Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 17 svi 2025 05:00. Sada je: 17 svi 2025 05:00.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 4 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Amber Alert
PostPostano: 16 srp 2014 09:31 
Administrator

Ne, ne mislim na niskobudjetni film iz 2012 godine koji nebi bilo lose pogledati. Mislim na ˝Mladena˝ dvogodisnjeg djecacica zarkocrvene kose kojeg je samo sreca i malko starija prijateljica uspjela spasiti od otmice s omiske plaze.

˝Mladen˝ je izmisljeno ime kojem je, uz prikrivanje lica i genetalija na novinskim fotografijama, jedina zastita koje mu pruza mila nam bananica drzavica. Ulaskom Hrvatske u EU sirom su otvorena vrata razlicitoj gamadi prema kojoj su nasi okorjeli kriminalci tek puki amateri. I ta gamad kruzi u svojim zatamnjenim kombijima i samo ceka priliku da ugrabi jos kojeg ˝Mladena˝. A ˝Mladena˝ ceka tranciranje i rasprodaja organa ili seksualno zlostavljanje koje nece izdrzati duze od par dana. Ako ˝Mladen˝ ima jako, jako, JAKO puno srece, biti ce samo prodan nekoj dobrostojecoj talijanskoj obitelji.

Amber Alert je naziv dobio po texaskoj djevojcici Amber Hagerman koja je oteta s bicikla kojim se vozila ispred svoje kuce i nakon par dana pronadjena mrtva. Amber Alert je organizacija koja se sastoji od tisuca volontera iz policije, javnog prijevoza, medija i obicnog pucanstva. Koriste se svi moguci mediji priopcavanja TV, radio, internet, SMS ... Bitno je djelovati brzo jer ˝Mladen˝ nema vremena. Zato obavijest o otmici trenutno primaju mnogi ljudi sa svim detaljima i cim uoce nesto mozebitno sumljivo prosljedju u centar koji nadzire situaciju.

I zasto to pisem? Zato jer imamo drzavni aparat od kojeg nemamo koristi jer je prezauzet bavljenjem samim sobom. Da znam, imamo http://www.nestali.hr kojeg ne cita gotovo nitko i u kojem su uglavnom prolupali penzioneri i skolarci zle srece na kraju skolske godine. Ali ˝Mladen˝ nema vremena. On treba pomoc odmah. A pomoci mozemo svi jer imamo fency smartphone. Potrebno je samo razviti android aplikaciju po uzoru recimo na nizozemsku https://play.google.com/store/apps/deta ... lert&hl=hr Pa pozivam ljude koji se bave android aplikacijama da sloze nesto na cemu cemo im svi biti zahvalni.
A mozda bi Antonija Bilic jos uvijek bila ziva.

Oprostite ako sam pisao pomalo pateticno ali stvarno sam potresen onim sto se moglo dogoditi nasem crvenokosom djecacicu.

Povratak na vrh

Naslov: Re: Amber Alert
PostPostano: 10 kol 2014 10:31 
Administrator

https://play.google.com/store/apps/deta ... adjecaver4

Povratak na vrh

PostPostano: 10 kol 2014 13:34 

Cuvajte djecu, kako svoju tako i bilo ciju ako ste u mogucnosti, aplikacija ce tu slabo pomoci, reagujte ako vam je sumnjivo jer ste mozda jedina sansa tom djetetu
Zivim u malom mjestu i kod nas policija cim uoci nekog ko nije iz mjesta a da seta okolo odmah ga legitimise i pita sta radi tu, to kod nekih mojih sugradjana izazove podsmjeh kao policija maltrteira ljude koji su dosli kod nas da potrose nesto, ja to tako ne gledam, treba da se zna da neko gleda
Bolesna vremena stvaraju bolene kljude a bice ih sve vise i vise, prije 10-ak godina dodjem na basket malo ranije i jos nije bilo nas dovoljno da igramo i tako sjedimo i pricamo i snimim ja nekog lika kako se igra na jednom kosu s 5-6 klinaca, ono likk 35 godina mozda uzima ih redom i digne pa klinci ubace u kos, pitam ko je on i kaze covjek koji je inace policajac ko je, ono izbjegao 90-e pa se sad vratio i kao imaju informaciju da je pedofil ali nema dosje i nista ne mogu nego tako da ga nadziru, ja fino ustanem, jesu li to tvoja djeca, kaze nisu, zasto diras djecu, kaze ma samo se igramo, onda sam mu lijepo rijecima slikovito objasnio kako ce da prodje ako ga ja opet vidim u takvoj situaciji i nikad ga vise nisam vidio u blizini djece, jest da sam se nadao da ce opet doci da ga odvalim od batina, tad sam bio mladji pa mi lijegalo s vremena na vrijeme da prenesem negativnu energiju koja se nakupi na tijelo nekog majmuna, ali nije dosao
Ponekad prodje kroz moju ulicu autom i prvi put kad ga vidim da izadje iz auta dobice dozivotnu zabranu prolaza kroz istu, i sigurno ce postovati zabranu
Sta hocu reci ovim sto sam napisao, ako vam se desi slicno hvatajte manijaka za vrat i odvalite ga od batina cim stignete, platite svoju kaznu i bicete mirniji i sretniji nego da ga gledate kako vam se muva oko kuce

Povratak na vrh

PostPostano: 11 kol 2014 22:19 

Ovdje se ne radi o pojedinačnim slučajevima, već o jako dobro organiziranom kriminalu, tj. trgovini ljudima. Dovoljno je pratiti da svaki tjedan 15-ak tinejdžera nestane...

Povratak na vrh

[ 4 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 53 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: