| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Postano: 19 tra 2015 18:11 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
sasha19_81 je napisao: If i cant fix it IDGF Ma znas kaj ... svaka ti je na mjestu.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 19 tra 2015 18:45 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
rootsandculture je napisao: Roots mlad si ... i mijenjao bi se s tobom isti tren. Ali ono sto ti nedostaje je isto zbog cega ce se raspasti Zivi Zid. I zbog cega je popljugala ˝mene voli ministrica Holly˝ Mudrost. Zato pogledaj film koji je nastao petnaestak godina prije tvog rodjenja The Best Little Whorehouse in Texas. I u filmu spot koji je prisvojen od neke tamo pokojne zvjezdice. I zadnju recenicu u ovom spotu.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 19 tra 2015 19:18 |
|
|
Hvala na savjetu, ali ako jedan IDGF tako će i drugi i treći. Citat: Kada su nacisti došli po komuniste, ja sam šutio; jer nisam bio komunist. Kada su zatvorili socijaldemokrate, ja sam šutio; jer nisam bio socijaldemokrat. Kada su došli po sindikaliste, ja se nisam pobunio; jer nisam bio sindikalist. Kada su došli po mene, više nije bilo nikog da se pobuni. A mudrost je zadnja osobina koja je potrebna za preživljavanje. Jer da nije tako, nebi bilo toliko glupana na ovoj planeti ( ne mislim na nikoga sa foruma naravno da se nitko ne uvrijedi, već općenito ) već bi svijet vrvio mudracima te ne bi bilo problema kojih danas ima, treba biti realan, a kada si realan , i imaš otvoren um mudrost će doći sama, nitko se nije rodio mudar niti glup, takav postaneš sa utjecajem okoline a i naravno percepcijom stvarnosti, jer danas se misli da smo slobodni pametni, tehnološki napredujemo medicina također, a ako malo bolje pogledaš to je jedna velika laž.
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 19 tra 2015 22:38 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
rootsandculture je napisao: Pa ne vidim HAARP nigdje spomenut niti sliku već tragovi koje su avioni ostavili... A ovo što ti govoriš ne drži vodu, tj držalo je do nedavno(ovo da smo mali itd.) , prije sam na moru umirao od vrućine kišu nisam niti vidio, godinu dvije unazad umirem od kiše a sunca ni za lijeka, a proglašena najtoplija godina Ovo što spominješ mi uopće nije čudno. Tropska klima nam dolazi, prije nego postanemo pustinja. Dakle, zaboravite ulaganje u poljoprivredu...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 19 tra 2015 23:46 |
|
|
Corto_1973 je napisao: Ovo što spominješ mi uopće nije čudno. Tropska klima nam dolazi, prije nego postanemo pustinja. Dakle, zaboravite ulaganje u poljoprivredu...
Kažem ti ja 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 24 tra 2015 14:03 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 24 tra 2015 14:27 |
|
|
vidio jučer klinku sa AL folijom na glavi... umro sam 
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 24 tra 2015 14:29 |
|
|
buje3000 je napisao: vidio jučer klinku sa AL folijom na glavi... umro sam  ahhahahaha, daj ne rise 
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 24 tra 2015 16:54 |
|
|
|
I jede hamburger.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 24 tra 2015 17:06 |
|
|
|
|
 |
|
 |