-protivni, uzalud sve.Voditelj je bio naš najveći toksikolog g. Franjo Plavšić. http://www.asanltr.com/ASANews-97/cobweb.html
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 30 ožu 2015 13:34 |
|
|
Lemi_O2 je napisao: Da.... Ovdje je objašnjena famozna paučina sa referencama istraživanja. Ali ako ste anti-protivni, uzalud sve.Voditelj je bio naš najveći toksikolog g. Franjo Plavšić. http://www.asanltr.com/ASANews-97/cobweb.htmlCitat: Their last thesis was that the cobweb appearance was a natural phenomenon, although some facts remain unexplained or only partly explained (e.g., the possible release of cobwebs from Serbian aircraft)
|
|
 |
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 30 ožu 2015 13:41 |
|
|
rootsandculture je napisao: Lemi_O2 je napisao: Da.... Ovdje je objašnjena famozna paučina sa referencama istraživanja. Ali ako ste anti-protivni, uzalud sve.Voditelj je bio naš najveći toksikolog g. Franjo Plavšić. http://www.asanltr.com/ASANews-97/cobweb.htmlCitat: Their last thesis was that the cobweb appearance was a natural phenomenon, although some facts remain unexplained or only partly explained (e.g., the possible release of cobwebs from Serbian aircraft)  Od cijelog istrazivanja ti opet izvlačiš jednu rečenicu. To je upravo taj anti-protivan stav. Po takvoj logici ama baš ništa u univerzumu se ne može znanstveno dokazati. 
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 30 ožu 2015 13:47 |
|
|
|
"the material was found to be very similar to the natural spider web" Ovo mi je najjači dio. Jako sličan i to je to. Jakog znanstvenika to mu je mogao svaki seljak reći.
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 30 ožu 2015 13:58 |
|
|
mateo je napisao: "the material was found to be very similar to the natural spider web" Ovo mi je najjači dio. Jako sličan i to je to. Jakog znanstvenika to mu je mogao svaki seljak reći. Kaj je je, ali to je normalni protokol bilo kojeg istraživanja, banalno zvuči ali opisuju se sve moguće karakteristike pa i na tako jednostavan način.Sigurno bi mu seljak (bez uvrede ili omalovažavanja) isto tako rekao koja je dielektrična konstanta materijala i izmjerio debljinu mono vlakna.
_________________ X
|
|
 |
|
 |
Sada je: 12 svi 2026 02:48. | Zadnji put si ovdje bio: 12 svi 2026 02:48. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |